Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

6.332 keer bekeken

Het beste medicijn tegen sleur in je relatie

10 maart 2019,

geschreven door

Sleur is een bedreiging voor de meest spannende, romantische en leukste relatie op een bepaald punt. Werk, (schoon)familie, kinderen en sociale verplichtingen: zonder het te beseffen vallen we vaak in de sleur van het dagelijkse leven. Wij geven je vijf tips om sleur in de relatie te overwinnen of nog beter zelfs om te voorkomen. 

1. Haal jezelf uit de sleur

De sleur doorbreken begint bij jezelf. Ziet jouw partner jou altijd in je chill-kleding hangend voor de tv? Heel comfortabel, maar het straalt niet perse actie uit. Dus kom van de bank af, trek wat leuks aan en ga samen iets ondernemen. Je zult zien dat het aanstekelijk werkt en jullie relatie nieuw leven inblaast.

2. Probeer eens iets nieuws uit onder de lakens

Merk je dat de sleur erin komt nadat bij jullie voor de zoveelste avond achteraan hetzelfde riedeltje wordt afgespeeld tussen de lakens? Dan is het de hoogste de tijd om wat nieuwe dingen uit te proberen. Wat dachten jullie ervan om de eerste stappen in de wereld van BDSM te zetten? Een BDSM-beginnerset kan je op weg helpen. Maar ook sextoys zoals een duo-vibrator of vibrerende cockring kunnen zorgen voor extra stimulatie en spanning. De mogelijkheden zijn eindeloos!

3. Breng één avond per week met elkaar door zonder elektronica

Je komt pas echt nader tot elkaar wanneer je de telefoon, computer en televisie een hele avond aan de kant schuift. In plaats van de hele avond door je Instagram te scrollen of een serie te bingewatchen kun jij je nu even helemaal op je partner richten. Je zult zien dat je op deze manier veel diepgaandere gesprekken hebt en elkaar nóg beter leert kennen.

4. Maak een bucketlist voor jullie tweeën

Hebben jullie vaak geen idee wat jullie moeten doen en Netflix inmiddels uitgespeeld? Dan is het tijd om samen een bucketlist op te stellen met dingen die jullie altijd al een keer hebben willen uitproberen. Probeer vervolgens om elke week minstens één ding af te vinken.

“Stel samen een bucketlist op en probeer elke week minstens één ding af te vinken”

5. Speel een erotisch spel

Een erotisch spel brengt jullie diepste verlangens en wensen boven en gaat over onderwerpen waar jullie misschien nog nooit eerder over gepraat hebben. Het spel Ultiem Verlangen staat hierbij met stipt op nummer 1. Ultiem Verlangen bestaat uit een bord, twee pionnen en kaartjes met spannende vragen en sex opdrachten, zoals:

  • “Raak je opgewonden van spannende woorden tijdens het vrijen?”
  • “Vertel een spannende erotische fantasie aan je partner.”
  • “Hoe gebruik je Ben Wah ballen?”

Het bordspel is avondvullend en kan zo vaak gespeeld worden als jullie willen! Zijn jullie na verloop van tijd uitgespeeld? Dan zijn er nog een heleboel uitbreidingssets die het spel nieuw leven inblazen! Denk aan de ‘Kinky Edition’, de ‘Travel Edition’ en de ‘Volume 1 uitbreidingsset’ (met nog meer opdrachten).

Wij zijn benieuwd naar jouw beste tips tegen sleur in de relatie. Laat het ons weten in een reactie!

1 reactie

  1. “Sleur” in de relatie betekent de afwezigheid van attent zijn. Dit houdt in het elkaar niet (meer) verrassen met kleine attenties. ‘Een gedachtenloos gevolgd gebruik’, dat is dan hoe gezamenlijke aktiviteiten zich, in – en buiten de slaapkamer, routinematig zijn gaan afspelen.

    – Bewust en regelmatig uitsluitend aan elkaar volledig aandacht geven. Dat heeft als resultaat het elkaar ervaren in volstrekte verbinding:
    emotioneel, spiritueel, rationeel,cultureel en daardoor onvermijdelijk, sensueel en spontaan, bevredigend seksueel. Hervatten van de ooit enthousiast begonnen ontdekkingstocht in de belevingswereld van de ander en daarmee die van elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

8.710 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij klaar met oppervlakkige Tinderdates en zoek je de ware liefde? Ontdek dan het gloednieuwe Facebook Dating. Door het matchen van personen met overeenkomstige eigenschappen probeert ome Mark Zuckerberg ons liefdesleven naar een hoger level te t…
8.710 keer bekeken