Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

19.134 keer bekeken

De ultieme sex bucket list: Deel 1

6 november 2017,

geschreven door

Weet jij nog hoe je eerste keer was? Grote kans dat dit al weer een tijd geleden is en dat je inmiddels al heel wat meer hebt gedaan dan het missionaris standje. Zeker in een lange relatie kan het lastig zijn om seks spannend te houden en niet in herhaling te vallen. Of erger nog, in een sleur terecht te komen. Houd je seksleven interessant, door een sex bucket list samen te stellen. Dit is een lijst met alle dingen die jij op seksueel gebied nog wil doen voordat je doodgaat. Om je vast op weg te helpen, verzamelden wij 100 ideeën. Hier volgen de eerste 25.

1. Iemand vastbinden

Wanneer jij je partner vastbind aan het bed, kun je heerlijk je gang gaan. Tease je partner tot deze bijna uit elkaar klapt van verlangen. Of maak van de gelegenheid gebruik om nieuwe toys op je partner uit te proberen.

2. Zelf vastgebonden worden

Het is spannend om jezelf compleet over te geven tijdens de seks. Door je vast te laten binden, geef jij de controle uit handen. Jouw partner heeft de touwtjes in handen, laat het spel van verlangen beginnen…

3. Een erotisch boek lezen

Het mooie aan een boek is dat je jouw eigen fantasie gebruikt om het verhaal tot leven te wekken. Daardoor is een sexy verhaal mogelijk nog opwindender om te lezen, dan om bijvoorbeeld als film te zien.

4. Seks in een auto

Wel in een stilstaande auto natuurlijk! Klap bijvoorbeeld de achterbank plat, terwijl je auto geparkeerd staat. Gewoon op je oprit, of op een meer publieke plek…

5. Mile high club

Wanneer je seks hebt in een vliegtuig, word je automatisch lid van de mile high club. Maar maak het wel een vluggertje, want vliegtuig WC’s zijn niet écht ruim..

6. Strip poker

Of strip monopoly, mens erger je niet of een ander spel. Zo wordt een bordspelavond een stuk interessanter…

7. Seks onder de douche

Er zitten wat haken en ogen aan, maar seks onder de douche kan heel erg leuk zijn. Zorg dat je goed voorbereid te werk gaat!

8. Meerdere orgasmes

Wat is er leuker dan klaarkomen? Meerdere keren klaarkomen in één sessie!

9. Sex on the beach

Het idee is natuurlijk heel erg romantisch, de liefde bedrijven naast de zee. Het liefste tijdens een zonsondergang… Maar ook hier geldt; bereid je goed voor! Zand schuurt namelijk behoorlijk. Zorg voor een zandvrije ondergrond, of kies een strand uit met kiezels in plaats van zand.

10. Slagroom in de slaapkamer

Zo cliché, dat hij niet in dit lijstje kan ontbreken. Niet iedereen is fan, vanwege de plakkerige nasleep. Maar leuk is het natuurlijk wel, de slagroom van het lijf van je partner aflikken.. Misschien daarna samen onder de douche?

11. Luxe lingerie

Niks mis met je setje van de Hema natuurlijk! Maar onderschat de kracht van mooie lingerie niet. In een sexy setje ga jij jezelf ook sexy en zelfverzekerd voelen. Leuk voor tijdens je voorspel, of houd het setje gewoon aan tijdens de seks!

12. Zoenen in de regen

Ook deze komt straight from the movies. Belangrijk is dat je deze niet forceert. Naar buiten rennen als het regent voor een hete tongzoen levert namelijk vooral een berg natte kleren op. Maar flink vrijen wanneer je samen in de regen naar huis moet lopen is een heel ander verhaal.. Maak het beste van een natte situatie!

13. Elkaar kietelen

Bijvoorbeeld met een veer, of een kietelaar. Of helemaal next level: terwijl één van jullie is vastgebonden.

14. Masturberen in je lunchpauze

Thuis, of op je werk. Maar in ieder geval midden op de dag. Extra opwindend wanneer je het in het semi-openbaar doet, op een WC bijvoorbeeld. Wedden dat jij na deze fijne onderbreking met frisse energie de rest van de dag goed doorkomt?

15. Seks op je werk

Verras je partner door op zijn of haar werk op bezoek te komen. En sneak dan naar de WC voor een vluggertje. Of voor de vrijgezellen, een slippertje met een collega misschien?

16. Masturberen voor je partner

Dat je in een relatie zit, betekent natuurlijk niet dat je jezelf niet meer bevredigt. Wanneer je dit normaal gesproken in je eentje doet, kan het heel erg opwindend zijn om het eens te doen terwijl je partner toekijkt..

17. Cyber sex

Nee, we bedoelen niet dat je anderen moet lastigvallen met dickpics. Videochat met je partner, of stuur je partner op een willekeurig moment een sexy foto. Paranoide? Zorg dan dat je hoofd niet op de foto te zien is.

18. Seks in een hotel

Ja, een hotelbed is ook maar een bed. Toch kan deze niet ontbreken op je lijstje. Wanneer je in een hotel slaapt, ben je waarschijnlijk op vakantie. Wat vaak betekent dat je ontspannener bent. Daar wordt de seks natuurlijk alleen maar beter van!

19. Skinny dipping

Neem eens een naakte duik, bijvoorbeeld ’s avonds laat in een meertje in de buurt, of een verlaten zwembad…

20. Een vluggertje

Normaal gesproken is het niet echt wenselijk om na een paar minuten al klaar te komen. Maar tijdens een vluggertje is dit wél wenselijk. Doe het voor je naar je werk moet, in je lunchpauze of tussen het diner en dessert…

21. Een trio

Tsja, een trio kan natuurlijk niet ontbreken in deze collectie. Dat heeft geen verdere toelichting nodig, toch?

22. Kwartetten

Het deelnemen aan een trio is een veelgehoorde fantasie. Maar met zijn vieren wordt het al helemaal een stomende sessie. De mogelijkheden zijn eindeloos; MVVV VVVV MMVV MMMV…

23. Seks met iemand waar je verliefd op bent

De liefde bedrijven hoort zeker thuis op deze lijst. Seks op zich is al een hele leuke bezigheid, maar er is weinig beter dan seks met iemand waar je tot over je oren verliefd op bent. Dat zou iedereen minimaal één keer meegemaakt moeten hebben in zijn leven. Maar het liefst veel vaker natuurlijk!

24. Seks voor een spiegel

Een grote spiegel aan de muur of een spiegel aan het plafond geeft een hele nieuwe dimensie aan seks.

25. Handboeien gebruiken

Er zijn veel manieren om (hand)boeien te gebruiken tijdens de seks. Keten je partner aan het bed, of boei zijn of haar handen achter haar rug. Of gebruik enkelboeien in plaats van handboeien!

Wat staat er in jouw sex bucket list? Deel het in de reacties!

2 reacties

  1. Ik vind sommige wel een beetje suf hoor. Seks onder de douche is toch vrij normaal? Net als seks in een hotelkamer en seks met iemand waar je verliefd op bent. Alsof dat kei bijzondere seksgebeurtenissen zijn…

    Wann komt deel 2 dan!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

49.132 keer bekeken

Geschreven door

De echte sekstrend van dit moment is pegging! Ondanks de toegenomen populariteit is de term ‘pegging’ nog niet bij iedereen bekend. In deze blog vertellen we je precies wat deze seksuele handeling inhoudt en geven we een aantal tips en adviezen voor …
49.132 keer bekeken