It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

725 keer bekeken

Kleptolagnia: seksuele opwinding door diefstal

14 augustus 2020,

geschreven door

Welkom bij een nieuwe Fetish Friday! Elke vrijdag zetten wij een fetisj in de spotlight, want in iedereen schuilt toch wel een beetje een fetisjist. Deze week bespreken we de fetisj kleptolagnia! Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

kleptolagnia:
zelfst.naamw. (v)

Seksueel opgewonden raken van diefstal.

Bij kleptolagnia wordt iemand seksueel opgewonden van diefstal. De fetisj is een seksuele vorm van kleptomanie, waarbij iemand een onweerstaanbare drang heeft om steeds maar dingen te blijven stelen. Sommige mensen met deze fetish fantaseren alleen over inbraken en worden daar alleen al opgewonden van de fantasie over een inbraak of beroving. Anderen worden alleen opgewonden wanneer ze zelf bij de diefstal betrokken zijn. We kunnen ons voorstellen dat je vanzelf kleptomaan wordt wanneer je opgewonden wordt van dingen stelen..

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.684 keer bekeken

Geschreven door

De seksspeeltjes van het merk Tenga staan er om bekend er erg discreet uit te zien. De Tenga Geo Coral Masturbator vormt daarop geen uitzondering. Bij het zien van het seksspeeltje, zal je eerder aan een stuk koraal of kerstboomversiering denken, dan…
1.684 keer bekeken