Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

129.085 keer bekeken

De 7 beste sextoys voor koppels

7 maart 2021,

geschreven door

Wie denkt dat seksspeeltjes alleen bedoeld zijn voor spannende solo-momentjes of voor heftige BDSM-sessies heeft het mis. Als koppel kun je namelijk ook heel goed samen spelen met verschillende seksspeeltjes. Want wat is er nu leuker dan elkaar bevredigen op een speelse, uitdagende manier? Wij zetten de 7 leukste sextoys voor koppels voor je op een rij!

1. Duo vibrator

De duo vibrator is speciaal gemaakt voor koppels. Deze vibrators kunnen gebruikt worden tijdens het voorspel, maar ook gewoon tijdens de penetratie of bij orale seks. Deze vibrator is zo ontworpen dat hij als het ware op de vagina wordt geclipt. Het onderste deel wordt ingebracht, het bovenste gedeelte trilt en stimuleert de clitoris. En terwijl de vrouw van deze sensaties geniet, kan de man gewoon penetreren en lekker meegenieten van de vibraties!

Daarnaast zijn sommige duo vibrators voorzien van een afstandsbediening. Leuk om de controle mee uit handen te geven tijdens het voorspel bijvoorbeeld. Koppel vibrators zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleurtjes, dus er is voor ieder stel wat leuks.

Tip van de redactie

Een van de populairste duo vibrators is zonder twijfel de We-Vibe. Dit heeft het speeltje te danken aan zijn tal van mogelijkheden. Deze koppel vibrator wordt door haar gedragen en is erg compact waardoor penetratie nog steeds mogelijk is. De trillingen worden dan door beide partners gevoeld, wat voor een bijzondere ervaring zorgt. Daarnaast is het speeltje door het flexibele materiaal ook om de penis heen te buigen. De We-Vibe is tevens met de app bestuurbaar. Met de We-Connect app kan het ritme van de vibraties worden bepaald. Daarnaast is het ook mogelijk het speeltje te laten trillen op jullie favoriete muziek of om zelf patronen te maken. De vibrator kan met de app wereldwijd worden aangestuurd waardoor het een ideaal speeltje is voor koppels in een langeafstandsrelatie. Kortom: een multifunctioneel speeltje waar jullie beide veel plezier aan kunnen beleven! Wanneer je de aanschafprijs van de We-Vibe wat aan de hoge kant vindt, is de Partner Plus Duo Vibrator een goedkoper alternatief. Deze vibrator is van iets mindere kwaliteit, maar is met zijn prijs van rond de € 60,- bijna de helft goedkoper.

“De We-Vibe kan met behulp van een app wereldwijd worden aangestuurd waardoor het een ideaal speeltje is voor koppels in een langeafstandsrelatie.”

koppel

2. Vibrerende cockring

Hoewel een vibrerende penisring uitsluitend door mannen wordt gedragen, profiteert ook de partner ervan! Doordat de penis stevig wordt omsloten kan het bloed de zwellichamen moeilijk verlaten, waardoor zijn erectie langer overeind blijft. Doordat de mini-vibrator bij elke stoot haar clitoris stimuleert, zal zelfs het ‘gewone’ missionaris-standje spannend en sexy worden. Een aantal uitvoeringen zijn daarnaast voorzien van ribbels of noppen die voor extra genot en stimulatie zorgen. Een vibrerende pensiring zal zowel de penis als de clitoris tegelijkertijd stimuleren. Win-win situatie toch?

3. Seksspelletjes

Als je al een langere tijd in een relatie zit, is het soms even nodig om de vaste routines te doorbreken. Natuurlijk kun je samen lekker een potje gaan ganzenborden, maar een erotisch spelletje zorgt waarschijnlijk net even voor wat meer opwinding in huis. De seksspelletjes zijn ideaal om sleur in jullie relatie te voorkomen. Wanneer jullie nog niet zo lang samen zijn, kan het ook een spannende manier zijn om achter elkaars fantasieën en voorkeuren te komen.

Tip van de redactie

Het spel ‘Truth or Dare’ bestaat uit 69 uitdagende opdrachten en vragen die jou en je liefje verleiden tot het delen van pikante en onthullende informatie. Je komt zo op een speelse manier achter de seksuele voorkeuren en fantasieën van je partner (of andere medespelers). Een vraag kan bijvoorbeeld zijn of je het spannend zou vinden om een keer een trio te doen en of je denkt dat het ooit werkelijkheid gaat worden. Dit levert ongetwijfeld spannende momenten in de huiskamer (of slaapkamer) op!

4. Vingerspeeltjes

Je zou er misschien niet meteen aan denken, maar een vingerspeeltje is ontzettend flexibel en functioneel. Hoewel de naam doet vermoeden dat het een speeltje is dat gebruikt wordt om haar te pleasen, is het juist een seksspeeltje dat gebruikt kan worden om beide seksen te bevredigen. Bijvoorbeeld met een vingerspeeltje voor anale stimulatie of een speciale vinger sleeve voor de G-spot met vibrator. Elk vingerspeeltje kan door mannen en vrouwen worden gedragen en is geschikt voor stimulatie van het hele lichaam. Zo kun je dus je partner op elk mogelijke manier verrassen!

“Elk vingerspeeltje kan door mannen en vrouwen worden gedragen en is geschikt voor stimulatie van het hele lichaam.”

sextoys voor koppels

5. Seks schommel

Als je samen wilt genieten op een bijzondere manier, dan moet je een keer een seks schommel hebben geprobeerd. Dit product doet niet alleen een beroep op je creativiteit, je kunt er ook oneindig veel standjes mee uitvoeren die normaal gesproken niet zo makkelijk zijn uit te voeren. Zo wordt het bijvoorbeeld een stuk makkelijker om staand seks te hebben dankzij deze lichaamsschommel. Seksschommels hang je aan de muur, het plafond of aan de deur.

6. Seks standjes hulp

Eigenlijk is het officieel geen seksspeeltje te noemen maar een hulpstuk. Toch kun je ontzettend veel speelplezier hebben met een standjes hulp of positie riem. Met de verschillende standjeshulpen worden de meeste standjes makkelijker en leuker om uit te voeren. Ooit problemen gehad met doggystyle in de douche? Met een standjeshulp heb je hier nooit meer last van. Welk standje jullie ook willen proberen, de standjes hulp biedt extra ondersteuning!

7. Sexlakens

Hoewel je bij een seksspeeltje al snel aan een vibrator, penisring of buttplug denkt, zijn er ook sexlakens die je samen kunt gebruiken. Sekslakens bieden jullie tal van voordelen en mogelijkheden. Zo biedt een sekslaken het voordeel dat je matras en beddengoed niet vies worden. Daarnaast voegt een sekslaken van lak of latex een net wat spannendere dimensie toe aan jullie vrijpartij. De sekslakens beschermen je bed tegen vocht, zweet en massage-olie. Daarom zijn ze perfect om te gebruiken tijdens een erotische massage.

Welk seksspeeltje zou jij graag een keer proberen met je partner? Laat het ons weten!

3 reacties

  1. Hoi Emma,
    Bedankt voor het stellen van je vraag. Ik denk dat je bedoelt welke maat je vriend nodig heeft? 😉
    Om er achter te komen welke ring goed past, moet je omtrek van de penis van je vriend meten. We hebben hier een handig schema voor, die vind je hier: https://blog.easytoys.nl/de-juiste-maat-cockring/
    Mocht je nog vragen hebben over het welk product je moet kiezen, dan horen we het wel. Succes! En veel plezier natuurlijk!

  2. Ik heb al een tijdje een vriend maar we hebben nog nooit samen seksspeeltjes gebruikt. Ik zou graag willen beginnen met een penisring. Zouden jullie mij kunnen vertellen hoe ik erachter kom welke maat penisring ik moet hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

32.337 keer bekeken

Geschreven door

Een buttplug is specifiek bedoeld voor anaal gebruik en kan door zowel mannen als vrouwen gebruikt worden. Sommige mensen gebruiken het speeltje puur voor seksuele bevrediging, anderen om hun anus te trainen voor anale seks en soms is het een combina…
32.337 keer bekeken