Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.961 keer bekeken

Hoe overleef je dronken seks? 10 gouden tips!

23 februari 2023,

geschreven door

Nachtelijke pogingen om straalbezopen de liefde te bedrijven lopen vaak uit op beschamende debacles. Je krijgt ‘m als man niet omhoog, verliest je evenwicht, wordt ineens kotsmisselijk of je tuimelt in slaap. Zomaar een paar struggles waar veel beschonken vrijers tegenaanlopen. Dus hoe maak je van dronken seks dan toch een (soort van) succes? Wij delen 10 gouden tips!

1. Raak niet overmoedig

Met flink wat drankjes in je mik denk je dat je de wereld aankan. Je lost in een paar minuten wereldproblemen op, filosofeert als Socrates, danst als Michael Jackson en bent voor je gevoel een koning(in) in bed. Probeer die overmoed achterwege te laten en het simpel te houden. Geen ingewikkelde seksstandjes, optilsessies of acrobatische uitspattingen; gewoon de classic standjes zoals doggy style en missionaris. Want voor je het weet lig jij of je sekspartner in de kreukels.

2. Frisse lucht en een glaasje water

Wanneer je in een sexy voorspelsessie bent beland, gaat je hart sneller kloppen. Dit terwijl je lichaam al moeite doet om jou op de been te houden met al die alcohol in je lijf! De kans is daarom aanwezig dat je duizelig of misselijk wordt. Om dat te voorkomen kun je het beste wat frisse lucht doorlaten, een glaasje water meenemen en als het even kan een lichtje aan doen. Want dronken vrijen in een donkere kamer… dat is vragen om problemen.

3. Vergeet je condoom niet

Het is al een hele opgave om dat ding omhoog te takelen met al die alcohol in je bloed en dan moet er ook nog een lap rubber omheen! Het wordt ons ook niet makkelijk gemaakt. Toch is het zaak om bij een nachtelijk avontuurtje altijd een condoom te gebruiken. Uit onderzoek blijkt dat dronken seksers bovengemiddeld vaak vergeten veilig te vrijen. Leg dus altijd condooms in je nachtkastje en neem het initiatief. Ja, het is een gedoe, maar een ongewenste zwangerschap of soa is nog véél vervelender.

“Uit onderzoek blijkt dat dronken seksers bovengemiddeld vaak vergeten veilig te vrijen. Leg dus altijd condooms in je nachtkastje en neem het initiatief.”

4. Geniet van de reis

Hoe meer dronken je bent, hoe lastiger het wordt om tot een spetterend einde te komen. Toch doen setjes er alles aan om plankgas naar een climax toe te werken. Pas op dat je je kruid niet verschiet en na een paar minuutjes bekaf bent. Probeer ervan te genieten en denk niet alleen maar aan klaarkomen. Dat geldt overigens ook voor niet-dronken seks 😉

5. Zoek het randje niet op

Een paar drankjes kunnen jullie helpen om los te komen. Maar zijn jullie flink onder de invloed of zelfs dronken, dan is de kans groot dat jullie grenzen waziger lijken. Het laatste dat je wilt is de volgende morgen wakker worden en ontdekken dat je iets gedaan hebt waar hij of zij helemaal niet oké mee is, of andersom. We zouden het niet moeten hoeven zeggen, maar respecteer altijd elkaars grenzen en zoek het randje niet op!

6. Strategisch drinken

Wanneer je een leuke meid of man aan de haak slaat tijdens het stappen is het oppassen geblazen. Let vanaf dat moment goed op je drinkgedrag en giet jezelf niet nóg voller dan je al was. Op die manier heeft je lichaam een beetje tijd om lichtelijk te ontnuchteren. De kans wordt zo ten eerste groter dat je überhaupt nog uit je woorden komt. Ten tweede komt het de sekskwaliteit waarschijnlijk ook ten goede. Een echte win-winsituatie.

7. Niet vlak voor de seks roken

Met drank achter de kiezen ben je vaker geneigd een sigaret op te steken. Als je dronken thuiskomt met een lekker lustobject, is het verleidelijk om eerst even rustig een glas water te pakken en een peukje op te steken. Toch kan de combinatie van rust en nicotine een slechte combinatie zijn. Je kan een beetje duizelig of misselijk worden en geloof ons, je partner wordt er van die sterke geur ook niet lekkerder op.

8. Kijk uit voor pauzes

Normaal gesproken is een beetje afwisseling met wat korte pauzes tussen het vrijen door leuk en fijn. Wanneer je dronken bent is dit spelen met vuur. De kans is nu namelijk groter dat je penis slap wordt of je ineens in slaap sust. Zorg dus voor een goed tempo dat je wél vol kunt houden. Waarschijnlijk ben je deze tip allang vergeten als het zover is, maar toch is het belangrijk. Misschien een idee om dit artikel uit te printen en boven je bed te hangen? 😉

“Zorg dus voor een goed tempo dat je wél vol kunt houden.”

9. Zorg goed voor elkaar

Op een seksuele manier? Uiteraard. Maar ook op de pas-op-dat-jullie-niet-flauwvallen manier! Seksen kan net zo uitputtend zijn als sporten. En dronken naar de sportschool, dat zouden we onszelf liever ook niet aandoen. Voel je je niet chill of heeft je bedpartner te weinig pit om het feestje voort te zetten, neem het dan niemand kwalijk. Dat is wat een flinke dosis alcohol kan doen. Ga bij voorkeur pas slapen als jullie iets nuchterder zijn en zorg dat jullie op je zij liggen, zodat je – áls je dan toch moet braken – niet het gevaar loopt dat je stikt!

10. Verwacht niet te veel

Onenightstands klinken vaak veel romantischer dan dat ze daadwerkelijk zijn. Vaak gaat het om dronken seks of een wanhopige Tinderdate. In beide gevallen is de seks vaak allesbehalve op-en-top. Verwacht dus geen passie, vuurwerk en de beste seks ooit, ook niet van jezelf! En zeker niet als je bezopen bent. Desalniettemin is het wel gewoon leuk, al is het maar voor het verhaal.

Wanneer heb jij voor het laatst dronken seks gehad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Bij klaarkomen denk je vrijwel direct aan bewuste stimulatie die uitmondt in een orgasme. Toch zijn er ook andere manieren waarop een climax kan voorkomen. Tijdens je slaap bijvoorbeeld! Een nachtelijk-, of slaaporgasme wordt vooral gelinkt aan ‘na…
2.673 keer bekeken