It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.391 keer bekeken

Podofilie: een fetisj voor voeten

25 oktober 2019,

geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag zetten wij een fetisj in de spotlight, want in iedereen schuilt toch wel een beetje een fetisjist. Deze week is dat Podofilie. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

podofilie:
zelfst.naamw. (m.)

Seksuele aantrekking tot voeten.

Liefhebbers van voeten kunnen een voorkeur hebben voor de blote voet, maar ook voor voeten in pantykousen, in sokken, in schoenen of laarzen. De ene fetisjist heeft meer belangstelling voor de onderkant van de voet, de andere voor de tenen, en weer een andere voor de boog aan de binnenzijde van de voet.

Deze fetisj kan zich op verschillende manieren uiten. Bijvoorbeeld door het kijken, likken, kussen en/of ruiken aan voeten. Daarnaast kan een footjob erg opwindend zijn voor iemand met podofilie. Een footjob is een seksuele handeling waarbij een man of vrouw de penis van de man stimuleert dan wel aftrekt met zijn of haar voeten.

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

1 reactie

  1. Hallo, heb deze topic gelezen en heb zelf sinds mijn jonge kinderjaren voetfetisj voor mooie vrouwen voeten, ben 3 keer naar een Footlove Meeting geweest en mijn ervaring is naar voeten te kijken, ze aanraken, kussen, ruiken (misschien likken, heb deze ervaring nog niet) en wat ik vooral heb ervaren dat vrouwen het leuk vinden als je hun voeten masseert, teennagels lakt en complimentjes vooral fijn vinden. Alleen heb ik ervoor gekozen om het voor mij zelf te houden en om alleen met gelijkgestemden te delen.

    Al heb ik het idee dat veel mannen en vrouwen wel iets met voeten hebben, maar zich er niet over uitlaten en ook denk ik dat het nog wel een ondergeschoven kindje is (BDSM-wereldje), begrijp ook wel dat niet iedereen ervan houd of er raar van opkijkt, je hebt het of je hebt het niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.424 keer bekeken

Geschreven door

Op festivals waan jij je even in een andere wereld. Gezellige mensen, goede sfeer,  leuke outfits, drankjes en vooral heel veel plezier. Maar dit jaar gooide een bepaald… virus roet in het eten en niet alle festivals konden doorgaan. Of misschien …
1.424 keer bekeken