NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

3.509 keer bekeken

Ontdek het gemak van de We-Connect app!

30 juni 2020,

geschreven door

Met de We-Connect app bedien je jouw favoriete We-Vibe speeltje vanaf je smartphone of tablet. Wat de app extra leuk maakt is dat je partner ook verbinding met jouw seksspeeltje kan maken, zelfs wanneer je liefje zich aan de andere kant van de wereld bevindt. Daarnaast biedt de We-Connect app nog meer interessante functies om jouw (of jullie!) seksleven spannender te maken. In deze blog leggen we uit hoe de app werkt en bespreken we al zijn unieke functies!

We-Connect app – wat is er mogelijk?

Intimiteit op afstand

Plaag je partner, waar dan ook ter wereld. Met de We-Connect app van We-Vibe maakt het niet meer uit of je partner zich in dezelfde kamer bevindt of aan de andere kant van de oceaan. Verbind je We-Vibe speeltje door middel van bluetooth aan je smartphone of tablet en maak met behulp van de app verbinding met je geliefde. Jullie moeten hiervoor allebei over de applicatie en een goede internetverbinding beschikken. Is jouw speeltje is verbonden met de app? Verstuur je geliefde dan een uitnodiging via SMS of email. Wanneer je partner vervolgens op het linkje klinkt, wordt er verbinding gemaakt met jouw seksspeeltje. Easy peasy!

“Verbind je We-Vibe speeltje door middel van bluetooth aan je smartphone of tablet en maak met behulp van de app verbinding met je geliefde.”

control

partner

Het wordt helemaal leuk wanneer jullie beiden over een We-Vibe speeltje beschikken. Als jullie elkaars speeltjes aansturen, is het net alsof jullie echt met elkaar bezig zijn. Daarnaast heeft de app een ingebouwde spraak, chat en video functie om de intimiteit verder te vergroten. Voor koppels in een lange afstandsrelatie is dit een perfect manier om toch intiem met elkaar te kunnen zijn!

Vibratiepatronen – aanpassen en creëren

De app laat de gebruiker kiezen uit verschillende vibratiepatronen. Met een simpele swipe over het scherm wissel je tussen de voorgeprogrammeerde instellingen. Beide motoren van de vibrator kunnen in hetzelfde scherm afzonderlijk van elkaar worden bediend. Het vibratiepatroon van het interne gedeelte wordt onderin je scherm weergegeven en de externe vibraties bevinden zich aan de bovenkant van het beeld. Beweeg met je vinger omhoog om de intensiteit te laten toenemen en beweeg omlaag om de vibrator zachter te laten trillen.

“Beide motoren van de vibrator kunnen in hetzelfde scherm afzonderlijk van elkaar worden bediend.”

De interne vibratiegolven worden onderin het scherm weergegeven en de externe vibraties bevinden zich aan de bovenkant van het beeld. Beide motoren zijn los van elkaar te bedienen. Bron: We-Vibe

Door het scherm met twee vingers aan te raken, kan je de beide vibraties ook tegelijk aanpassen. Door je duim en wijsvinger naar elkaar toe te bewegen, neemt de intensiteit van de vibraties af. Wanneer je jouw vingers uit elkaar beweegt, zullen de trillingen juist heftiger worden.

vibes

draw

Daarnaast is het mogelijk om je eigen patronen te ontwerpen en te bewaren. De opgeslagen vibraties kan je eenvoudig oproepen vanuit de app. Ook is het mogelijk om jouw eigen creaties met elkaar te combineren en zo een eigen afspeellijst te maken. Op die manier kan jij jouw favoriete We-Vibe moment eindeloos opnieuw beleven!

“De opgeslagen vibraties kan je eenvoudig oproepen vanuit de app. Ook is het mogelijk om jouw eigen creaties met elkaar te combineren en zo een eigen afspeellijst te maken.”

we vibe

Voel de beat!

muziek
Wil je helemaal opgaan in het moment terwijl je naar je favoriete muziek luistert? Met de Beat-Mode synchroniseer jij de vibraties van je We-Vibe met de muziek die je op je smartphone hebt staan of laat je hem mee vibreren met de geluiden uit je omgeving.

Producten die werken met We-Connect:


Bijna alle producten van We-Vibe zijn te bedienen met de app. Bekijk het volledige aanbod hier.

Download We-Connect

De We-Connect app is gratis beschikbaar in de App Store voor iPhone en iPad en in de Google Play Store voor Android apparaten:
vibrator app iphone
vibrator app android

*We-Connect is compatibel met iOS (9 of nieuwer) en Android (4.4 of nieuwer).

Wat is jouw ervaring met de We-Connect app van We-Vibe? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.748 keer bekeken

Geschreven door

Als het op seks aankomt, zijn we in Nederland behoorlijk vrij. Seksuele voorlichting is zorgvuldig en uitgebreid. Veel onderwerpen zijn in onze maatschappij bespreekbaar. Seks is overal: in films, boeken, op tv en natuurlijk in porno. Maar dat beteke…
1.748 keer bekeken