Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Sekshoroscoop September 2018

1 september 2018,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van september? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 18-februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

De afgelopen weken waren zwaar voor jou op het werk. Helaas komt daar de komende tijd nog weinig verandering in. Je baas gunt je geen moment rust en je ervaart behoorlijk wat stress. Het gevaar bestaat dat je dit meeneemt naar huis en je relatie hieronder gaat lijden. Uitkijken dus! Hoog tijd om de werkelijkheid te ontsnappen en zelf even de touwtjes in handen te nemen. Sla je partner in de boeien en leg je wil aan hem op. Niet alleen is dit een perfecte manier om van je stress af te komen, je zult je ook een stuk zelfverzekerder voelen. Die zelfverzekerdheid helpt jou vervolgens door deze stressvolle maand heen!

Sekshoroscoop Vissen (19 februari- 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Vissen zwemmen deze maand in de mogelijkheden. Er dienen zich verschillende kansen aan en aan jou de taak om deze te pakken. Op het gebied van werk, maar zeker ook in de liefde. Heb je een partner, dan is de kans groot dat deze openstaat om nieuwe dingen met jou uit te proberen. Je beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht, dus dit is het moment om jouw fantasieën en wensen kenbaar te maken. Fantaseer jij al tijden over een trio of een sexy rollenspel scenario? Grijp je kans! Single Vissen vissen net achter het net deze maand.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Het is duidelijk dat je toe bent aan iets nieuws. Niet alleen je baan begint jou te vervelen, helaas krijgt ook jouw relatie te maken met sleur. Laat je niet uit het veld slaan, pak deze sleur actief aan en ga samen met je lief op erotische ontdekkingsreis. Koop een nieuw setje lingerie, een spannend speeltje of ga voor een tikkeltje kink. Jullie zullen veel plezier gaan beleven! De single Ram voelt zich deze maand erg onzeker. Je weet niet zo goed wat je wil en dat begint jouw omgeving ook op te vallen. Tijd om weer bij jezelf naar binnen te gaan. Plan meer me-time in, zet het scharrelen op een lager pitje en al gauw heb je jouw doelen weer voor ogen.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 21 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Komende tijd moet je een beetje oppassen, Stier. Je bent deze maand gevoelig voor spanning. Zeker in je relatie, en dat nog wel eens nare gevolgen hebben voor de harmonie. De spanning is ook merkbaar in bed, waardoor je deze maand niet optimaal kan genieten van seks. Gun je lichaam en geest voldoende rust, en dan gloort al gauw weer die stralende zon aan de horizon. Deze onrust voelt ook de single Stier. Dat is jammer, want daardoor is er even geen ruimte voor dat leuke, nieuwe contact die je onlangs hebt opgedaan. Houd moed, Stier! Ook september zal voorbij gaan.

Sekshoroscoop Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Na een maand vol stress, keert de rust eindelijk voor jou terug Tweeling. Je zit beter in je vel en hebt daardoor meer oog voor je partner. Geef je partner daarom de aandacht die hij of zij de afgelopen maand heeft gemist. Ga er samen op uit en doe dingen waar jullie beiden energie van krijgen. Een romantisch etentje, een bezoekje aan een wellness resort of het versieren van elkaars lichaam met een heerlijke bodypaint. De laatste restjes stress zullen hierdoor uit je lichaam verdwijnen. In vergelijking met vorige maand zal je langer en vaker seks hebben. Het wordt een mooie september maand!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

Hoewel er geen ruimte zal zijn voor gecompliceerde zaken, staat er een harmonieuze maand op jou te wachten, Kreeft. Houd het allemaal lekker licht en luchtig, van nerveus gedoe raak jij uit balans. Maak je daarom ook niet druk om je relatie: het gaat lekker zo, het is niet nodig om problemen te gaan creëren. Ook wanneer je moeilijke beslissingen moet maken kan je het beste je hoofd koel houden. Anders raak je door onzekerheid uit balans. De single Kreeft vliegt deze maand meer solo dan normaal. Niets mis mee, maar maak ook ruimte voor sociale gelegenheden.

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 23 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Leeuw, je kunt deze maand een tikkeltje impulsief zijn. Kijk uit dat jij je partner hier niet mee lastig valt. Het kan erg vervelend zijn wanneer jij plots weer gemaakte plannen in de war schopt. Probeer daarom deze maand wat meer met je partner op te trekken en minder je eigen plan te trekken. De kans is anders groot dat je anders een aantal misstappen zult begaan deze maand. De Single Leeuw brult er deze maand op los en heeft over aantrekkingskracht niks te klagen. Doe er je voordeel mee en het levert waarschijnlijk een leuke scharrel of een potentiële nieuwe lover op!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 23 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

September staat geheel in het teken van liefde en vriendschap. Je hebt gezelschap nodig, Maagd, om deze maand waanzinnig goed in je vel te zitten. Een goede timing wel, want jouw relatie kon wel een flinke boost gebruiken. Dit is het perfecte moment om weer goed in je partner en jullie seksleven te investeren. Om helemaal de weg terug naar elkaar te vinden, is het spelen van een erotisch spel een spannend en verrijkend idee! De single Maagd voelt ook de grote behoefte om onder de mensen te zijn. Komende weken zal je vaak in de plaatselijke club te vinden zijn, wat leidt tot memorabele nachten.

Sekshoroscoop Weegschaal (24 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Je voelt je een beetje onzeker deze maand Weegschaal. Het loopt in het begin van de maand niet helemaal lekker in je relatie. Jullie kunnen af en toe een flinke woordenwisseling hebben. Kijk uit dat je geen kwetsende dingen zegt waar je later spijt van krijgt. Door deze spanningen kan het zijn dat jij af en toe een beetje in je schulp kruipt en wat minder zin hebt in fysiek contact met je partner. Probeer te voorkomen dat jij je partner niet helemaal links laat liggen en zoek hem of haar juist af en toe even op. Die kleine momentjes zorgen ervoor dat jullie de maand toch nog positief afsluiten.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Je bent een beetje ondeugend Schorpioen! Die speelsheid en ongehoorzaamheid neem je mee in de slaapkamer, waar jij het initiatief durft te nemen te nemen deze maand. Nieuwe dingen uitproberen in de slaapkamer is altijd een goed idee, alleen moet je partner er ook voor openstaan. Doe daarom geen dingen zonder het met je partner te overleggen. Experimenteer met een spannend rollenspel, of pak er een zweepje of een setje handboeien bij. De kans is groot dat jullie beiden nieuwe energie halen uit deze ervaring en dat het ook op lange termijn positieve ervaringen oplevert voor jullie relatie.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

De sterren liegen er niet om: komende maand ben jij on fire, Boogschutter! Niet alleen gaat op het werk alles voor de wind, ook jouw seksleven krijgt een dikke 10. Een vurig verlangen woekert al langere tijd in jou om nieuwe dingen te gaan ontdekken. Nu de temperaturen buiten minder ‘standje hittegolf’ zijn, gooi je alle remmen los. Jouw partner is overstag gegaan en langgekoesterde fantasieën worden eindelijk werkelijkheid. De single Boogschutter komt deze maand een indrukkend iemand tegen. Deze ontmoeting opent vele deuren. Zéker op het gebied van seks!

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

De warmte trekt weg en jij begint je eindelijk weer levendig te voelen, Steenbok. Je bent praktisch ingesteld en met deze gematigde temperaturen heb je weer wat meer bewegingsruimte. Daar is ook jouw partner erg blij mee, want waar het buiten lekker afkoelt, wordt het in jullie slaapkamer steeds heter. Je bemindt jouw liefje op ongeremde wijze. Dat komt omdat Venus in een zeer gunstige positie staat. Pas wel op dat je niet over de grenzen van je partner gaat. De single Steenbok flowt deze maand ook lekker. Je bent in een behoorlijke feeststemming, dus ga lekker op stap! Grote kans dat je een interessant iemand gaat ontmoeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.494 keer bekeken

Geschreven door

Menig huisvrouw heeft de trilogie in huis en de bioscoopzalen puilden uit toen de films uitkwamen. Ik heb het natúúrlijk over Fifty Shades of Grey, dat het verhaal vertelt van de jonge, onschuldige Anastacia en de mysterieuze, maar charismatische m…
1.494 keer bekeken