It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.444 keer bekeken

Dit zijn volgens jullie de grootste afknappers tijdens afspraakjes!

2 maart 2020,

geschreven door

Het leed dat daten heet… soms kan het echt een regelrechte ramp zijn! Een ieder van ons heeft vast en zeker ooit een date gehad waar je volledig op afknapte. Vaak vertellen we dit aan onze (beste) vrienden, maar brengen we dit verder niet naar buiten. Tot nu dan! Onze volgers hebben ons voorzien van input en het lijstje met afknappers tijdens afspraakjes vind je hieronder 😉

De grootste afknappers tijdens afspraakjes…

Dankzij jullie vele reacties op onze Facebook-pagina en Instagram hebben wij weer een mooie lijst kunnen samenstellen! De vraag luidde “De grootste afknapper tijdens een date is…?“. Jullie hebben veel gedeeld en dit is het resultaat!

1. De hygiëne van een ander

Iemand wie er super onverzorgd uit ziet, naar zweet ruikt of zelf enorm vieze tanden heeft. Je komt ze tegen… en het is iets waar jullie echt op afknappen. Serieus, dit staat met stipt op nummer één volgens onze volgers! Probeer er dus altijd op je best uit te zien als je op date gaat.

2. Het ‘mijn ex…’ moment

Tijdens sommige dates kom je op een moment dat de ander begint over zijn of haar ex. Niet heel aantrekkelijk, toch? Het is een no-go om over je ex te beginnen tijdens afspraakjes, tenzij een ander hier nadrukkelijk om vraagt. En zelfs dan, gewoon niet doen.

3. Jezelf de hemel inprijzen

Oeff.. iemand die zichzelf helemaal geweldig vindt. Ja, diegene is helemaal compleet! Je kunt niks meer toevoegen… Next!

4. Te intens zijn

Soms kun je het niet helpen en soms wil je gewoon te graag, maar als je te heftig overkomt kan iemand hier flink op afknappen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan handtastelijk zijn, hele lange knuffels en direct over kinderen beginnen. Je kunt te heftig overkomen bij je date.

5. Geen aandacht hebben

Interesse tonen tijdens afspraakjes is een must. Hoe wil je anders de ander leren kennen? Als je alleen maar over jezelf zou praten, is het allemaal wel heel erg eenzijdig. Het geen aandacht hebben voor iemand is een veel genoemde afknapper!

6. Awkard stiltes

Ehhhh… ik denk we deze niet eens hoeven uitleggen.


Wat vind jij nou een grootse afknapper tijdens een afspraakje? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.173 keer bekeken

Geschreven door

Tegenwoordig zien we masturberen als iets heel gewoons; een gezonde uiting van onze seksualiteit. Maar dat is niet altijd zo geweest! Sterker nog, dat we er zo tegenaan kijken is een vrij recente ontwikkeling. Hoe zit dat precies? In dit artikel besp…
1.173 keer bekeken