door SassySue

15 dingen die mensen liever doen dan seks hebben

12 juni 2017 door SassySue

Seks is niet het belangrijkste in het leven. En dat blijkt, want er bestaat toch een aardige lijst van dingen die mensen liever zouden doen, eten of bezitten dan seks hebben. Wat heb je liever dan seks en staat jouw voorkeur in het onderstaande lijstje?

1. (Uit)slapen

De zachtheid van het matras, je eigen geur in het kussen en de wetenschap dat je kan blijven liggen want je bent vandaag vrij. Voor veel mensen staat (uit)slapen met stipt op nummer één en moet de seks het doen met de tweede plek.

2. Eten

Eten is voor schrikbarend veel mensen een absolute winnaar als ze moeten kiezen tussen eten of seks. Daarbij weten ze ook precies wat voor eten dat moet zijn. Veelvoorkomend: pizza, taart, chocolade, bacon, kaas en een sappige biefstuk…

3. Masturberen

Jij weet precies waar de ‘hot spots’ van je lichaam zitten. Jouw vingers of seksspeeltjes kunnen die magische plekjes zo bespelen dat je een geweldig orgasme krijgt. Het is dan ook niet zo raar dat sommigen liever met zichzelf seks hebben dan met hun liefje.

4. Voorspel

We gaan niet liegen. Het zijn vooral vrouwen die zeggen meer te genieten van voorspel dan van seks zelf. Waar ze tijdens de daad soms niet aan hun trekken komen, is dat bij voorspel meestal wel het geval omdat er dan meer aandacht is voor de gevoelige plekjes.

5. Internet

Van internet zijn we afhankelijk geworden. Van seks blijkbaar niet. Want heel wat mensen geven aan absoluut niet zonder internet te kunnen. Toch opvallend, aangezien we als mens al duizenden jaren seks hebben en slechts een kleine 50 jaar in het bezit zijn van internet…

6. Knuffelen

Mannen zul je misschien niet zo snel betrappen op deze voorkeur, vrouwen daarentegen wel. Er zijn mensen die uit knuffelen met hun liefje meer intimiteit en geluk halen dan uit seks.

7. Mobiel

Net als internet blijkt ook een mobiele telefoon echt onmisbaar. Bellen, whatsappen, foto’s maken. Velen kunnen zich niet voorstellen dat ze dat alles moeten inleveren voor een beetje seks. De vrijpartij is daarom toch echt de verliezer, in ieder geval in de eenentwintigste eeuw…

8. Sporten

Sporten? Ja, sporten! Deze heeft overigens best een goede verklaring. Tijdens en na het sporten komt er in je hersenen hetzelfde stofje vrij als tijdens de seks. Daarnaast zijn er ook mensen die een paar kilootjes afvallen de voorkeur geven aan seks.

9. Winkelen

We zullen niet ontkennen dat vooral veel vrouwen zich hierin wel kunnen vinden. Veel dames kunnen het zich niet voorstellen dat ze het shoppen moeten inleveren voor seks. Zeker wanneer er een sale aan zit te komen is seks toch wel het laatste waar je aan denkt?

10. TV kijken of gamen

Is de nieuwste Grand Theft Auto uit of is er een Champions League voetbalwedstrijd op TV. Dan kun je er donder op zeggen dat velen seks wel een keertje willen overslaan.

11. (Huis)werk

Lekker genieten terwijl je weet dat er nog werk op je ligt te wachten? Dat is voor de meesten toch echt niet genieten. Onbezorgd rampetampen doen velen daarom liever wanneer al het werk gedaan is. Daar kunnen we nog wel inkomen, maar dat 30% van de vrouwen ook liever het huishouden doet, is voor ons toch een beetje een raadsel…

12. Een blowjob of befbeurt

Deze kunnen we enigszins begrijpen. Lekker achterover leunen terwijl je verwend wordt. Je hoeft niks te doen en je hoeft al helemaal geen rekening te houden met je lief. Vooral veel mannen lijken liever een (goede) blowjob te krijgen dan seks te hebben!

13. Jeugdiger worden

Je jeugd of je seksleven. Er zijn mensen die maar wat graag hun seksleven willen inruilen voor een jonger koppie. Zelfs als ze er maar één jaar jonger op worden. Tja, het is maar wat je wilt natuurlijk.

14. Complimenten

Ja, het is echt waar. Sommige mensen krijgen liever een geweldig compliment dan dat ze (geweldige) seks hebben. Vooral voor jonge mensen zoals studenten zijn complimenten belangrijker dan seks.

15. De nieuwste gadgets

Vooral veel mannen kunnen zich hierin wel vinden. Seks hebben met een vrouw kan zorgen voor status en een zelfverzekerd gevoel. Maar onderschat mooie technische snufjes ook niet! Deze zijn minstens zo belangrijk… Denk aan een plasma TV, de nieuwste Iphone of Playstation en ga zo maar door. Al zullen er ook zeker vrouwen zijn die bedpret opgeven voor een nieuwe tas…

Wat heb je liever dan seks? Plaats een reactie hieronder en laat ons je top 3 weten van dingen die jij liever doet dan seks hebben! Ook als jij nog iets weet wat absoluut thuishoort in dit lijstje, kun je een berichtje achterlaten.

Reageer

Gerelateerde berichten

5 reacties op 15 dingen die mensen liever doen dan seks hebben

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid