Maak je one night stand onvergetelijk met deze 5 ruige seks standjes

13 september 2017 door KikkiKittens

Jij wilt het en je partner voor de nacht wil het. Een one night stand is het perfecte moment om ruige seks standjes uit te proberen. Mocht het een fiasco zijn dan zie je hem of haar waarschijnlijk toch nooit meer! Bekijk ze allemaal. Welke zou jij graag willen proberen?

Wat is een one night stand?

Bij een one night stand heb je eenmalig seksueel contact met een ander persoon, zonder dat daar een relatie bij komt kijken. Het is een nacht vol seks zonder verdere verplichtingen. En je hebt seks met iemand die je waarschijnlijk nooit meer ziet. De ideale kans om jezelf gewoon lekker te laten gaan. Een one night stand duurt maar één nacht (de mogelijke ochtendseks niet meegeteld) dus je kunt er maar beter zo goed mogelijk van genieten.

Maar hoe kom je tot een succes? Laat de ander weten wat je lekker vindt. Vertel wat je favoriete standje is of welke fantasie je graag wilt uitproberen. Een one night stand geeft je de kans om sexier of kinkier over te komen dan je eigenlijk bent.

Wie is de geschikte partner voor een one night stand?

Voordat we het vergeten: er zijn een aantal dingen waar een goede one night stand aan moet voldoen. Allereerst moet er een directe wederzijdse aantrekkingskracht (en respect) tussen jullie hangen. Wanneer jij je bedpartner aantrekkelijk vindt, wordt die ruige seks een eitje. Bovendien moet het duidelijk zijn dat jullie beiden niet op zoek zijn naar een relatie en dus niet meer moeten verwachten dan een plezierig avontuurtje tussen de lakens.

Breng je eigen condooms mee en vergeet ze vooral (in je aangeschoten of dronken bui) niet te gebruiken. Je wilt niet dat jou hetzelfde overkomt als de personages in de film ‘Knocked Up’. Ook een soepele afloop hoort bij goede, eenmalige seks. Overleg eerst of je wel of niet mag blijven slapen. Vind je het zelf prettiger om na de seks naar huis te gaan? Geef dit van tevoren aan en doe geen beloftes of verplichtingen voor in de toekomst.

Dan is het nu tijd om je te onderwerpen aan de 5 ruige standjes!

1. The Dine and Dash

one night stand - dine and dashOm zo minimaal betrokken te zijn bij je vlam ga je niet eens verder dan de keuken. Op deze manier hoef je niet te zien hoe hij leeft en kom je niet in de persoonlijke ruimte: de slaapkamer. The Dine and Dash voer je gewoon op het keukenblok uit. Als man kun je haar iets optillen en haar benen spreiden waarna je bij haar naar binnen gaat.

Als vrouw kun je tegen het aanrecht leunen. Grijp de kont van je sekspartner, het liefst lekker hard, en laat zijn penis diep naar binnen glijden terwijl jullie dicht op elkaar staan. Voor de variatie kun jij je ook nog een keer omdraaien zodat hij je a la doggystyle kan nemen. Of open een keukenla, ga op het blad zitten en laat je voet(en) op de la leunen zodat hij er goed bij kan. Wanneer jullie beiden aan jullie trekken zijn gekomen, is de voor- of achterdeur lekker vlakbij. Bedankt hè en we houden contact, doei!

2. Daring Doggy

one night stand - doggystyleOok al is aantrekkingskracht één van de voorwaarden voor een goede one night stand, soms heb je gewoon zoveel zin in seks dat die aantrekkingskracht er even niet toe doet. Daring Doggy is dan het perfecte standje omdat je geen oogcontact hoeft te maken én het natuurlijk erg goed voelt. Voor de vrouwen: ga met je rug naar hem toe liggen of staan en laat je nemen. Fantaseer gewoon dat de persoon achter je Ryan Gosling of Orlando Bloom is.

Lukt het nog niet helemaal om ontzettend geil te worden of vind je het standje op deze manier niet ruig genoeg? Buig wat naar voren en pak uit je nachtkastje een sextoy zoals clitoris vibrator bijvoorbeeld. Zet hem op de hoogste stand en stimuleer jezelf extra totdat je wel tot een ongelooflijk hoogtepunt komt. Voor de mannen: vraag haar voorover te bukken of op haar buik te gaan liggen en fantaseer dat je Scarlett Johansson of Angeline Jolie doet.

3. The Blindfold Bluff

blinddoek seks - one night standSeks kan soms eentonig en saai zijn. Wanneer je een lange relatie hebt gehad, herken je dit waarschijnlijk wel. Een one night stand is perfect om je voor te doen als iemand anders. Je kunt jezelf over laten komen als een heel kinky persoon terwijl je nog nooit zo hebt gedragen tijdens de seks met je ex. Probeer voor één nacht een nieuwe persona uit en speel dominatrix. Blinddoek hem of haar met je (gedragen!) ondergoed of bedek de ogen met je handen.

Doordat je het zicht van je sekspartner hebt weggenomen, stijgt de spanning in de slaapkamer direct. Hij of zij kan niet zien wat jij aan het doen bent en het blijft een verrassing wanneer en waar jij je eenmalige partner aanraakt. Bovendien is het voor jou makkelijker om een bad ass te zijn wanneer je sekspartner je niet kan zien. Eindig dit standje terwijl jullie beiden zitten, maar alleen wanneer je one time lover je heeft gesmeekt om hem of haar te neuken.

4. The Fainting Couch

fainting couch - one night standAls man ga je met je benen licht gespreid op de grond of het bed zitten en leun je achterover terwijl je op je handen steunt. Als vrouw ga je op precies dezelfde manier op zijn schoot zitten. In deze positie is het zowel voor je partner als jezelf makkelijk om jou te stimuleren met een seksspeeltje of met de handen. En als je een klein beetje verschuift dan is volledige penetratie ook mogelijk.

Is je one night stand iemand van hetzelfde geslacht? Vrouwen kunnen dit oplossen door een strap-on te gebruiken en mannen moeten zich focussen op een ander gaatje. The Fainting Couch is intiem zonder echt intiem te zijn. Snap je ‘m?

5. The Late-Night Slider

glijmiddel seks - one night standMaak het eens een keer lekker glibberig. Natuurlijk kun je op de gebruikelijke plekken een grote kwak glijmiddel smeren, maar beperk je dit keer niet alleen tot de geslachtsdelen. Smeer het overal. Ja, écht overal op het lichaam van je sekspartner en op dat van jezelf. Je kunt bijvoorbeeld een glijmiddel in een pompflesje gebruiken.

Laat als vrouw je glibberige borsten over zijn of haar borsten glijden en glijd omhoog en omlaag naar zijn penis of haar vagina. Als man kun jij haar lichaam masseren met je penis. Het is een heerlijk en glibberig voorspel om elkaar goed op te winden. Oké het levert wel een rommeltje op in bed (lees: vlekken in het beddengoed) maar dat maakt niet uit als je dit standje bij hem of haar thuis doet. Zit jij tenminste niet met die rommel en kun je thuis heerlijk in een schoon bed slapen.

Welke standje lijkt jou leuk om te proberen? Vertel het ons! Of heb jij ervaring met ruige one night stands en heb jij nog suggesties voor lekkere standjes? Deel ze met ons en we vullen dit lijstje aan 😉

Reageer

Gerelateerde berichten

2 reacties op Maak je one night stand onvergetelijk met deze 5 ruige seks standjes

  • ik vraag me af of ik wel zo snel dit soort standjes bij een one night stand zou doen
    zeg maar ik zou dat met dat geglibber met glijmiddel juist doen met iemand die ik al beter ken
    gewoon doggy altijd goed, niet zo intiem xd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

© 2018 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid