Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

69.016 keer bekeken

One night stand: 5 ruige standjes voor een onvergetelijke nacht!

17 februari 2019,

geschreven door

Goede ruige seks, jij wil het en je partner voor de nacht wil het ook graag. Hét moment om ruige standjes uit te proberen is tijdens een one night stand! Mocht het toch uitlopen op een groot fiasco, dan zie je hem of haar waarschijnlijk toch nooit meer. Schaam je daarom ook totaal niet als je voor de standjes in dit blog gaat! Ze zijn er voor om uit te proberen.

Wat is een one night stand?

Bij een one night stand heb je eenmalig seksueel contact met een ander persoon, zonder dat daar een relatie of gevoelens bij komen kijken. Het is one night vol met lust, seks en zonder verdere verplichtingen. En je hebt seks met iemand die je naar alle waarschijnlijkheid nooit meer ziet! De ideale kans om jezelf gewoon lekker te laten gaan. Zo’n one night stand duurt doorgaans maar één nacht, dan tellen we de eventuele ochtendseks niet mee. Geniet er dus met volle teugen van!

Maar hoe zorg je ervoor dat een one night stand een succes wordt? Laat de ander weten wat je fijn vindt. Vertel hem of haar wat je favoriete standje is of welke spannende fantasie je graag wilt uitproberen. Een one night stand geeft je de kans om net iets sexier of kinkier over te komen dan je eigenlijk bent.

Wie is de geschikte partner voor een one night stand?

Voordat het wordt vergeten: er zijn een aantal ‘ground rules’ waar een goede one night stand aan moet voldoen! Allereerst moet er een directe wederzijdse aantrekkingskracht en respect tussen jullie zijn. Wanneer jij je bedpartner aantrekkelijk vindt, wordt die goede en ruige seks een eitje. Bovendien moet het voor jullie beide duidelijk zijn dat jullie niet op zoek zijn naar een relatie. Er moet niet meer worden verwacht dan een plezierig avontuurtje tussen de lakens.

Breng daarnaast altijd je eigen condooms mee! En vergeet deze ook vooral niet te gebruiken, zelf als je in een aangeschoten of dronken toestand verkeert. Je wilt niet dat jou hetzelfde overkomt als de personages in de film ‘Knocked Up’. Ook een goede afloop hoort bij goede, eenmalige seks. Overleg ook even of je wel of niet mag blijven slapen, wel zo handig. Vind je het bijvoorbeeld prettiger om na de seks naar huis te gaan? Geef dit dan van tevoren aan en doe vooral geen beloftes of verplichtingen in de toekomst.

1. Three-legged doggy

one night stand - dine and dash

Minimale betrokkenheid is goed! Om dit te doen ga je niet verder dan de keuken. Op deze manier hoef je niet te zien hoe hij/zij leeft en kom je niet in de persoonlijke ruimte: de slaapkamer. The Dine and Dash voer je gewoon op het keukenblok uit. Als man kun je haar iets optillen en haar benen spreiden waarna je bij haar naar binnen gaat.

Als vrouw kun je relaxt tegen het aanrecht leunen. Grijp de kont van je nachtelijke partner vast en laat zijn penis diep naar binnen glijden. Jullie staan dicht bij elkaar, dus grijp die bips stevig vast. Voor de variatie kun jij ook nog een keer omdraaien zodat hij jou a la doggystyle kan nemen. Of open een keukenla, ga op het blad zitten en laat je voet(en) op de la leunen zodat hij er goed bij kan. Wanneer jullie beide aan jullie trekken zijn gekomen, is de voor- of achterdeur vlakbij. Tijd om te gaan!

2. The Fainting Couch

fainting couch - one night stand

Als man ga je met je benen licht gespreid op de grond of bed zitten. Leun rustig achterover terwijl je op je handen steunt. Als vrouw ga je op precies dezelfde manier op zijn schoot zitten. In deze positie is het zowel voor je partner, als voor jezelf, makkelijker om jou te stimuleren. Tijdens dit standje kun je natuurlijk ook een seksspeeltje gebruiken. Een als je je een klein beetje verschuift is een volledige penetratie ook mogelijk!

Dit standje is ook ideaal als je one night stand van hetzelfde geslacht is. Vrouwen kunnen dit oplossen door een strap-on te gebruiken. Mannen moeten zich focussen op het andere gaatje. The Fainting Couch is erg intiem, maar dan zonder echt intiem te zijn! Snap je ‘m?

3. The Blindfold Bluff

blinddoek seks - one night stand

Soms kom je de verkeerde tegen en is de seks eentonig en saai. Wanneer je een lange relatie hebt gehad herken je dit misschien wel. Een one night stand is een ideaal moment om je even voor te doen als iemand anders. Je kunt jezelf over laten komen als een ontzettend kinky persoon, terwijl je je nog nooit zo hebt gedragen bij je ex. Probeer een nieuwe persona uit, gewoon voor één nacht, speel Dominatrix en blinddoek hem of haar!

Doordat je het zicht van je partner wegneemt stijgt de spanning in de slaapkamer. Hij of zij kan niet zien wat jij aan het doen bent. Hierdoor blijft het een verrassing wanneer en waar jij je eenmalige bedpartner aanraakt. Overigens is het ook eenvoudiger om een bad ass te zijn wanneer je sekspartner het niet kan zien!

4. The Late-Night Slider

glijmiddel seks - one night stand

Maak het eens lekker glibberig tijdens een one night stand. Natuurlijk kun je op de gebruikelijke plekken een grote kwak glijmiddel smeren, maar beperk het dit keer niet alleen tot de geslachtsdelen. Smeer je overal! Ja, écht overal op het lichaam van je bedpartner en op dat van jezelf. Je kunt bijvoorbeeld een grote fles glijmiddel gebruiken.

Laat als vrouw je glibberige borsten over zijn of haar borst(en) glijden. Glijd omhoog en omlaag, naar zijn penis of haar vagina. Als man kun jij haar lichaam masseren met je penis. Het is een heerlijk en glibberig voorspel om elkaar goed op te winden. Oké, het levert wel een enorme rommel op in bed (lees: vlekken in het beddengoed), maar dat maakt niet uit als je dit standje bij hem of haar thuis doet. Zit jij tenminste niet met die rommel en kun je thuis in een schoon bed slapen.

5. Daring Doggy

one night stand - doggystyle

Ook al is aantrekkingskracht een ongeschreven regel voor een one night stand, soms heb je ook gewoon zin in seks. Op zo’n moment doet die aantrekkingskracht er even niet toe. Daring Doggy is dan het ideale standje, omdat je geen oogcontact hoeft te maken én het voelt erg fijn. Voor de vrouwen: ga met je rug naar hem toe liggen, of staan, en laat hem naar binnen glijden.

Lukt het je toch niet om de opwinding te vinden? Of vind je dit standje niet ruig genoeg? Buig dan iets meer naar voren of pak een seksspeeltje uit je nachtkastje, bijvoorbeeld een clitoris vibrator! Zet ‘m op de hoogste stand en stimuleer jezelf extra tot je wel tot een hoogtepunt kan komen!

Welk standje lijkt jou leuk om te proberen? Of heb jij nog suggesties? Deel het met ons! 😉

4 reacties

  1. Als tv/cd,kies ik bij onenight stand voor het betere en ruigere werk.Met name meteen in de boeien en gecontroleerd pijpen.Het neuken an sich stevig vastgebonden(blindd/knevel).

  2. ik vraag me af of ik wel zo snel dit soort standjes bij een one night stand zou doen
    zeg maar ik zou dat met dat geglibber met glijmiddel juist doen met iemand die ik al beter ken
    gewoon doggy altijd goed, niet zo intiem xd

  3. Ik zou bij een one night stand niet zo snel een blinddoek omdoen, voor je het weet is je hele inboedel weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Voor alles is een eerste keer, zo ook voor sextoys. Wanneer je nieuw bent in de wereld van seksspeeltjes, kan het enorme aanbod ervoor zorgen dat je niet meteen weet waar je moet beginnen of op moet letten. Door schade en schande wordt men wijzer, ma…
1.468 keer bekeken