Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

festival seks
6.450 keer bekeken

Festival seks? 5 stille standjes voor in je kampeertentje!

8 juli 2024,

geschreven door

Stel, je bent op een festival en ontmoet iemand waarmee je graag het slaapmatje wil delen! Eén probleem… erg veel privacy biedt zo’n festivaltentje niet. Geen zorgen, wij hebben een aantal stille standjes verzameld die perfect zijn voor discrete festival seks!

Stille seks, is dat niet saai?

Misschien denk jij nu: “Stil zijn tijdens de seks, wat is daar nou aan?” Maar juist als je stil moet zijn en niet op mag vallen, moet je elkaar extra voorzichtig naar het randje toewerken. Kortom…

“Subtiel + sensueel = sexy!”

Dat belooft een spannende sessie te worden, van voorspel tot hoogtepunt! Daarnaast is dit natuurlijk dé gelegenheid om je (lucht)bedpartner te laten zien hoe vindingrijk je bent 😉

1. Missionaris

missionaris

Vooruit, de Missionaris is niet heel creatief op zich, maar wel comfortabel en intiem. En dat is ook wat waard! Je kunt elkaar aankijken en aanraken hoe je maar wilt.

Is dit een beetje te vanilla voor jouw smaak, dan kun je er ook je creativiteit op loslaten:

Voer het standje bijvoorbeeld eens zijwaarts uit, zodat haar g-spot gestimuleerd wordt. Of gebruik een raketijsje om met elkaars erogene zones te spelen en jullie zoen nóg lekkerder te maken.

2. Flat Doggy

flat doggy

Net zo eenvoudig om uit te voeren, is de Flat Doggy! Toch biedt het – zelfs wanneer je het vergelijkt met klassieke Doggy Style – een duidelijk andere sensatie.

Met dit standje kun je diep penetreren en bereik je gemakkelijk haar g-spot. Wees dus voorzichtig dat ze niet alle buren bij elkaar kreunt!

Als je voorkeur uitgaat naar anale seks, is deze houding uiteraard ook geschikt. De bottom kan eventueel het hoofdkussen gebruiken om op te steunen.

3. Reverse Cowgirl

reverse cowgirl

Tijd om de rollen om te draaien! Bij Reverse Cowgirl heeft zij alle controle, van de snelheid tot de diepte van de penetratie. En dat is niet alleen heerlijk als je hem even flink wil plagen, maar ook als je moeite hebt om je stem in te houden.

Laat jezelf eens van je dominante kant zien! Hoe lang moet hij het volhouden? Jij bepaalt het. Terwijl jij de touwtjes in handen hebt, heeft hij zijn handen vol aan het mooie uitzicht.

Fluisterstille toys… 🤫

4. 69

69

Uiteraard kun je haar een befbeurt geven, of hem een zuigbeurt. Maar… why not both?

Aan de ene kant geef je jezelf over aan je sekspartner en aan de andere kant laat je met jouw tong-skills hem of haar helemaal doordraaien!

Wie gaat er boven- en onderop? Daar komen jullie vast samen wel uit. Over het geluid van klappende billen hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken.

5. Lepeltje-lepeltje

lepeltje-lepeltje

Misschien hebben jullie na al dat feesten weinig pit meer over. Dan is Lepeltje-Lepeltje voor jullie!

Mocht er iemand een zaklamp op jullie schijnen, dan zal niemand denken dat jullie na die intensieve dag stiekem toch nog aan het seksen zijn. Bovendien is het hartstikke romantisch!

Hij kan zijn handen gebruiken om jou extra te stimuleren, maar je combineert Lepeltje-Lepeltje ook goed met een wand vibrator of vibrerende cockring.

Check eens de stille vibrators in onze webshop!

Fluisterstille toys… 🤫

 

Heb jij nog tips voor hete, maar discrete festival seks? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.529 keer bekeken

Geschreven door

Wij zijn het er allemaal over eens; de Nederlandse zomer kan beter én heter. De temperaturen hebben wij helaas niet in de hand, maar gedurende de zomer kunnen wij zeker wel voor hete momenten door de speakers zorgen. Samen met jullie hebben wij deze…
2.529 keer bekeken