Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

777 keer bekeken

Zeg, ken jij de Dildo Man?

18 mei 2018,

geschreven door

Dildo’s hoeven er al lang niet meer uit te zien als een realistische piemel. Tegenwoordig kun je in elk mogelijke vorm of kleur wel een dildo krijgen. Sterker nog, er bestaat zelfs een dildo die je zelf in een specifieke vorm kan kneden. Dat vond ook deze kunstenaar op Etsy, die besloot om keramische dildo mannetjes te maken!

dildo man

Keramieken Dildo’s

Ja, dat lees je goed! Dildo’s gemaakt van keramiek en óók nog eens in de vorm van gekke mannetjes. Beter dan dat wordt het toch gewoon niet? Alle Dildo Mannetjes zijn handgemaakt en daardoor uniek. Voor €64,- heb je al zo’n kekke Dildo Man in huis! Keramiek is helemaal veilig om te gebruiken als sextoy, maar misschien is het toch beter om deze in de vensterbank te laten staan.

Kies je favoriete mannetje

De Dildo Man is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zoals eerder genoemd zijn ze handgemaakt en uniek, het aanbod is dus erg wisselend. Ze zijn in ieder geval verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit en zwart. En wie weet kun je de kunstenaar zo gek krijgen om een speciale Dildo Man te maken, helemaal naar jouw wensen. Wie wil dat nou niet?!

dildo man

dildo man

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.631 keer bekeken

Geschreven door

Mannen die luxe hoog in het vaandel hebben staan, hebben geluk! We hebben weer een bijzonder seksspeeltje gevonden. BDSM en fetisj boutique SublieM (uit ons eigen kikkerlandje) verkoopt namelijk een gouden penisring! Twenty four karat magic in the a…
1.631 keer bekeken