Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.249 keer bekeken

Tong jezelf naar een orgasme!

4 maart 2020,

geschreven door

De clitoris stimuleren kan op veel manieren en hier heb je ook enorm veel technieken voor. Of toys, maar af en toe zie je door de bomen het bos niet meer. Desondanks duiken er soms pareltjes van clitoris stimulators op. Zoals deze, de Her Ultimate Tongue-Gasm!

Op naar hogere orgasme-sferen

Het zit zo, de Her Tongue-Gasm is een clitoris vibrator welke een tong nabootst. Oftewel, het is in feite een heuse ‘bef-simulator’ die jijzelf kunt bedienen! Het unieke tong design laat jou in hogere orgasme-sferen komen en is voorzien van stimulerende ribbels. Met de 7 vibratiestanden kun je zeker goed uit de voeten, want er is zoveel mogelijk! Neem ‘m mee onder de douche, in bad of gebruik de Her Tongue-Gasm gewoon lekker op bed.

Naast dat je de clitoris er mee kunt stimuleren, kan je dit speeltje ook gebruiken voor de tepels of gehele vulva. Je tongt jezelf letterlijk in de richting van een orgasme! Wat wil je nog meer?


Zou jij jezelf willen verwennen met een toy zoals deze?

4 reacties

  1. Ja dit zou ik graag uitproberen.
    Ik vindt het heerlijk om gebeft te worden en is ook bijna de enige manier om klaar te komen.
    Maar goed man lief heeft niet altijd zin om te beffen dus zou ik dit speeltje graag uitproberen of deze ook zo goed is als beschreven wordt

  2. Dit is toch de uitvinding van het jaar. Nobelprijs waardig 🤪🤪🤪🤪🤪
    Ben niet veeleisend maar deze gun ik mijzelf.

    1. Deze zou ik zeer zeker willen uittesten en van genieten. Ik wacht al jaren op een dergelijk speeltje, en ben razend nieuwsgierig & enthousiast. Daarnaast ben ik liefhebber van orale sex en vraag ik me af of dit net zo sensationeel lekker is als het gevoel als je echt gelikt wordt.

  3. De clitoris stimulator die een tong nabootst. Commercieel geweldig, echt, maar als man voel ik me wel buiten schot gezet. Elke dag hunker ik om een vrouw met mijn tong te bevredigen. In alle veiligheid rust en intimiteit. Als een partner contact heeft met de ander en op elkaars gevoelens in spelen, kan een stimulator dat nooit vervangen. Ik heb hier thuis ook een “ding” staan. Een penis stimulator. Ach, allemaal mechanisch. Een vriendin met wie ik vroeger vree keek me tijdens het pijpen aan, reageerde op mijn impulsen, voelde als er een climax aan kwam en daagde me gvd uit. Totaal anders dan jullie markt. Niks mis hoor mensen. In navolging van de financiële markt zouden jullie in jullie advertisement kunnen opnemen: “Onze produkten kunnen in erotisch opzicht een bijdrage kunnen leveren aan je gevoelens van sexbeleving, maar zullen nooit een menselijke partner kunnen vervangen”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

17.667 keer bekeken

Geschreven door

Geld verdienen en ondertussen lekker van bil gaan, klinkt dat niet als een droombaan? Daar waar je vroeger droomde van een carrière als brandweerman is dat nu misschien wel iets anders. Als mannelijke pornoacteur kan je natuurlijk ook brandjes bluss…
17.667 keer bekeken