door SassySue

Hét stappenplan om Dominant te worden in de slaapkamer!

13 oktober 2020 door SassySue

Dominantie in de slaapkamer kan super hot zijn, mits dit respectvol en met wederzijds goedvinden wordt gedaan. Voor veel personen is dominant zijn niet per se vanzelfsprekend, maar is er wel de wens om eens iets van het BDSM wereldje te proeven. Doe je gordel dus maar vast om, want wij geven je tips om de eerste stappen richting de Dominant rol te nemen.

First things first…

Misschien is dit meer dan logisch, maar ik wil het toch graag gezegd hebben; neem alleen de Dominant rol aan als jij je daar ook comfortabel bij voelt. Je moet het niet alleen doen om je partner een plezier te doen, want dan gaat je dit rollenspel gewoon simpelweg niet lukken en heb je er zelf ook absoluut geen plezier aan. Als jij je er ongemakkelijk bij voelt om je partner dingen te bevelen of zelfs te pijnigen, is het een beter idee om een kink te onderzoeken die jullie allebei aanspreekt.

#1 Bespreek de grenzen

Voordat jullie het bed of de keuken induiken en de rol van Dom en sub aannemen, is het belangrijk dat elkaars grenzen worden besproken. Bespreek bijvoorbeeld welke speeltjes jullie wel of juist niet willen gebruiken, tot hoever je mag gaan wat betreft dirty talk en kies een woord of uitspraak uit wat als jullie stopwoord kan dienen. Dit kan je doen vlak voor jullie seks gaan hebben, maar dit voorbereidende gesprek kan ook heel goed ruim van te voren plaatsvinden zodat de afspraken duidelijk zijn en meteen kunnen beginnen zodra jullie daar zin hebben.

“Bespreek van tevoren of jullie speeltjes willen gebruiken en hoever je mag gaan.”

#2 Op een dominerende manier respecteren

Zelfs wanneer je samen met je partner hebt besproken wat de grenzen zijn en duidelijke afspraken hebt gemaakt, is het nog steeds belangrijk om bevestiging te krijgen van hem of haar wanneer jullie écht down gaan. Er zijn gelukkig genoeg manieren om dat op een dominante manier te doen. Uitspraken zoals “Ik ben van plan dit met jou te gaan doen … ” en “Buk voor me zodat ik je goed van achter kan zien” zijn heel dominant én opwindend tegelijk. Nadat je dit hebt gezegd kan je om bevestiging vragen met de volgende dominerende woorden: “Knik met je hoofd als je dit goed vindt.”

#3 Kleine gedragsveranderingen

Kleine tip; je hoeft niet meteen in The Hulk te veranderen wanneer je de Dom rol aanneemt. Als je ineens van nul naar honderd gaat is de kans groot dat je partner ook denkt WTF gebeurt hier?! In plaats daarvan zijn er kleine veranderingen die je tijdens jullie spel kan toepassen en waardoor jij je als de Dom voelt én ook zo overkomt. Denk eens aan de volgende dingen:

Duidelijk oogcontact

Niets zegt zo overduidelijk “Ik ga je zo f*cking hard verslinden” als vast en duidelijk oogcontact. Oogcontact laat de sub namelijk duidelijk merken dat jij de touwtjes in handen hebt. Je kan juist ook je partner opleggen om niet naar je te kijken, dit is ook een goede manier om je dominantie uit te oefenen. Als de sub dit lastig vind, kan je gebruik maken van een oogmasker of blinddoek.

“Oogcontact laat de sub duidelijk merken dat jij de touwtjes in handen hebt.”

Haren trekken

Wanneer het op de goede manier wordt gedaan, kan haren trekken onwijs sexy, controlerend en opwindend zijn zónder dat het pijn doet. Je doet het op de juiste manier wanneer je je handpalm op de hoofdhuid van je partner legt. Vanuit hier verzamel je wat haar in je hand en maakt een krachtige vuist van je hand. Op deze manier zeg je non-verbaal dat je iemand in zijn of haar macht hebt en de volledige controle neemt, zonder aan de haarpunten te trekken (wat het zo pijnlijk kan maken).

Gebruik titels

Ja, je leest het goed. Gebruik titels zoals daddy, meneer/mevrouw, Meester(es) etc. om duidelijk te maken wie hier de controle heeft. Deze woorden zijn slechts voorbeelden, gebruik titels die jou het meeste machtsgevoel geven.

Dirty Talk

Wees niet bang voor wat dirty talk! Spreek wel van tevoren af wat je partner wel leuke woorden vind én wat juist niet. Sommige personen vinden het namelijk helemaal niet leuk om bitch genoemd te worden, maar worden er juist wel warm van wanneer ze slet genoemd worden. Als je wat inspiratie nodig bent kan je altijd wat zinnen gebruiken uit je favoriete porno films. Wees trouwens ook niet bang om zinnen zoals ‘Neuk me harder, schatje’ of ‘Damn, wat voelt je pik lekker in mijn poesje’ te gebruiken. Niemand heeft copyright op die zinnen 😉

Geef positieve bevestiging

Laat op een positieve en sexy manier weten wat je van de seks en het gedrag van de sub vindt. Zinnen zoals “wat een brave meid/jongen” of “ik ben erg onder de indruk van mijn onderdanige” houden de stemming goed in stand en laat je partner weten dat hij of zij het goed doet.

Niet vragen maar eisen

Om toestemming moet je natuurlijk altijd vragen, maar je kan ook op een eisende manier om iets vragen. Wanneer je partner jou aan het bevredigen is en je wil dat het langzamer gaat, kijk je partner dan recht in de ogen aan en zeg “Langzamer” in plaats van “Wil je wat langzamer gaan?” Maak daarna een goedkeurend geluid zoals een kreun of grom, zodat je partner weet dat het een bevel was en geen kritiek.

“Kijk je partner recht in de ogen aan en zeg “Langzamer” in plaats van “Wil je wat langzamer gaan?”.”

Gooi je gewicht in de strijd

Natuurlijk kan je je partner vastbinden, maar het is ook enorm sexy om met je lichaamsgewicht duidelijk te maken wie de controle heeft. Je kunt je partner tegen de muur duwen terwijl je hem/haar kust of je partner met je handen op de polsen van je partner leunen wanneer je bovenop zit.

#4 Nazorg is ook zorg!

Seksuele nazorg is van essentieel belang bij elk seks spel én al helemaal bij BDSM. Het wordt aan de sub gegeven na de seks om hen te helpen de ervaring te verwerken en te herstellen. Dit kan gedaan worden door ze liefkozend vast te houden, te vragen hoe je partner zich voelt en wat water te laten drinken om goed te hydrateren. Wanneer je het geluk hebt dat iemand jou de volledige controle wilt geven, is het aan jou de taak om deze persoon te belonen wanneer je deze de controle weer hebt teruggegeven. Knoop dat in je oren.

“Wanneer je het geluk hebt dat iemand jou de volledige controle wilt geven, is het aan jou de taak om deze persoon te belonen wanneer je deze de controle weer hebt teruggegeven.”

Zou jij liever de rol van Dom of sub aannemen in een BDSM seks spel? Laat het ons weten in de comments.

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid