De 7 slechtste smoesjes om het zonder condoom te doen

1 november 2018 door SexySan   1.356

Jij wilt het graag veilig doen. Omdat je geen soa wilt hebben of omdat je nog niet aan kinderen toe bent. Wat de reden ook is, jouw bedpartner dient dit te respecteren. Helaas is niet iedereen fan van het condoom, waardoor regelmatig verschillende smoesjes de revue passeren om het zonder condoom te doen. Hier de 7 allerslechtste smoesjes op een rij!

1. Je bent aan de pil

Ook al ben je aan de pil, je kan nog steeds met condoom willen vrijen omdat het veiliger en hygiënischer is. Ook al weet hij dat jij de pil slikt, het hoeft geen reden te zijn om zonder condoom te vrijen. Veiligheid en vertrouwen zijn twee afzonderlijke dingen. Tenslotte bescherm je hem ook.

Wist je dat… het condoom de enige methode is om jezelf en je bedpartner te beschermen tegen soa’s?

2. Hij is gesteriliseerd

Sommige mannen achten het niet nodig om een condoom te gebruiken als ze gesteriliseerd zijn. De kans op een zwangerschap is immers minimaal. Net als bij pilgebruik, geldt ook hierbij dat je alsnog een risico loopt om een soa te krijgen. Dat je niet zwanger kan worden, wil dus niet zeggen dat een soa uitgesloten is.

3. Condooms ruiken en smaken vies

Een veel gehoord excuus en misschien niet helemaal onwaar. Een condoom heeft natuurlijk een rubberachtige smaak en ook de geur is niet per sé erotiserend. Toch mag dat geen excuus zijn om het dan maar zonder condoom te doen. Bovendien, er zijn ook condooms met smaakje, waardoor veilige orale seks hartstikke leuk wordt!

4. Zonder condoom is er meer gevoel

Ja, vooral mannen zullen de seks meer ‘voelen‘ als ze het zonder doen. Sommige beweren zelfs dat het totaal gevoelloos wordt, zodra ze een condoom dragen. Ook vrouwen geven soms aan dat de seks zonder condoom beter is. Onder andere omdat ze zich mentaal gezien dan meer verbonden voelen met hun bedpartner.

5. Te groot geschapen voor het condoom

Een heel flauw excuus, want voor ieder formaat penis bestaat echt wel een goed passende condoom. Zo zijn er verschillende condooms verkrijgbaar in diverse maten. Past het condoom niet? Regel dan een maatje groter (of kleiner).

6. Geen condoom op zak hebben

Zorg ervoor dat je altijd een condoom bij je hebt, indien je op date of op stap gaat. Je weet namelijk nooit hoe de avond kan eindigen. En mocht je toch onverwachts zonder condoom zitten, dan zijn er op ieder willekeurig tijdstip wel plekken waar je nog condooms kan scoren. Wat dacht je van een avondwinkel, of het toilet van de plaatselijke kroeg?

7. Latex allergie

Het komt niet vaak voor, maar ze bestaan: mensen die daadwerkelijk allergisch reageren op het latex dat verwerkt zit in de condooms. Maar goed, als je dat van jezelf weet, dan zal je vast ook wel latexvrije condooms op zak hebben, toch?

Wat is volgens jou het allerslechtste smoesje om zonder condoom te vrijen?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

© 2019 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid