Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.139 keer bekeken

Jouw seksdroom onthuld: “Overspel en trio’s?!”

9 december 2023,

geschreven door

In onze dromen verwerken we een heleboel dingen die ons overkomen, maar wat betekenen ze nou eigenlijk? In het bijzonder: seksdromen! Wij duiken jouw hoofd in en ontleden jouw stomende seksdroom

Dromen en jouw onderbewustzijn

Na vele onderzoeken zijn wetenschappers er eigenlijk nog steeds niet over uit waarom we eigenlijk dromen. Eén van de theorieën is dat dromen helpen met het vastleggen van herinneringen, verwerken van emoties en hinten naar onze diepste verlangens.

Daarnaast is het moeilijk om droom betekenissen te onderzoeken, aangezien dromen heel persoonlijk zijn en verschillen van persoon tot persoon. En dan hebben we het nog niet eens over of je je droom wel onthoudt wanneer je wakker wordt.

Als je wakker wordt en je herinnert je je droom, dan is het belangrijk om bij een aantal aspecten stil te staan om jouw betekenis te vinden.

  1. Wat is de context van je droom?
  2. Hoe voelde je je in je droom?
  3. Wat betekent de inhoud van je droom voor jou?

Seksdromen dan?

Een seksdroom wordt vaak geassocieerd met een verlangen naar intimiteit en verbintenis. En hoewel je misschien denkt dat je een fysieke connectie wil, is het vaak het tegenovergestelde! Het gaat veelal om onze emotionele behoeftes.

seksdroom

Seksdroom van R

Als ik slaap heb ik regelmatig seks met andere mannen in mijn dromen, ook is het al eens voorgekomen dat dit een trio was of dat het een trio was waarbij mijn partner meekeek. De vrijpartijen zijn vaak hevig en duren vrij lang, waar ik dan ongelooflijk van kan genieten en als de daad klaar is, ik mij uitgeput en voldaan voel. In mijn droom is mijn partner vaak boos als hij erachter komt, omdat hij erg jaloers is.

Vreemdgaan in dromen

Een seksdroom over vreemdgaan komt veel vaker voor dan je denkt. We kunnen ons voorstellen dat je je schuldig voelt als je wakker wordt na zo’n droom, maar dat hoeft helemaal niet. Het betekent niet per se dat jijzelf vreemd wil gaan.

Wist je dat… dromen over vreemden kan betekenen dat je onbewust een aspect van hen bewondert en zelf dit aspect zou willen hebben in je leven? Bijvoorbeeld: een vreemde kwam heel extravert op je over, net zoals in je droom, dan kan dat een indicatie zijn dat je zelf wat extraverter zou willen zijn.

Vreemdgaan in je droom kan mogelijk ook betekenen dat je onderbewustzijn je probeert te vertellen dat je niet zo tevreden bent over je huidige seksleven. Als je in je droom wel uitgeput en voldaan bent en je mist dit in het echte leven met je partner, kan het helpen om dit aan te kaarten bij je partner.

Wat betekent een trio?

Een trio of seks met meerdere mensen in je dromen kan betekenen dat jouw onderbewustzijn op een veilige plek een seksuele fantasie laat uitspelen. Ook als je droomt over je partner die meekijkt, kan dit een manier zijn om de voyeurisme/exhibitionisme fantasie uit te proberen.

Het kan simpelweg ook betekenen dat je seksleven in het echte leven te routine voor je is geworden en je behoefte hebt aan meer variatie in de slaapkamer.

Een boze partner

Een boze partner in je droom kan meerdere betekenissen hebben en het is belangrijk dat je bij jezelf nagaat waar je het meest mee resoneert. Als je partner bijvoorbeeld in het echte leven ook veel boos is, kan dit in je droom een nabootsing zijn om het te verwerken.

Maar het kan ook betekenen dat je je onzeker voelt in je relatie. Dit kan voortkomen uit bijvoorbeeld een gebrek aan vertrouwen, emotioneel afstandelijk zijn of vreemdgaan in het echte leven. Het is heel goed mogelijk dat je onderbewustzijn je probeert te vertellen om onderliggende problemen in de relatie aan te pakken.

Ook benieuwd wat jouw seksdroom betekent?

Heb jij een droom gehad die wel érg spicy was en ben je benieuwd wat jouw onderbewustzijn je tijdens je slaap probeert te vertellen? Stuur dan hier jouw seksdroom in en wie weet leggen we jouw droom wel onder de loep!

Heb jij wel eens gedroomd over een trio of vreemdgaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.290 keer bekeken

Geschreven door

Is jouw man weleens een beetje stout ondeugend? Een boze blik in zijn richting kan al een hoop duidelijk maken, maar met een passende straf leert hij dat vervelende gedrag misschien wel sneller af! Met de Hell’s Bucket Ballstretcher zet jij je vent…
2.290 keer bekeken
2.605 keer bekeken

Geschreven door

Je kunt erover liegen, maar iedereen weet dat vrijwel elke man wel eens met zichzelf heeft gespeeld onder de douche of in bad. Het is nergens voor nodig om je ervoor te schamen, want het is hartstikke normaal! We gaan het je nu nog even iets makkelij…
2.605 keer bekeken