Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.794 keer bekeken

De beste sextoys voor stevige stimulatie

9 juni 2020,

geschreven door

De wereld van sextoys is oneindig, net als de mogelijkheden op het gebied van seks. Daar waar je soms even een stevige knuffel nodig hebt, geldt dat ook voor een stevige stimulatie down there. Kan jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Wij zetten de beste speeltjes voor een stevige stimulatie voor je op een rij. 

1. De wand vibrator

De wand vibrator gaat way back, hij werd namelijk in de jaren 60 ontworpen en moest eigenlijk dienen als massagestaaf om gespannen en pijnlijke spieren te masseren. Al snel kwam menig persoon erachter dat deze staaf niet alleen hiervoor gebruikt kon worden. Inmiddels heeft de wand ‘massager’ zich verder ontwikkeld als toy. Aan de vorm is niets veranderd, maar het harde plastic is vervangen door zachter materiaal en daarnaast zijn veel wand massagers oplaadbaar (en dus draadloos). Aan kracht hebben de wand vibrators niets ingeleverd, ze zijn nog steeds erg populair vanwege de kracht en veelzijdigheid.

Feit! De vrije vertaling van WAND is TOVERSTAF.

Ondanks dat er aan de vorm van de oorspronkelijke toverstaf niets is veranderd, zijn er wel verschillende soorten op de markt gekomen. Zo heb je de originele vibrator, maar ook verschillende opzetstukken voor de massager om zo de G-spot of prostaat beter te stimuleren.

2. Metalen dildo

Het aanbod in dildo’s is net zo veelzijdig als een rubik’s cube; je hebt ze in allerlei verschillende vormen en maten. Nu is metaal misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een sextoy, maar metalen dildo’s zijn erg geliefd bij de wat meer geoefende sextoy gebruiker. Jij vraagt je nu wellicht af waarom, daarom zetten we dit even voor je op een rijtje.

“Het aanbod in dildo’s is net zo veelzijdig als een rubik’s cube; je hebt ze in allerlei verschillende vormen en maten.”

  • Een metalen dildo is zwaarder. Véél zwaarder dan de standaard dildo’s. Naast gespierde armen zorgt dit extra gewicht voor een heleboel meer (voelbaar) plezier wanneer je de toy inbrengt.
  • Er is geen enkel ander materiaal dat zo’n glad oppervlak heeft als metaal.
  • Het is niet poreus. Poreus materiaal trekt stof en bacteriën aan. Daarnaast kunnen bacteriën zich nestelen in het materiaal en loop je – wanneer je de speeltjes gebruikt  – kans op infecties. Bij metaal is dit dus niet mogelijk!
  • Metaal is grondig te reinigen. Metaal kan tegen water en kun je daarom koken. Kook je sextoy even om hem zeer grondig te reinigen, of gebruik een toycleaner.
  • Al die technische specificaties zijn erg fijn, maar het oog (tussen de lakens) wil ook wat. En ook dat oog krijgt zijn zin, want metalen sextoys stralen luxe uit.


Daarnaast kan je ook spelen met de temperatuur van het speeltje. Metaal neemt erg snel temperatuur aan en past zich na het inbrengen, snel aan op jouw lichaamstemperatuur. Doordat het materiaal zich zo snel kan aanpassen en een temperatuur kan aannemen is het uitermate geschikt voor Temperature Play. Temperature Play is het spelen en experimenteren met verschillende temperaturen. Je kunt bijvoorbeeld je toy verwarmen om penetratie aangenamer te maken. Je kunt je speeltje ook verkoelen voor een bijzonder gevoel!

“Doordat het materiaal zich zo snel kan aanpassen en een temperatuur kan aannemen is het uitermate geschikt voor Temperature Play”

Wees verstandig, je toy kan te warm of té koud zijn. Laat deze dus afkoelen wanneer je hem verwarmt en houd er rekening mee dat een hete sextoy kan zorgen voor brandwonden. Leg je toy ook nooit in de vriezer! Wanneer je ooit met je tong aan een waterijsje hebt vastgezeten, snap je heel goed waarom.

3. Grote dildo’s

Zoals we in bovenstaande tekst al benoemden, is de markt van dildo’s enorm veelzijdig. Zo heb je kleine dildo’s, dildo’s met een zuignap, strap-on dildo’s, spuitende dildo’s’s etc. Met een dildo kan je alle kanten op. Ben jij uitgekeken op de standaard dildo en ben je klaar voor het grotere geschut? Tijd om de boel dan wat op te schalen!

4. Elektro seks

Ik hoor je denken, van kinds af aan krijg je al te horen dat elektriciteit niet altijd even veilig is, en dan moet ik het nu de slaapkamer in halen? Zet toch maar even de twijfels op zij, want de erogene zones kunnen op een veilige en aangename manier elektrisch gestimuleerd worden. Zachte stroomstootjes kunnen bepaalde spieren laten ontspannen en geven een aangename tinteling rondom de aangeraakte plek. Met behulp van een elektronisch seksspeeltje kan elektriciteit de zenuwuiteinden stimuleren en zo verschillende sensaties creëren.

Oh, ook fijn om te weten: Hoewel het stimuleren met behulp van elektriciteit nog steeds vaak aan BDSM gelinkt wordt, hoeft electrosex helemaal geen pijn te doen.

5. Seksmachine

Waarschijnlijk is een machine niet het eerste waar je aan denkt bij het woord ‘sekstoy’. Toch kan ik genoeg redenen bedenken waarom ieder speels persoon zo’n machine in huis zou moeten halen. Geen leuke vangst op Tinder of heeft je partner even geen zin? Een sexmachine staat altijd voor je klaar en is onvermoeibaar. Daarnaast is het een groot voordeel dat je bij het gebruik van een machine je handen vrij hebt. Met die handen kan je dan weer fijne dingen doen bij jezelf of je partner. De meest fantastische reden is hoogstwaarschijnlijk het feit dat je op deze manier een levensechte penetratie kunt beleven. Daar waar je bij andere toys toch zelf nog het een en ander moet doen, kan je bij de seksmachine ongegeneerd een zeester-houding aannemen en volledig opgaan in de heerlijke sensatie daarvan. Do I need to say more?

“Daar waar je bij andere toys toch zelf nog het een en ander moet doen, kan je bij de seksmachine ongegeneerd een zeester-houding aannemen en volledig opgaan in de heerlijke sensatie daarvan.”

Welke van deze speeltjes heb jij in je nachtkastje liggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

De ongesteldheid is en blijft altijd een typisch vrouwelijk dingetje waar een hoop over geschreven kan worden. Naast het gebruik van maandverband, tampons of free bleeding, wint het gebruik van een menstruatie cup de laatste jaren aan populariteit. D…
4.229 keer bekeken