Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.570 keer bekeken

Voel je een koning met deze King Cock dildo!

14 september 2018,

geschreven door

Ben jij minder bedeeld als het aankomt op de lengte van je pielemuis en wil je ook een keer een verpletterende indruk maken in de slaapkamer? Dan heeft EasyToys iets voor jou in het assortiment!

King cock holle voorbinddildo met harnas

Misschien wil je partner een keer het gevoel van dubbele penetratie ervaren, maar is het bed te klein om twee mannen te herbergen. Wat de reden ook mag zijn, met de holle dubbele voorbinddildo van King Cock ben jij weer het mannetje in huis! De dildo komt met een verstelbaar harnas, die stevig op zijn plek wordt gehouden door de toegevoegde schouderbanden. Doordat de dildo hol is van binnen, kan de man er met zijn eigen penis in. Het maakt hierbij niet uit of deze in erectie is of niet. Mannen met erectieproblemen kunnen dus zeker goed uit de voeten met deze badboy!

kingcockvoorbinddildo

Met zijn dubbele loop en een invoerdiepte van 28 cm breng jij zelfs de meest getrainde poes in vervoering. De dildo heeft een realistisch design, met aders op de schacht en voelt net als echt aan. En wil je hem zonder harnas gebruiken, dan koppel je het speeltje eenvoudig los van het harnas.

Heb jij weleens een dubbele voorbinddildo gebruikt? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring. Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.457 keer bekeken

Geschreven door

Ben je er klaar voor om alle chickies blij te maken? Elke boer zal je vertellen dat de best verzorgde haan de meeste kippen krijgt. Met deze geniale Cock Soap zorg je ervoor dat jouw haan er altijd fris en fruitig bij hangt. Pas wel op: De kans…
1.457 keer bekeken
2.252 keer bekeken

Geschreven door

De clitoris stimuleren kan op veel manieren en hier heb je ook enorm veel technieken voor. Of toys, maar af en toe zie je door de bomen het bos niet meer. Desondanks duiken er soms pareltjes van clitoris stimulators op. Zoals deze, de Her Ultimate To…
2.252 keer bekeken