Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

Naakte Waarheid

De Naakte Waarheid: 3x waarom je geen orgasme moet faken!

18 april 2024,

geschreven door

Dit keer hebben we een Naakte Waarheid Editie die eigenlijk niet om te lachen is. We gaan het namelijk hebben over ‘orgasmes faken’.

Dit keer is de Naakte Waarheid wat anders dan je van ons gewend bent. Deze keer zijn het geen grappige verhalen, maar open en eerlijke verhalen van 3 vrouwen die vertellen over de keer dat zij hun orgasme faketen. 

#1. Ik was niet in de mood

naakte waarheid

“Ik ben denk ik een van de weinige vrouwen die wel makkelijk kan klaarkomen door alleen penetratie. Maar dan moet ik wel echt helemaal op kunnen gaan in het moment. Ik moet de heer met wie ik het bed deel dus echt leuk vinden en ik moet mezelf volledig over kunnen geven aan de opwinding.”

"Als ik mezelf helemaal kan overgeven, kom ik makkelijk klaar van penetratie."

“Maar ik deelde het bed een keer met een aardige gast, maar toen we net bezig waren merkte ik dat ik eigenlijk niet echt in de mood was. Ik had wel zin in wat zoenen en friemelen, maar ik was ook erg moe en wilde ook wel graag slapen. Het was dus echt niet tegen mijn zin in of gedwongen, laat ik dat even  duidelijk maken!”

“Omdat we al wel eventjes in bed lagen en aan het zoenen en friemelen waren, gingen we dus wel over op penetratie. Hij was heel lief voor me, maar ik kon gewoon niet echt in het moment komen. Ik dacht aan de natte was die nog in de machine lag, en wat ik morgen voor ontbijt zou maken… Ik heb toen maar heel snel gedaan of ik klaarkwam, zodat hij ook kon klaarkomen. Hij wilde namelijk per se dat ik eerst kwam.”

“Dus kijk, hij deed alles goed, hij was lief voor me en hij wilde dat ik eerst mijn hoogtepunt had voordat hij zelf kwam. Maar als ik het moment terug kon draaien had ik gewoon eerlijk gezegd dat ik niet echt in de mood was. Hij had dat sowieso begrepen. Ik dacht dat mijn orgasme faken de makkelijkste oplossing was, maar ik had gewoon eerlijk moeten zijn! – Suus, 32

#2. Hij deed zo zijn best

naakte waarheid

“Toen ik 20 was had ik een relatie met een ontzettend lieve jongen. Hij deed echt alles voor mij, we zagen elkaar vaak en hadden de grootste lol. We konden ook over van alles praten en de seks was… prima. Hij was mijn eerste bedpartner, maar hij had al wel wat meer meiden gehad.”

“Hij was mijn eerste bedpartner.”

“Ik had nog nooit seks gehad, dus ik had geen vergelijkingsmateriaal. Ja, nu achteraf weet ik dat de seks echt vele malen beter kon. Zo hadden we vaak geen voorspel, en als we het wel hadden drukte hij een paar vingers bij mij naar binnen voor ik nat was. Het verbaast je misschien niet dat ik tijdens seks met hem dan ook nooit klaarkwam. 

Hij vroeg tijdens de daad wel vaak of ik al gekomen was, dan zei ik altijd maar van wel. Hij deed namelijk wel heel erg zijn best. Hij varieerde ook met standjes en ik vond de penetratieseks oprecht heel erg lekker!

Maar een orgasme? Nee, dat heb ik er nooit van gekregen. ”

“Een orgasme heb ik er nooit van gekregen.”

“Inmiddels ben ik een stuk of 5 bedpartners verder en heb ik geleerd om aan te geven wat ik lekker vind en hoe ik wél kan klaarkomen. En dat is dus niet door alleen penetratie! Wat voor mij nu altijd werkt is DoggyStyle en dan kan hij mijn clitoris stimuleren of ik doe het lekker zelf. Op deze manier kom ik áltijd klaar!”  – Caitlyn, 27

#3. Het is mij nog nooit gelukt door alleen penetratie

Naakte waarheid
“Mijn vriendinnen en ik praten best open over seks. Zij vertelden bijvoorbeeld dat ze seks hadden gehad en wel 3x waren klaargekomen zo. Daardoor dacht ik dat ik “raar” was. Want klaarkomen van penetratie was mij nog nooit gelukt…”

“Ik was eerst ook altijd eerlijk tegen mijn bedpartners. Als zij vroegen of ik een orgasme had gehad zei ik gewoon “nee, maar dat heb ik nog nooit gehad van alleen penetratie.”

“Ik dacht dat ik raar was omdat ik niet kon klaarkomen.”

“Maar door de verhalen van mijn vriendinnen ging ik twijfelen over mijzelf. Vanaf dat moment deed ik tijdens seks vaak of ik klaarkwam. Ik begon gewoon wat harder te kreunen en dan dachten de mannen dat ik een orgasme had. Pas een paar weken geleden durfde ik dit eerlijk te bespreken met vriendinnen. Toen kwam ik erachter dat de meeste van hen helemaal niet klaarkomen van alleen penetratie! Maar dat het vaak gebeurde als de mannen ze vingerden of oraal bevredigen! Ik voelde me toen zo suf, ik heb dus voor niks allemaal orgasmes gefaket… – Tara, 26

Wil jij ook een gênant of grappig seksmoment met ons delen? Meld je dan hier aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Houd jij van je lichaam? Ben je tevreden met hoe je eruit ziet? Vind jij jezelf een goede minnaar? Dit zijn enkele vragen die het thema zelfbeeld, zelfwaardering en zelfconcept raken. Omdat seksualiteit een fundamenteel onderdeel vormt van onze ident…
1.915 keer bekeken