Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.338 keer bekeken

Jakkes, balzweet in m’n bakkes!

12 oktober 2018,

geschreven door

Ben jij fan van kinky ondergoed en heb je nog een beetje ruimte in je ondergoedlade? Met deze jockstrap weet je zeker dat je indruk maakt!

De wondere wereld van lingerie

Lingerie heeft meerdere functies. Het beschermt en ondersteunt het geslacht, maar het kan je ook helpen om je lichaam een bepaalde vorm te geven. Corrigerende lingerie bespaart je bijvoorbeeld de nodige sportschool bezoekjes. Lingerie kan daarnaast ook erg uitdagend werken. Zo zijn er voldoende sexy setjes verkrijgbaar die jou kunnen helpen bij het verleiden van je liefje.

Onlangs kwamen wij een item tegen die alle bovenstaande eigenschappen combineert. Het ondersteunt en beschermt, het lift de billetjes omhoog en je kunt je partner er lekker mee plagen. Letterlijk en figuurlijk.

musk toque

De Musk Toque

Vind je het leuk om je partner af en toe een beetje te plagen? Met de Musk Toque trakteer jij je partner of sub op een geurfestijn van jewelste! De toque kan als jockstrap worden gedragen, maar kan daarnaast ook als hoofmasker worden gebruikt. Draag de toque bijvoorbeeld tijdens het sporten en geef hem na afloop aan je partner. Deze zal nog uren na kunnen genieten van jouw inspanningszweet.

Misschien een beetje een vies idee, maar voor liefhebbers van BDSM kan het een hele leuke toevoeging zijn. Bij een BDSM-spel is er sprake van een bepaalde machtsverhouding tussen twee personen. De dominante partner kan de toque gebruiken om zijn onderdanige partner te vernederen. Het masker, of moeten we nou toque zeggen, wordt geleverd met een slotje. Daardoor heeft de Dominant ook de controle over het tijdsbestek waarin het masker gedragen wordt.  Ben jij een fan van jockstraps en sadistische spelletjes? Dan is de Musk cup van Master Series echt jouw ding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.390 keer bekeken

Geschreven door

Wait… what? Blijkbaar zijn mannen en vrouwen niet even monogaam. Nu is de mens sowieso van oorsprong al geen monogaam wezen, maar blijkbaar hebben de mannen nog iets meer last met het nastreven van deze relatievorm. Benieuwd hoe dat kan? Lees snel …
2.390 keer bekeken