Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

4.163 keer bekeken

Je kont komt tot bloei met de Rosebud Anaal Pomp!

3 mei 2019,

geschreven door

Het hebben van een lekker kontje is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Kijk maar naar alle vrouwen die elke week uren in de sportschool spenderen voor een voller achterwerk. Maar als iedereen straks een dikke kont heeft, hoe val je dan nog op? Wij denken iets gevonden te hebben!

Opvallen met je achterwerk

Baal jij ook zo wanneer je op Instagram al die dikke billen voorbij ziet komen? Het lijkt wel alsof iedereen tegenwoordig een kont alla Beyonce en J.Lo heeft. Gelukkig is er een alternatief voorhanden voor wanneer je liever niet elke dag in de sportschool staat. Met de Rosebud Anaal Pomp maak jij van je kont een echte eyecatcher!

anaal pomp

Wat is een rosebud?

Een rosebud, ook wel bekend als anale prolaps, is een anus waarbij een gedeelte van de endeldarm naar buitenkomt. Een rosebud ontstaat door het verslappen van de bekkenbodemspieren en kringspier, waardoor de endeldarm kan uitzakken en naar buiten komt. Hoewel dit verschijnsel niet voor iedereen wenselijk is, heeft de rosebud ook een heleboel fans. Zo zijn er mannen en vrouwen die herhaaldelijk grote objecten naar binnenbrengen om daar een mooie roos voor terug te krijgen. Een rosebud schijnt namelijk onwijs lekker te zijn om te penetreren!

Rosebud Anaal Pomp

De Rosebud Anaal Pomp creëert een krachtig vacuüm en trekt de boel zo naar buiten. ‘Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?’, moet producent gedacht hebben. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de pomp inbrengen, je geeft voorzichtig een slinger aan de knop geven en de anaal pomp doet de rest vanzelf. Dat allemaal voor slechts € 29,90. Het effect kan bij regelmatig gebruik daarnaast worden verlengd, yes!

Heb jij een nog gekker speeltje gezien dan deze anaal pomp? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Persoonlijke hygiëne is uiterst belangrijk, vooral tussen de lakens. Je wilt je partner natuurlijk niet afschrikken met nare luchtjes. Daarom hebben wij de grappigste intieme shampoo’s voor je verzameld. Perfect om cadeau te geven maar ook voor eig…
641 keer bekeken