Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

49.204 keer bekeken

De beste soft SM ideeën voor een sexy & kinky ervaring

30 januari 2017,

geschreven door

Veel koppels lopen met diep gekoesterde wensen en fantasieën rond. Veel van deze fantasieën hebben te maken met onderwerping en dominantie en kunnen het liefdesleven van jou en je partner een stuk spannender en kinky maken. Wacht er niet langer mee om je wensen op het gebied van BDSM met je partner bespreekbaar te maken! Met de volgende ideeën en tips moet je jouw kinky ervaring tot een goede einde kunnen brengen!

Wie gaat er domineren?

Voordat je aan een BDSM-rollenspel gaat beginnen moet je jezelf afvragen wie gaat domineren en wie de rol van onderdanige op zich neemt. Wil jij graag de teugels los laten of ben je meer het type dat de touwtjes in handen neemt? De onderdanige (submissive) kan bijvoorbeeld beginnen met het dragen van een blinddoek of oogmasker om het spel spannender en intenser te maken.

Weet je niet goed welke rol het beste bij jou past? Lees meer over het bepalen van jouw BDSM-rol op onze blog.

Gebruik boeien

Veel stelletjes zouden graag eens experimenteren met bondage. Je ontneemt je partner van zijn of haar bewegingsvrijheid en hebt als Dominant de volledige controle. Als jij en je partner ook een keer willen experimenten met bondage, zouden jullie je zeker eens moeten verdiepen in bondage boeien. Je hebt verschillende enkelboeien en polsboeien om je partner mee aan een paal, bed of stoel vast te maken. Wanneer je net begint met bondage zijn zachte boeien ideaal om mee te beginnen. Denk hierbij aan pluche handboeien of zachte satijnen boeien.

Rollenspel

Als jullie de verschillende disciplines van BDSM nog verder willen verkennen, kan een rollenspel de volgende stap zijn. Voor zowel vrouwen als mannen zijn er ontzettend veel spannende en kinky kostuums verkrijgbaar. Misschien wil zij wel een keer door een echte politieagent in de boeien geslagen worden, of wil hij op zijn wenken bediend worden door een sexy serveerster. Met de heren kostuums en rollenspel kleding voor dames laat je deze fantasieën werkelijkheid worden. Op deze manier ben je in staat om je geliefde te transformeren in een ondeugende verpleegster, sexy schoolmeisje, hitsige brandweerman of sexy secretaresse.

Maak het smaakvol!

Wanneer je jouw partner van zijn of haar bewegingsvrijheid hebt ontnomen, kun je ook een aantal gerechten aan het bondagespel toevoegen aan de mix. Je kunt je partner vastbinden en hem of haar geleidelijk met chocolade of aardbeien voeden. Natuurlijk kun je haar lichaam ook van een beetje slagroom voorzien. Je kunt het zo smaakvol maken als jezelf wilt! Bind je onderdanige vast met de handen op de rug en laat hem of haar een oogmasker dragen. Door het zicht te ontnemen worden de andere zintuigen versterkt. Plaag het lichaam bijvoorbeeld zachtjes met een vibrator, kietelaar terwijl je hem of haar af en toe beloont met iets lekkers.

Weet je niet goed welke speeltjes een BDSM’er kan gebruiken? Lees meer over welke speeltjes geschikt zijn voor BDSM op onze blog.


Hoe kinky gaan jij en je partner het maken? We horen het graag in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

139.582 keer bekeken

Geschreven door

Je bent toe aan een nieuw speeltje en je overweegt een vibrator te kopen. Maar, wat is nou eigenlijk een goede vibrator voor jou? Dat is best een lastige vraag, aangezien er zo ontzettend veel soorten, modellen, kleuren en maten op de markt zijn. Het…
139.582 keer bekeken