Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

566 keer bekeken

Een (graf)steengoede paddle!

19 april 2019,

geschreven door

Het seizoen van spoken, vampieren en enge films laat nog even op zich wachten. Je moet nog enige tijd wachten tot het weer Halloween is, maar een sextoy is natuurlijk niet seizoensgebonden. In principe zou je het hele jaar door iemand het graf in kunnen meppen..

Rest In Pain

Deze ontzettend enge BDSM-paddle mag dan wel onlosmakelijk gekoppeld zijn aan Halloween, maar je kunt ‘m alsnog het hele jaar door gebruiken! Dit stukje kunst is speciaal gemaakt voor diegene die geen broertje dood heeft aan een gezellig halloweenfeestje in bed. Laat je partner genieten van fijne zachte tikken met de gladde zijde van deze paddle. Of jaag ‘m de stuipen op het lijf met de dikke gedetailleerde kant. Als je het goed doet, dan zal je de letters R.I.P. zien staan.

Grafsteentje nodig?

Het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als deze grafsteen een uitbreiding gaat worden op je al bestaande collectie. Bijvoorbeeld als je een fetisj hebt voor alles wat met Halloween te maken heeft. Of als je gewoon een (graf)steengoede paddle wilt, dat kan natuurlijk ook! Het gevaarte is helemaal handgemaakt en geheel van lichaamsveilig siliconen. Je kunt deze griezelige paddle aanschaffen bij onze goede vriendjes van GeekySextoys en dan in alle rust en vrede genieten van de stimulatie.

Is zo’n grafsteen paddle iets voor jou? Of houdt jij het liever bij een doodnormale leren paddle?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

8.810 keer bekeken

Geschreven door

Hoewel de zomer vele voordelen kent, hoeft seks niet altijd een succesnummer te zijn tijdens de hitte. Het is soms gewoon te warm voor seks; alles plakt en die druppels zweet aan je voorhoofd laten je nou ook niet bepaald sexy voelen. Gelukkig is er …
8.810 keer bekeken
1.391 keer bekeken

Geschreven door

Het volgende speeltje is voor diegenen die het liefst zo weinig mogelijk doen om tot een bevredigend resultaat te komen. Met de Vibe Pad kan je ontspannend gaan liggen terwijl het speeltje de rest doet. Dit vibrerende kussen kan je op je stoel of ban…
1.391 keer bekeken