Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

5.600 keer bekeken

Ultiem Verlangen door de ogen van een seksuoloog

20 november 2017,

geschreven door

Ben jij op zoek  naar meer diepgang in jouw relatie op seksueel gebied? En wil jij graag de seksuele wensen van jou en je partner (her)ontdekken? Of wil je gewoon eens een spannend avondje beleven met je partner? Dan is het erotische spel Ultiem Verlangen hét spel dat de uitkomst kan bieden! Voor Easytoys mocht ik dit spel eens onder de loep nemen. Lees hier mijn review!

We staan er misschien niet altijd bij stil, maar we zijn dagelijks onderhevig aan veranderingen. Ervaringen, lichamelijke veranderingen, veranderingen in je omgeving, in relaties… En geloof het of niet: dit heeft invloed op onze seksualiteit. Seksualiteit is dus iets dat blijvend aandacht vraagt. Zie het eigenlijk als een ontdekkingsreis, waarbij je nooit helemaal bent ‘uit-gereisd’. Deze reis maak je deels alleen, maar ook zeker samen met je partner.

Ultiem Verlangen: een erotisch spel voor twee


Om deze seksuele ontdekkingstocht te maken, kan een erotisch spel als Ultiem Verlangen een juiste bouwsteen zijn. Of je nu net in een relatie zit, of al langere tijd samen bent: je kunt te allen tijde samen op ontdekkingsreis gaan, niet alleen wanneer Sleur voor de deur staat.
Het primaire doel van Ultiem verlangen is het activeren en prikkelen van jullie seksuele levensenergie. Dat klinkt voor sommigen misschien wat zweverig. Maar bedenk eens dat seksualiteit zoveel meer is dan alleen seks met elkaar hebben.

Het spel in het kort

Ultiem Verlangen is een bordspel waarbij, door het beantwoorden van vragen en uitvoeren van opdrachten, zo snel mogelijk de finish gehaald moet worden. Als jij als eerste de finish haalt, gaat jouw ultiem verlangen in vervulling.

Welke vragen kent het spel?

Je ziet op het bord speelvlakken in verschillende kleuren waar je gedurende het spel langskomt. De gele vlakken geven aan dat een vraag gesteld moet worden. Als jij op een geel vlak komt, kiest jouw partner een makkelijke of moeilijke ‘must know’ vraag. Dit zijn algemene seksuele kennisvragen. Gele vlakken met een oranje stip, leiden tot een intieme vraag. Intieme vragen zijn gericht op jou en je partner. Deze vragen kunnen diepgang brengen en nodigen jullie uit om elkaars voorkeuren en fantasieën te (her)ontdekken.

Intieme vragen kunnen diepgang brengen en nodigen jullie uit om elkaars voorkeuren en fantasieën te (her)ontdekken.

Deze opdrachten kunnen jullie verwachten

De zwarte vlakken staan voor een opdracht. Er zijn verschillende typen opdrachten, elk met een eigen kleur. Het type opdracht staat met een gekleurde stip op het vlak weergegeven:

  • Blauw: Tedere opdracht. Hier start het spel mee. De essentie van het spel is dat spanning, passie en intimiteit langzaam worden opgebouwd door middel van voor-, hoofd- en naspel. Aan de hand van tedere opdrachten ontdekken jullie de kracht van het voorspel!
  • Oranje: De spanning wordt opgebouwd door middel van intieme opdrachten.  Jullie verlangen begint te groeien en deze opdrachten teasen jullie tot een hoger niveau van opwinding, door middel van een start – stop-strategie.
  • Rood: Het vuur laait op en het spel eindigt met gepassioneerde vurige opdrachten. Leer elkaars seksuele repertoire (nóg beter) en in deze fase van het spel is klaarkomen toegestaan.

Het valt mij op dat de opdrachten zijn onderverdeeld in kaarten voor mannen en kaarten voor vrouwen. Dat vind ik wel een minpuntje. Het wekt namelijk de indruk  dat het spel vooral bedoeld is voor heteroseksuele koppels. Toch denk ik dat ook homoseksuele koppels zeker dit spel kunnen spelen en hier veel plezier aan kunnen beleven.

De kracht van kennis

Veel mensen beschouwen seksualiteit als iets dat ze doen. Maar seksualiteit betekent ook kennis. Niet alleen kennis van jouw eigen wensen en fantasieën, of die van jouw partner, maar ook algemene kennis over seks.  Door middel van de vragen die in dit spel aan bod komen, worden jullie als koppel uitgedaagd om jullie ‘seksuele zijn’ te ontdekken, om van elkaar te leren, en om feiten over seksualiteit te ontdekken. Deze kennis biedt jullie de mogelijkheid om op een vertrouwde en respectvolle manier met elkaar te communiceren. En communicatie is een fundamentele bouwsteen voor een goede, gezonde en stabiele liefdesrelatie. Een zeer sterk element dus in dit spel, als je het mij vraagt.

 

Een kleine kanttekening moet ik hier wel bij zetten. Hoezeer ik het bevorderen van kennis ook toejuich, ergens kan het ook een moodkiller zijn. Zeker tegen het einde van het spel, wanneer jullie bezig zijn met vurige opdrachten. Een algemene kennisvraag kan dan jullie opwinding ietwat doen verzwakken. Ik kan me voorstellen dat jullie op dat moment erg bezig zijn met elkaar en jullie toenemende opwinding. Dan zal het minder boeiend zijn om te weten waar het woord ‘erotiek’ oorspronkelijk vandaan komt.

Mijn conclusie

Ondanks dat het spel wel erg gericht is op een heteroseksueel koppel, bevat dit spel vele positieve punten. Wel kan ik me voorstellen dat sommige vragen of opdrachten wat onwennig kunnen zijn, of zelfs een beetje inwerken op de lachspieren. Maar ach, seksualiteit en intimiteit is ook samen lol hebben. Opdrachten die jou echt niet aanstaan, hoef je ook niet uit te voeren. Het spel verplicht je dus tot niets dat jij niet wenst. En wie weet ontdek je juist op deze manier nieuwe dingen die jij fijn vindt, waarvan je eerst niet wist dat het je zou aanspreken. Dus raad ik het spel aan? Jazeker! En of het nou wel of niet jullie relatie tot een hoger niveau tilt, een avondje plezier is nooit weggenomen. Kort samengevat is dit wat het spel jullie te bieden heeft:

  • Het spel stimuleert om elkaars seksuele voorkeuren en fantasieën te (her)ontdekken;
  • Het kan een leidraad zijn voor voor- hoofd- en naspel;
  • De communicatie binnen jullie relatie kan worden versterkt;
  • Spanning, intimiteit, wederzijds respect en vertrouwen;
  • Het draagt bij aan algemene seksuele kennis.
  • Versterking van binding en hechting.

Dus raad ik het spel aan? Jazeker! En of het nou wel of niet jullie relatie tot een hoger niveau tilt, een avondje plezier is nooit weggenomen

Varianten van Ultiem Verlangen

Naast het originele spel zijn er ook andere varianten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.186 keer bekeken

Geschreven door

Door de tropische temperaturen waar ons land soms mee te maken heeft, neemt niet alleen de hitte in onze omgeving toe. Vanbinnen voel je het ook! Overal om je heen zie je meer bloot, kleding wordt strakker en kleiner. Met al dat moois om je heen, plu…
5.186 keer bekeken