NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.970 keer bekeken

WAT?! Vrouwen willen vaker seks dan mannen?!

21 januari 2021,

geschreven door

Wat?! Uit onderzoek blijkt dat vrouwen vaker seks willen dan mannen! Meestal wordt gedacht dat mannen elke seconde van de dag seks willen en dat ze maar geluk hebben wanneer hun vrouwelijke partner ook eindelijk eens van bil wil. Nou, niets is minder waar. Benieuwd naar de uitkomsten van dit onderzoek? Lees dan snel verder.

Meer, meer, meer!

Het is een bekend stereotype dat mannen vaak meer zin hebben in seks dan vrouwen. Mannen geven aan vaak het gevoel te hebben afgewezen te worden voor seks door hun partner en altijd het initiatief te moeten nemen. Uit een Canadees onderzoek blijkt echter dat 59% van de ondervraagde vrouwen aangeeft vaker seks te willen hebben. Het onderzoek van Voucher Codes Pro is leven ingeblazen nadat bleek dat het online zoekgedrag van vrouwen naar lingerie en sextoys sterk was toegenomen.

Uit onderzoek blijkt ook dat 36% van de ondervraagden spontaniteit in de slaapkamer mist.

Groot onderzoek

Het onderzoek werd meteen groots aangepakt; er werden maar liefst 2383 Britse koppels ondervraagt die langere tijd bij elkaar waren. Elke persoon was minstens 18+, helaas is niet bekend hoeveel mensen uit elke leeftijdscategorie meededen. Uit het onderzoek bleek dat 59% van de vrouwen aangaf vaker seks te willen hebben, bij mannen stond dit aantal op 41%. Daarnaast gaf 21% van de stellen aan dat er wel eens ruzies waren over de minimale seksuele activiteit en 1573 personen gaven aan dat ze de spanning in de slaapkamer missen. 

“Uit het onderzoek bleek dat 59% van de vrouwen aangaf vaker seks te willen hebben, bij mannen stond dit aantal op 41%.”

Begin van relatie: toen VS nu

Omdat alle stellen in een lange relatie zitten, werd hen ook gevraagd wat nou het grootste verschil is wat betreft seksuele activiteit in het begin van een relatie en de fase waar ze zich nu in bevinden. 36 procent van de ondervraagden gaf aan dat er in de beginfase van hun relatie meer ruimte werd genomen voor spontaniteit tussen de lakens en dat dat nu vooral gemist wordt.

Wie heeft een hoger libido; jij of je partner? Laat het weten in de comments!

3 Responses

    1. Was mijn vrouw maar zo.. Ik word thuis zo dikwijls “afgewezen” dat ik op den duur zeg van foert, wacht tot zij eens zin heeft dan weiger ik het haar ook. Maar dat lukt nooit..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.792 keer bekeken

Geschreven door

Je kent ze ongetwijfeld; personen die na een lange relatie binnen een aantal maanden tot over hun oren verliefd worden op een ander. Ze zijn niet meer bij elkaar weg te slaan terwijl jij je met open mond afvraagt hoe dat zó snel kan. Want waarom wor…
2.792 keer bekeken