Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

208.143 keer bekeken

Tip van de redactie: De 6 populairste erotische bordspellen

16 maart 2017,

geschreven door

We kunnen er lang of kort over discussieren, maar één ding is zeker: Covid-19 maakt het dateleven er niet makkelijker op. Een bioscoopje pakken of lekker uit eten gaan zit er voorlopig echt nog niet in, maar gelukkig zijn er talloze seks spellen die jullie samen kunnen doen voor een onvergetelijke avond. Maar welke zijn nou het állerleukst? Wij hebben op de redactie iedereen gevraagd naar hun favoriet en daar kwam deze top 6 uit.

#1 Ultiem Verlangen

Het meest geschikt voor: koppels

ultiem-verlangenMet stip op nummer 1 staat het spel Ultiem Verlangen. Geschikt voor elk koppel, van kersverse lovers tot mensen in een lange relatie. Wanneer jullie fan zijn van bordspelletjes, zitten jullie met Ultiem Verlangen helemaal goed. Het spel brengt jullie diepste verlangens en wensen naar boven en gaat over onderwerpen waar jullie misschien nog nooit eerder over gepraat hebben. Ultiem Verlangen bestaat uit een bord, twee pionnen en kaartjes met spannende vragen en sex opdrachten, zoals:

  • “Raak je opgewonden van spannende woorden tijdens het vrijen?”
  • “Vertel een spannende erotische fantasie aan je partner.”
  • “Hoe gebruik je Ben Wah ballen?”

Het bordspel is avondvullend en kan zo vaak gespeeld worden als jullie willen! Zijn jullie na verloop van tijd uitgespeeld? Dan zijn er nog een heleboel uitbreidingssets die het spel nieuw leven inblazen! Denk aan de ‘Kinky Edition’, de ‘Travel Edition’ en de ‘Volume 1 uitbreidingsset’ (met nog meer opdrachten).

“Het spel brengt jullie diepste verlangens en wensen naar boven en gaat over onderwerpen waar jullie misschien nog nooit eerder over gepraat hebben.”

#2 Bigger or Smaller

Het meest geschikt voor: vriendenkringen
Breng ieder feestje met vrienden letterlijk tot een hoogtepunt met dit hilarisch erotisch kaartspel! De Bigger Or Smaller Game is leuk voor iedereen die van een pikante uitdaging houdt. Het spel begint met de dealer die een kaart omdraait naar de speler aan zijn rechterkant. Deze speler moet dan raden of de penis op de volgende kaart groter of kleiner zal zijn. Als de speler het bij het verkeerde eind heeft, drinkt hij/ zij een shot of drankje. In plaats van iemand een drankje laten drinken kun je bv ook een “waarheid of durf ” vraag toevoegen of iemand een kledingstuk uit laten trekken.

“Deze speler moet dan raden of de penis op de volgende kaart groter of kleiner zal zijn.”

#3 Erotische dobbelstenen

Het meest geschikt voor: koppels

erotische-dobbelstenenHeb je niet zozeer behoefte aan een uitgebreid erotisch spel, maar wil je wel iets spannends proberen? Dan is een erotische dobbelsteen een echte aanrader. Onze favoriet is de standjes dobbelsteen. Met maar liefst 12 kantjes met standjes kunnen jij en je partner heel wat nieuwe posities proberen. Wil je nog een stapje verder gaan? Overweeg dan de Kama Sutra dobbelstenen die behalve standjes ook locaties bevatten.

Het voordeel van sex dobbelstenen is dat ze vaak niet meer dan 10 euro kosten. Zo kunnen jullie veel plezier beleven met weinig geld. Een nadeel kan zijn dat jullie op een gegeven moment alle plekken en standjes wel eens hebben gespeeld. In dat geval kun je daarna ook eens andere sex dobbelstenen proberen. Hoe dan ook: er zijn geen regels. Dobbel zo vaak als je wilt en pak de dobbelstenen er bij wanneer jullie seksuele inspiratie nodig hebben!

sex dobbelstenen

#4 Master and Slave

Het meest geschikt voor: koppels die geïnteresseerd zijn in een complete BDSM-ervaring

master-slave-erotisch-BDSM-spel
Zijn jij en je partner een beetje BDSM-nieuwsgierig? Dan is het spel Master & Slave absoluut wat voor jullie! Dit spel is van dezelfde makers als Ultiem Verlangen en laat jullie kennis maken met alle kanten van BDSM. Met maar liefst 9 BDSM-accessoires kun je rekenen op een volledige ervaring waarbij je met elk onderdeel van SM kennis maakt. Zo bevat het pakket een zweep, gagball, paddle, blinddoek, halsband, kietelveer, polsboeien, enkelboeien, een hogtie, bondagetouw en een riem.

Het spel heeft 24 uitgebreide opdrachtkaarten en elke kaart is voorzien van 5 verschillende talen. Ontdek of BDSM echt iets voor jullie is en welke rol bij jullie past. Veel stellen willen BDSM uitproberen, maar weten niet waar ze moeten beginnen en wat ze moeten kopen aan accessoires. Met dit spel hebben jullie alles bij de hand voor een complete eerste BDSM  ervaring. De BDSM-speeltjes hebben een beigekleurige panterprint, maar zijn ook verkrijgbaar in paars en roze met dezelfde panterprint!

“Ontdek of BDSM echt iets voor jullie is en welke rol bij jullie past.”

#5 Sex Talk

Het meest geschikt voor: koppels en vriendenkringen
alignleft size-full
Sex Talk is een spannend kaartenspel waarbij er pittige vragen worden gesteld over seksualiteit. De vragen variëren van persoonlijke ervaring tot het vragen van een ongezouten mening zoals:

  • “Heb je ooit op seksueel gebied ‘ja’ gezegd terwijl je ‘nee’ bedoelde? Waarom deed je dat?”
  • “Geef een goede tip voor een heerlijke erotische date met je geliefde.”

Er komen geen bord en pionnen aan te pas, wat het spel zeer compact maakt. Leuk en handig om eens mee te nemen op vakantie! Vooral wanneer het spel Ultiem Verlangen wat te uitgebreid is en niet helemaal valt binnen jullie budget, is ‘Openhartig’ een heel geschikt alternatief. Maar het spel is niet alleen leuk voor stelletjes. Je kunt het uitstekend spelen met goede vrienden.

“Je kunt het uitstekend spelen met goede vrienden.”

#6 Hartendoosjes

Het meest geschikt voor: koppels

hartendoosje-tease-pleaseLeuk om weg te geven, maar nog leuker om te krijgen zijn de hartendoosjes van het merk Tease & Please. Deze hartvormige doosjes bevatten stuk voor stuk opgerolde briefjes die jullie met bijpassend pincet eruit kunnen vissen. Op de briefjes vind je erotische opdrachtjes die je op unieke wijze het lichaam van je partner laten ontdekken. Denk aan stomende massages, pikante vragen of unieke seksstandjes. Een voorbeeld is: “smeer je lichaam in met massage-olie en geef je partner een full body-to-body-massage.”

Wil je langer genieten van het doosje? Dat kan! Rol de geplukte briefjes weer op en stop ze terug. Het voordeel van de hartendoosjes is dat ze niet duur zijn, de keerzijde is dan wel weer dat je op een gegeven moment alle opdrachten (meerdere keren) gehad hebt. Maar in dat geval kun je altijd nog een andere editie aan je collectie toevoegen. Maak er eventueel een uitdaging van al deze sexspelletjes te sparen! Kies uit: Erotisch Hart, Hart Vol Erotiek, Hart Vol Pure Passie, Hart Vol Voorspel, Kinky Hart en Hart Vol Kama Sutra.

“Op de briefjes vind je erotische opdrachtjes die je op unieke wijze het lichaam van je partner laten ontdekken.”

Welke seksspellen staan in jouw top 6?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.206 keer bekeken

Geschreven door

Een break-up kan ontzettend veel pijn doen en vaak kan je alleen nog maar troost vinden in een goed glas wijn en Ben & Jerry’s. Een ex is natuurlijk niet voor niets een ex, maar een liefde is ook niet voor niets ooit een liefde geweest. Wanneer e…
2.206 keer bekeken