door JustJay

Festival seks? 5 stille standjes voor in je kampeertentje!

27 juni 2023 door JustJay

Ha, festivalganger! Na een lange dag feest en gezelligheid is het wel zo fijn om in de buurt te kunnen slapen, nietwaar? Je zet je tentje op, rolt je matje uit en kunt lekker neerploffen wanneer jij dat wilt. Maar wordt het érg gezellig met iemand, dan wil je je ook samen terug kunnen trekken. En genoeg privacy voor een spectaculair potje festival seks, biedt zo’n tentje niet echt. Gelukkig is er een oplossing! De volgende standjes zijn niet alleen superlekker, ze zijn ook nog eens heel discreet. Maar voordat je alle tips over stille standjes leest, check de compleet verzorgde weekend op Zwarte Cross die jij kunt winnen!

Win een EasyWeekend op Zwarte Cross!* winactie is helaas gesloten!

Het festivalseizoen is begonnen! 🥳 Deze zomer feesten wij weer samen met jullie op Zwarte Cross, alleen deze editie wordt natuurlijk groter, beter én sexyer. Het Nachtkastje was vorig jaar een daverend succes met sprekers, workshops en spelletjes, dus we kunnen dit jaar niet wegblijven.

Opnieuw staan wij in de Kroegenstraat met ons Nachtkastje, waar de spannendste dingen worden bewaard. En jij kunt erbij zijn! Ja, dat lees je goed. Wij geven namelijk een compleet verzorgd weekend op Zwarte Cross weg. 😏 Wil je mee doen? Ga naar deze pagina voor de winactie en misschien zien we jou ook wel crossen op het festivalterrein!

Ben je sowieso aanwezig op het festival? Jouw Zwarte Cross ervaring wordt pas echt een knaller met onderstaande standjes 😉

Subtiel = sexy

Misschien denk jij nu: “Stil zijn tijdens de seks, wat voor lol is daar nou aan?” Maar juist als je gedwongen wordt om stil te zijn, moet je elkaar voorzichtig naar het randje toewerken. Dat belooft dus een extra spannende sessie, van voorspel tot hoogtepunt. Daarnaast is dit een perfecte gelegenheid om je (luchtbed-)partner te laten zien hoe vindingrijk je bent!

1. Missionaris

missionaris

De missionarishouding! Voor de hand liggend, maar comfortabel en intiem. Je kunt elkaar aankijken en aanraken hoe je maar wilt. Vind je standaard missionaris een beetje te vanilla, dan kun je er natuurlijk je creativiteit op loslaten. Voer het standje bijvoorbeeld eens zijwaarts uit, zodat haar g-spot gestimuleerd wordt. Neem een raketijsje mee om jullie zoen nog zoeter te maken, of om met elkaars erogene zones te spelen.

2. Flat Doggy

flat doggy

Net zo eenvoudig om uit te voeren, is de Flat Doggy! Toch biedt het – zelfs wanneer je het vergelijkt met klassieke Doggy Style – een duidelijk andere sensatie. Met dit standje kun je diep penetreren en bereik je gemakkelijk haar g-spot. Wees dus voorzichtig dat ze niet alle buren bij elkaar kreunt! Als je voorkeur uitgaat naar anale seks, is deze houding uiteraard ook geschikt. De bottom kan eventueel het hoofdkussen gebruiken om op te steunen.

3. Reverse Cowgirl

reverse cowgirl

Tijd om de rollen om te draaien! Bij Reverse Cowgirl heeft zij alle controle, van de snelheid tot de diepte van de penetratie. En dat is niet alleen heerlijk als je hem even flink wil plagen, maar ook als je moeite hebt om je stem in te houden. Laat jezelf eens van je dominante kant zien! Hoe lang moet hij het volhouden? Jij bepaalt het. Terwijl jij de touwtjes in handen hebt, heeft hij zijn handen vol aan het mooie uitzicht.

4. 69

69

Uiteraard kun je haar een befbeurt geven, of hem een zuigbeurt. Maar… why not both? Aan de ene kant geef je jezelf over aan je sekspartner. Aan de andere kant laat je met jouw tong-skills hem of haar helemaal doordraaien! Wie gaat er boven- en onderop? Daar komen jullie vast samen wel uit. Over het geluid van klappende billen hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken.

5. Lepeltje-lepeltje

lepeltje-lepeltje

Misschien hebben jullie weinig pit meer over. In dat geval is lepeltje-lepeltje het standje voor jullie! Mocht er iemand een zaklamp op jullie schijnen, dan zal niemand denken dat jullie na die intensieve dag tóch nog stiekem aan het seksen zijn. Bovendien is het hartstikke romantisch! Hij kan zijn handen gebruiken om jou extra te stimuleren, maar lepeltje-lepeltje valt ook uitstekend te combineren met een sextoy, zoals een wand vibrator of vibrerende cockring.
Heb jij nog tips voor hete, maar discrete festival seks? Laat een reactie achter!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid