Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.556 keer bekeken

Voel je een koning met deze King Cock dildo!

14 september 2018,

geschreven door

Ben jij minder bedeeld als het aankomt op de lengte van je pielemuis en wil je ook een keer een verpletterende indruk maken in de slaapkamer? Dan heeft EasyToys iets voor jou in het assortiment!

King cock holle voorbinddildo met harnas

Misschien wil je partner een keer het gevoel van dubbele penetratie ervaren, maar is het bed te klein om twee mannen te herbergen. Wat de reden ook mag zijn, met de holle dubbele voorbinddildo van King Cock ben jij weer het mannetje in huis! De dildo komt met een verstelbaar harnas, die stevig op zijn plek wordt gehouden door de toegevoegde schouderbanden. Doordat de dildo hol is van binnen, kan de man er met zijn eigen penis in. Het maakt hierbij niet uit of deze in erectie is of niet. Mannen met erectieproblemen kunnen dus zeker goed uit de voeten met deze badboy!

kingcockvoorbinddildo

Met zijn dubbele loop en een invoerdiepte van 28 cm breng jij zelfs de meest getrainde poes in vervoering. De dildo heeft een realistisch design, met aders op de schacht en voelt net als echt aan. En wil je hem zonder harnas gebruiken, dan koppel je het speeltje eenvoudig los van het harnas.

Heb jij weleens een dubbele voorbinddildo gebruikt? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring. Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.516 keer bekeken

Geschreven door

Sommige borstvergrotingen zijn zo goed gelukt dat je bijna niet kunt zien dat het geen echte borsten zijn. Bij sommige borsten kan je het echter al van een afstandje zien. Wil jij je niet langer voor de gek laten houden? Wij hebben 7 tekenen waaraan …
4.516 keer bekeken