Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

33.198 keer bekeken

40 te gekke manieren om jouw vrouw te verwennen!

5 februari 2021,

geschreven door

Je wilt je vrouw of vriendin verwennen, maar hoe is je een raadsel! Herken je dit? Geen zorgen, het overkomt elke man wel eens. Daarom hebben wij voor elke gelegenheid 10 tips voor je die jouw vrouw kunnen pleasen. Succes gegarandeerd!

Zo verwen je haar in de slaapkamer

  1. Geef haar borsten extra veel aandacht. Probeer nieuwe dingen: kneed, knijp (niet te hard), lik, zuig en complimenteer. Tip: ga niet meteen voor de tepels, maar plaag haar door ze eerst over te slaan.
  2. Geef je vriendin of vrouw voorspel dat langer duurt dan 20 minuten. De seks zal zij als heftiger ervaren en ook de kans dat ze klaarkomt is groter.
  3. Maak van elkaars lichaam een toetje! Slagroom klinkt sexy, maar dat gaat ontzettend zuur ruiken na een tijdje, dus kies voor likbare olie, bodypaint of gebruik fruit!
  4. Gebruik dirty talk. Weet je niet zo goed hoe of doe je het zo vaak dat je wel wat inspiratie kan gebruiken? Lees dan hier wat tips.
  5. Geef haar een erotische massage. Begin bovenaan en bewaar haar vagina voor het laatst.
  6. Blinddoek haar. Kus en lik haar lichaam vervolgens van boven naar beneden.
  7. Bind haar vast. Bijna elke vrouw stelt een beetje dominantie in de slaapkamer wel op prijs. Dat vastbinden kun je overigens doen met een stropdas, sjaaltje of handboeien.
  8. Probeer eens een mini vibrator. Een kleine vibrator kun je gebruiken voor haar tepels en natuurlijk voor haar clitoris. Bij een ruim budget kun je kiezen voor de We-vibe Tango, bij een minder groot budget is een bullet vibrator een leuk speeltje.
  9. Verwen haar anus. Doe dit alleen als je vrouw of vriendin er open voor staat. Begin bij het masseren van haar billen en ga steeds een stukje verder. Houd haar lichaamstaal in de gaten. Tip: gebruik glijmiddel bij anale seks en zeker wanneer jullie overgaan tot penetratie!
  10. Geef haar een mind-blowing potje orale seks… Op een unieke plek! Dus bijvoorbeeld aan de keukentafel, in het kantoor of wat dacht je van…. voor het raam?! Wist je dat je orale seks nóg lekkerder kan maken door glijmiddel met een smaakje toe te voegen?

Zo verras je haar thuis

  1. Schrijf haar een liefdesbrief. Zet je stoere imago even aan de kant en zet je diepste gevoelens voor haar op papier. Wedden dat ze dit kan waarderen? Tip: begin niet met “rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw…
  2. Laat haar zien hoe veel ze voor je betekent. Dit kan met kleine post-it notes door het hele huis, met een lekkere stevige knuffel als ze thuiskomt of door het gewoon uit te spreken tijdens het eten bijvoorbeeld. Ga er niet altijd van uit dat de ander weet wat jij voelt. De bevestiging is erg fijn!
  3. Chocolaatjes! Die doen het altijd goed bij een vrouw. Is ze toch niet zo’n zoetekauw? Probeer een kaasplankje of toastjes met lekkers erop.
  4. Geef haar een massage. Maar verdiep je eerst in massagetechnieken. Lees de beste erotische massagetips hier.
  5. Maak haar een ontbijtje en ga verder dan een geroosterd broodje en een kop koffie. Denk eerder aan een omeletje, wentelteefjes, verse broodjes met speciaal beleg of croissantjes.
  6. Zet romantische muziek aan en dans met haar. Ga voor bachata of kizomba als jullie het heel warm willen krijgen…
  7. Houd een spelletjesavond met bijvoorbeeld dobbel- en bordspelletjes van vroeger. Of ga voor een erotisch spel als Ultiem Verlangen.
  8. Kies, print en plak jullie favoriete foto’s in een fotoboek. Ja oke, die zullen waarschijnlijk ook in de ‘cloud’ rondzweven, maar het is het ultieme moment voor ‘bonding’ en om goede herinneringen op te halen.
  9. Houd een filmavond. Maar wel een bijzondere. Koop lekkers, haal haar favoriete wijn, steek kaarsjes aan, zorg voor extra veel kussens op de bank en laat haar de film kiezen.
  10. Houd een cocktailavond en – als je die weet – maak dan ook haar favoriet.

Zo laat je haar buiten de deur genieten

  1. Neem haar mee naar een rustige plek waar jullie samen de zonsondergang kunnen zien.
  2. Ga samen naar de sauna.
  3. Neem je vriendin mee naar de stad om te gaan shoppen en laat haar iets leuks uitzoeken.
  4. Ga samen een dagje weg. Denk aan de dierentuin, een museum, bowlen of naar de bioscoop.
  5. Doe samen een workshop. Een workshop koken bijvoorbeeld, zodat jullie samen lekkere dingen kunnen maken in de toekomst.
  6. Bezoek samen een concert.
  7. Neem je vriendin of vrouw mee naar het strand en neem eten, drinken en leesvoer mee. Zo heb je een stranddag en een picknick in één!
  8. Ga op een zwoele zomeravond skinnydippen.
  9. Doe samen een kroegentocht in een onbekende stad en probeer allemaal verschillende wijnen, shotjes of speciaalbieren.
  10. Neem haar mee op kamperen of als dat niet jullie ding is: een lange wandeling. Jullie zullen meer dan ooit op elkaar aangewezen zijn.

Zo verwen je haar met een onvergetelijk cadeau

  1. Geef haar een sexy lingerie setje. Bij voorkeur zwart. En oja: in de juiste maat! Weet je die niet? Check haar eigen lingerie of kleding voor de maten.
  2. Een verrassingsdiner. Komt je vrouw of vriendin uitgeput van haar werk terug? Maak haar dag met: “Schatje, vanavond gaan we lekker uit eten.”
  3. Een sieraad. Soms weet je precies wat ze mooi vindt, maar soms lijkt het onmogelijk om haar smaak te raden. Vraag dan haar vriendinnen om hulp.
  4. Geef haar een vibrator. Eerlijk is eerlijk, jij kunt niet altijd paraat staan voor haar. In dat geval heeft ze een vibrator to save the day! Ga bijvoorbeeld voor een Womanizer, een Wand massager of de EasyToys Lily vibrator. Met één (of meerdere) van deze sextoys zit je vrijwel altijd goed.
  5. Mooie bloemen. Het is misschien wat cliché, maar wel een goede cliché. Wil je geen rozen geven? Laat je dan adviseren in de winkel.
  6. Doe een weekendje weg cadeau. Erg leuk voor als je wat meer te besteden hebt. En daar geniet je zelf ook nog van!
  7. Ruim het hele huis op, verf een muur (als je zeker weet dat ze de nieuwe kleur mooi vindt), richt de slaapkamer opnieuw in… doe iets waarmee je laat zien dat om haar geeft en graag je handen uit de mouwen steekt voor haar.
  8. Doe haar een fotoshoot cadeau.
  9. Kies een lekker parfum waarvan je denkt dat ze het lekker zal vinden. Kom je er niet uit? Laat je adviseren!
  10. Geef je vriendin of vrouw iets waar ze het al een lange tijd over heeft: een krultang, fotocamera of misschien wel gewoon een vakantie! Tip: oplettendheid is een vereiste.

Heb jij nog leuke tips die niet in dit lijstje staan? Laat ze weten in een reactie!

3 reacties

  1. Haar een app sturen dat je begin van de middag thuis komt 14.00 uur en haar wil verwennen en ze iets lekkers aan moet doen dan een app 13.30 dat het14.30 uur wordt dan word ze zo geil omdat ze naar je verlangd. Ik blinddoek haar en bind haar handen aan de hoek van het bed. Gebruik veel olie. Ik doe ongeveer 2 uur voorspel, het hele lichaam met massages en body2body. Dan zoen ik haar over het hele lichaam doe ik net of ik haar ga beffen een paar keer en dan echt. Dan ga ik met mijn eikel langs haar clit en hou hem er voor of ik haar ga nemen maar ga ik wat anders doen. Dat herhaal ik een paar keer, als ik haar dan echt neem schreewd ze het uit. Dan is zij met een paar stoten klaar, maar ik niet dan herhaal ik dat een paar keer en komt ze 5 a 6 keer en dan komen we samen dan word ze helemaal gek. Ik doe het elke keer anders , ze weet nooit wat ik ga doen dat is de spanning. Ik vind dat zo geweldig!!!!!

  2. Af en toe even een ontbijtje op bed brengen zorgt ervoor dat ik niks tekort kom in mijn relatie, hehe 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

93.367 keer bekeken

Geschreven door

Helaas valt er op het internet nog niet zo heel veel te vinden over verschillende standjes voor gays en hoe zij hun seksleven kunnen verbeteren. Om hier verandering in te brengen en om je te inspireren, hebben we de 7 lekkerste gay standjes voor je v…
93.367 keer bekeken