door CheekyCharly

One night stand? Zo doe je dat zonder gevoelens!

13 december 2021 door CheekyCharly

Een one night stand kan heerlijk zijn! Het is een fijne manier om wat stoom af te blazen of… om gewoon een lekker potje wilde, stomende, hete seks te hebben (of nou, dat hoop je). Maar soms eindigt een one night stand in een drama! Een van jullie krijgt gevoelens, blijkt een partner te hebben óf het was gewoon een enorme fout. In dit artikel leren wij jou: how to one night stand!

How to one night stand

Hoe houd je jezelf staande tijdens een one night stand? Nou, dat leggen wij je graag uit in dit artikel. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jij niks doet wat je niet wilt én dat je altijd een condoom gebruikt tijdens een one night stand. Omdat je deze persoon (waarschijnlijk) niet goed kent, moet je extra voorzichtig zijn. Een sexy vrijpartij is fijn… maar een soa of ongewenste zwangerschap niet.

#1 Houd je emoties onder controle

De kans dat je de liefde van je leven ontmoet in je bed na een wilde avond stappen is klein. Laat liefde dan nooit de insteek van je ONS (one night stand) zijn. Natuurlijk, als jij iemand tegenkomt met wie de vonken ervan af springen en jullie willen allebei hetzelfde: go for it! Maar als jij er echt toekomst in ziet, is het misschien beter om te wachten. En als jij deze persoon al maanden op het oog hebt en denkt hem/haar te kunnen verleiden met een one night stand… dan is de kans groot dat jij je hart breekt.

Merk je dat gevoelens krijgt die je niet wil hebben? Dan kan je de ONS altijd afkappen, of na de wilde avond al het contact verbreken.

Wist je dat… uit een Durex enquête blijkt dat 44% van alle mensen wereldwijd wel eens een one night stand heeft gehad?

#2 Wees veilig tijdens je one night stand

Wees veilig en voorzichtig. Ja, dan hebben we het over condooms, maar ook over een andere manier van veiligheid. Misschien is de persoon die jij mee naar huis neemt een onbekende voor jou. Je hebt dan geen idee wie je in huis haalt. Zorg daarom dat je altijd iemand laat weten dat er iemand (liefst met naam) bij je langskomt. Als jij naar iemand anders zijn/haar huis gaat, stuur dan je locatie naar een van je beste vrienden, zodat ze weten waar je bent. En luister naar je onderbuikgevoel!

Maar het kan ook zo zijn dat je de persoon al wel kent, en misschien wel vaak tegenkomt. Bedenk dan of deze ONS slim is… het kan namelijk voor ongemakkelijke situaties zorgen.

#3 Maak het makkelijk voor jezelf

Wanneer het aankomt op een one night stand is het het beste om dingen enigszins oppervlakkig te houden. Richt je niet teveel op zijn/haar persoonlijkheid, waarden, interesses, etc. Dit verkleint de kans dat je verliefd wordt. Het beste is om niet te blijven logeren. Dit kan leiden tot bepaalde intimiteit die voor verwarring kan zorgen. Ben je toch blijven slapen? Blijf ’s ochtends dan niet te lang plakken.

Hoe minder tijd je met elkaar doorbrengt, hoe minder kans je hebt om elkaar écht te leren kennen. Wissel geen contactgegevens uit op het eind en voeg elkaar niet toe op sociale media. Als je het contact beperkt, kun je voorkomen dat er gevoelens ontstaan.

#4 Sluit het hoofdstuk af

Mocht je toch een telefoonnummer hebben gekregen of de verleiding niet hebben kunnen weerstaan om diegene op te zoeken op social media, zorg er dan voor dat je alles verwijdert. Een one night stand heet niet voor niets een one night stand. Houd het ook daadwerkelijk bij één nacht. Voorkom dat je in een moment van zwakte, lees: een avondje zuipen, weer contact zoekt.

Merk je dat een one night stand niets voor jou is, omdat je er toch meer van verwacht? Dat is ook helemaal prima. Misschien is het dan beter om de volgende keer op zoek te gaan naar iets serieuzers. Zie je one night stand dan als een leuke ervaring en leer ervan. Maar soms verandert een one night stand in een bootycall of friend with benefits, en als jullie dat beiden willen is dat natuurlijk ook niet erg.

#5 Geniet van je one night stand

Hallo, seks met een nieuw persoon is heerlijk! Oké, het is in het begin een beetje aftasten en ontdekken, máár het is ook heel opwindend en sexy. En het leuke is dat jij een nieuwe versie van jezelf kan zijn, want deze persoon heeft nog nooit eerder seks met jou gehad. Had jij bijvoorbeeld lange tijd een relatie waar je vrij vanille was? Dan kan je nu de kinky kant van jezelf laten zien. Of heb je een vaste scharrel die gewend is dat jij altijd de touwtjes in handen hebt? Dan kan je nu eens lekker passief achterover hangen en je bedpartner de leiding laten nemen!

Wat is jouw meest bizarre one-night-stand ervaring? Deel het met ons in de reacties hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

3 reacties op One night stand? Zo doe je dat zonder gevoelens!

  • Een nachtje beginnen met mooie lingerie en ik verwen haar graag.
    Ze heeft een apparte grens en experimenteren veel …..

  • Lekker filmpje liefst niet te zacht. Ze heeft een aparte grens .
    Vast binden…. haar borsten verwennen. Hoe harder hoe liever … haar laten sqaurten..
    En nu een nieuwe uitdaging

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid