Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.640 keer bekeken

De 6 beste tips voor stille seks!

12 maart 2020,

geschreven door

Tijdens de seks verhoogt onze hartslag en versnelt de ademhaling. Logisch dat dát gepaard kan gaan met geluiden van genot. En niets is zo fijn om je tijdens de seks volledig te kunnen laten gaan, toch? Soms kom je echter in situaties terecht waarbij het wenselijk is dat de seks zo stilletjes mogelijk plaatsvindt. Benieuwd hoe je stille seks kan hebben? Wij hebben de beste tips voor je! 

Stille seks? De beste tips!

Op bezoek bij je (schoon)ouders, seks in het openbaar of ben je bang dat je kids of roomies jullie kunnen horen? Er zijn genoeg situaties te bedenken waarbij je fijn van elkaar wil genieten, maar genoodzaakt bent zo min mogelijk geluid te maken. Gelukkig hebben wij de beste tips om jullie intieme tête-à-tête onopgemerkt te houden.

1. Doe aan orale seks!

Een geweldige manier om onopgemerkt van elkaar te genieten, is door elkaar oraal te bevredigen! Hierbij komen geen ‘kletsende’ lichamen, krakende bedden of gebonk aan te pas. En geluid hoef je zelf ook niet per se te maken. Je mond is immers volop bezig met andere zaken 😉

2. Verplaats je matras naar de vloer

Ben jij gezegend met een behoorlijk krakend bed? Geen zorgen! Het is vast een kleine moeite om je matras tijdelijk van het bed te halen en op de vloer te leggen. Daar kunnen jullie ongestoord aan spannende gymnastiek doen, zonder bang te zijn voor gebonk tegen de muur of meeverende lattenbodem.

3. Weg met dat beddengoed!

Soms is het niet het bed of het matras zelf dat geluid maakt, maar wél de dekens die knisperen bij jullie steamy bewegingen. Gooi in dat geval in ieder geval de deken aan de kant. Zeker als jullie vrijen op een boxpring matras, kan deze tip al dé uitkomst zijn!

Wist je dat… je ook makkelijk staande seks kan doen? Daar komen in ieder geval geen krakende bedden aan te pas!

4. Lepeltje lepeltje

Natuurlijk zijn er genoeg seksstandjes die zich uitstekend lenen voor stille seks. Zo is lepeltje-lepeltje perfect voor koppels die geluidloos willen seksen. Bij dit standje is weinig kracht nodig en zal de penetratie niet te hard en te diep zijn. Een perfecte positie voor slow, silent sex!

5. Bed van de muur

Vind je het teveel moeite om je zware matras van het bed te slepen? Probeer dan eens je bed een paar centimeter van de muur te trekken. Hiermee voorkom je in ieder geval dat tijdens jullie wilde vrijpartij het bed steeds tegen de muur bonkt. Moeite waard om te proberen, toch?

6. Zet een sexy plaat op

Indien jullie toch helemaal los willen gaan en stiekem helemaal geen zin hebben in stille seks, dan kunnen jullie nog altijd een opzwepende plaat opzetten. Er zijn genoeg spannende songs die ervoor zorgen dat jullie in the mood komen, jullie voorzien van het nodige ritme én jullie wilde geluiden overschaduwen 😉

7. De mond snoeren met een kinky speeltje

Lijkt het je spannend om bezig te zijn met kinky seks en vind jij dat jouw partner wel erg veel lawaai maakt tijdens de seks? Overweeg dan eens om een ball gag te introduceren in de slaapkamer. Daarmee kan jij zonder moeite je partner de mond snoeren.


Wat is jouw ultieme tip om van stille seks te genieten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.321 keer bekeken

Geschreven door

Seks is niet het belangrijkste in het leven. En dat blijkt, want er bestaat toch een aardige lijst van dingen die mensen liever zouden doen, eten of bezitten dan seks hebben. Wat heb je liever dan seks en staat jouw voorkeur in het onderstaande lijs…
3.321 keer bekeken
9.104 keer bekeken

Geschreven door

Iedereen heeft wel eens een moment dat je het liefst door de grond zou willen zakken. Veel dingen in het onderstaande lijstje zullen je dan misschien ook niet onbekend voorkomen! Hoewel we er niet graag over praten, gebeuren deze seks blunders bij ie…
9.104 keer bekeken