It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.300 keer bekeken

4 redenen waarom je nooit een orgasme moet faken!

12 december 2019,

geschreven door

Een orgasme faken doe je meestal niet uit eigen belang. Je partner doet zo zijn best, dat je hem eigenlijk niet wilt teleurstellen. Het is dan misschien makkelijker om te zeggen dat je bent klaargekomen, dan je partner met andere instructies op te zadelen of hem mede te delen dat het waarschijnlijk niks gaat worden. In deze blog geven je vier redenen waarom je nooit je orgasme moet faken!

1. Seks draait niet per se om een orgasme

Een orgasme wordt door sommige gezien als een verplicht nummertje tijdens de seks. Een orgasme is natuurlijk hartstikke fijn, maar hoeft zeker niet het uitgangspunt van jullie vrijpartij te zijn. Wanneer jij teveel gefocust bent op het verkrijgen van een orgasme, ben je met je hoofd waarschijnlijk niet helemaal bij de daad zelf. Door je meer op het hier en nu te focussen, wordt het ook makkelijker om tot een hoogtepunt te komen. Het belangrijkste bij seks is dat jullie beiden hebben genoten, ongeacht of je dan wel of niet een orgasme hebt gekregen.

“Door je meer op het hier en nu te focussen, wordt het ook makkelijker om tot een hoogtepunt te komen.”

2. Je partner leert het nooit

Communicatie is de basis van een gezonde relatie. Wanneer jij niet durft aan te geven wat je partner bijvoorbeeld beter zou kunnen doen, waardoor je misschien wel klaarkomt, zal een hoogtepunt er de volgende keer ook niet inzitten. Wanneer jij een orgasme faket, zal hij de volgende keer op dezelfde voet verder gaan. Zo kom je geen steek verder!

3. Je partner vertrouwt je niet meer

Misschien dat je er bij een one night stand nog mee weg komt, maar jouw partner heeft echt wel door wanneer jij een orgasme faket!  Misschien dat het niet gelijk wordt uitgesproken, maar wanneer je partner doorheeft dat jij de boel belazert, zal zijn vertrouwen in jou er niet beter op worden. Er kan uiteindelijk zelfs een vertrouwensbreuk ontstaan, wat natuurlijk niet wenselijk is in jullie relatie. Je partner wil jou een plezier doen, in plaats van twijfelen of jij nou wel of niet oprecht bent. Niet faken dus!

4. Je partner gaat misschien ook wel faken

Het faken van een orgasme wordt vaak gezien als iets wat alleen vrouwen doen. Vergis je echter niet, mannen faken ook weleens een orgasme! De kans is groot dat jij ook beet genomen wordt, wanneer je weleens een orgasme hebt gefaket. Onderzoek uit 2016 heeft aangetoond dat zeker 25% van de ondervraagde mannen weleens een orgasme gefaket hebben. Bij mannen is een orgasme zo vanzelfsprekend, dat sommige mannen zich schamen wanneer het niet lukt. Maar hij kan het ook gewoon doen om jou terug te pakken. Payback is a bitch!

Heb jij weleens een orgasme gefaket of is het bij jou gebeurd? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

957 keer bekeken

Geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag behandelen we de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Deze week bespreken we de fetisj Dendrofilie. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder! dendrofilie: zelfst.naamw. (v) …
957 keer bekeken