door SassySue

6 date ideeën voor een romantische feestperiode

21 december 2020 door SassySue

December is dé feestmaand en tijdens deze feestperiode draait het vooral om samenzijn. Samen met vrienden, familie en geliefden. Waarschijnlijk heb je al veel romantische avondjes gehad met je partner; diner bij kaarslicht, bioscoop… been there done that! December is een speciale maand en daarom hebben wij 6 sexy-date ideeën verzameld voor een extra romantische feestperiode. 

#1 Bezoek samen een kerstmarkt of een kerstig tuincentrum

In de kerstperiode kan een bezoekje aan de kerstmarkt of tuincentrum natuurlijk niet ontbreken. Plan een gezellig dagje uit; slenter langs de gezellige kraampjes of geniet van de prachtig versierde decors terwijl je geniet van alle lekkernijen die onderweg te vinden zijn.

#2 Versier samen de kerstboom

Hoe leuk is het om samen de kerstboom te gaan versieren? Nadat jullie een dagje hebben geshopt bij de Winter Wonderland afdeling van het dichtstbijzijnde tuincentrum is het tijd voor kerst hits en elkaar. Vergeet niet om naast de kerstboom ook elkaar nog een beetje te versieren.

#3 Organiseer een toetjesfestijn

Toetjes! Wie houdt er niet van? Ga samen met je lief een dagje in de keuken staan en maak allemaal lekkere toetjes om vervolgens heerlijk op te peuzelen. Niet alleen lekker, maar ook de perfecte date om te beslissen welk toetje jullie gaan opdienen tijdens het jaarlijkse familiediner.

Tip van flip: Maak er een sexy toetjesfestijn van door een glijmiddel met smaakje te gebruiken!

  • Geen producten gevonden

#4 Houd een kerstfilmmarathon op Netflix

Sleep je matras inclusief comfy dekens en kussens naar de woonkamer en installeer dé ultieme spot om een heel weekend kerstfilms te bingen. Vergeet van tevoren niet om oliebollen, chocolademelk met slagroom en alle andere snacks in huis te halen voor een heerlijk lui en romantisch weekend.

date ideeën

#5 Host je eigen cocktailworkshop

Naast heerlijke toetjes maken met glijmiddel, heb je ook fantastische smaken om cocktails mee te maken! Volg een online cocktailworkshop of struin het internet af naar de lekkerste cocktails. Het wordt gegarandeerd gezellig! 😉

#6 Maak van elkaar een hoofdgerecht

Hebben jullie genoeg quality time gehad en willen jullie nu echt wat sexy time? Geen zorgen. Een lekker hapje is je liefje al, maar wist je dat je hem of haar ook makkelijk kan omtoveren in een echte snack? Gebruik elkaar als canvas en smeer elkaars lichaam in met eetbare bodypaint slagroom en wellicht zal een kersje op deze levensechte taart ook niet misstaan. Eetsmakelijk!


Wat is jouw favoriete date tijdens de koude feestdagen?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid