Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

316 keer bekeken

3 redenen om een sexy cadeau te kopen

21 december 2015,

geschreven door

Vind jij het ook zo moeilijk om een leuk cadeau aan je partner te geven? Houd jezelf niet langer voor de gek met de gedachte dat ze vast wel blij zal zijn met een lekker geurtje uit de koopjeswinkel! Je partner verrassen met een sexy cadeau zou de nieuwe standaard moeten zijn. Je krijgt echt meer (en betere) reacties van je wederhelft wanneer je haar geen bloemetje, tafelkleed geeft. Met de volgende 3 tips vind jij sowieso een sexy cadeau voor je partner, waar jij ook blij van wordt!

1. Sexy lingerie

sexy lingerieHet spreekt natuurlijk voor zich waarom je een sexy lingeriesetje cadeau geeft aan je vriendin. Want wat is er nu mooier dan een vrouw in een spannend setje? Het leuke is dat zij niet alleen verrast zal zijn maar dat jij er natuurlijk ook een voordeel van hebt. Want je kunt haar bewonderen, haar uitpakken en daarna natuurlijk gaan voor een ontzettend hete en sexy vrijpartij. Vraag haar alleen wel van te voren goed naar haar maten, om teleurstelling te voorkomen. Ga je voor een spannend lingeriesetje met jarretels, een sexy bustier of een andere spannende BH-set? Met een open kruisje bijvoorbeeld!

2. Massage-olie

massage olieMet massage-olie zit je natuurlijk altijd helemaal goed! Je geeft het haar cadeau om vervolgens te genieten van een uitgebreid, spannend voorspel. Het maakt niet uit je haar een uitgebreide massage geeft of dat zij jou lekker masseert. Misschien wisselen jullie wel continu af. Met massage-olie is een sexy voorspel natuurlijk gegarandeerd. Wil je het helemaal goed aanpakken? Dan schrijf je je ook in voor een uitgebreide massage cursus. Vergeet dat etentje en ren meteen door naar de slaapkamer om haar jouw nieuwe skills te laten zien en vooral voelen!

3. Seksspeeltjes voor haar (en jou!)

sextoysAls je goed hebt nagedacht over een cadeau voor haar dan weet je dat een seksspeeltje eigenlijk voor de hand ligt. Of je haar nu een (duo)vibrator, cockring of een loveswing geeft. Het voordeel is dat zowel jij als zij er gebruik van kunnen maken. En ben je eens een weekendje weg of met je vrienden op vakantie? Dan kan zij zich ook redden zonder je! Ze zal je ongetwijfeld dankbaar zijn. Daarnaast kunnen jullie jullie seksleven ook nog eens een boost geven met een prikkelend voorspel met een van de speeltjes.

4. Erotisch spel

seksspelErger jij helemaal dood aan mens erger je niet? Ga dan een keer voor een erotisch spel! Een seksspel geeft je de gelegenheid om met je partner te praten over jouw fantasieën en wensen op seksueel gebied. Beginnende stelletjes kunnen bijvoorbeeld een erotisch spel gebruiken om elkaar aan de hand van erotische vragen beter te leren kennen. Daarnaast kan het bepaalde taboes doorbreken voor stelletjes die dit soort vragen normaal niet zo snel durven te stellen aan hun partner. Het erotische bordspel ‘Ultiem verlangen’  is ontwikkeld door seksuologen en onderscheidt zich door zijn respectvolle en vrouwvriendelijk karakter, waarbij verschillende behoeften en voorkeuren van zowel mannen als vrouwen goed naar voren komen.

Met welk sexy cadeau ga jij je partner verrassen? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Beste Talitha, tijdens de seks met mijn vrouw denk ik soms aan andere vrouwen. Is dit normaal? Ik maak me daar wel zorgen om, want het voelt daardoor een beetje alsof ik haar bedrieg, wat ik helemaal niet wil. Wat kan ik doen om ervoor te zorgen dat …
7.546 keer bekeken