Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.576 keer bekeken

Mile High Club: 7 pikante verhalen uit het vliegtuig!

11 januari 2018,

geschreven door

De Mile High Club, daar willen velen van ons graag lid van zijn! En hoe word je lid? Door seks te hebben in het vliegtuig! Genoeg mensen die het lid worden van de club hoog op hun (sex) bucketlist hebben staan. Dat levert genoeg pikante verhalen op van de cabin crew. Het vliegtuig is niet het enige dat stijgt 😉

#1 Gemiste aansluiting

Een steward trof eens een lange rij voor het wc-hokje aan tijdens een van zijn vluchten, waarbij de deur van het hokje opvallend schokte en bonkte. Duidelijk dat daar een feestje aan de gang was! De feestgangers werden vriendelijk verzocht het hokje te verlaten. Pas na 5 minuten ging de deur open, waarbij de steward ook nog eens gewaarschuwd werd dat hij zich “met zijn eigen zaken moest bemoeien”. Ongegeneerd! Het stel verloor echter tijdens hun turbulente avontuurtje de paspoorten, met als gevolg dat zij hun aansluitende vlucht hadden gemist.

#2 First class taferelen

Tijdens een vlucht van LA naar New York is het niet ongebruikelijk om celebs aan boord te hebben. En ook die moeten zich vermaken tijdens een urenlange vlucht. Zo vloog eens een hollywood ster mee. Midden in de nacht ging de alarmknop van de wc vlug aan en weer uit. Crewleden gingen als een speer naar het hokje toe. De Hollywood-ster én zijn ‘manager’ hadden een stout onderonsje. Een week later verscheen in de krant dat de vriendin van deze ster 8 maanden zwanger was…

Wist je dat… seks in het vliegtuig eigenlijk strafbaar is en je er een flinke boete voor kan krijgen? Hoe je ervan af komt verschilt echter wel weer per vliegmaatschappij.

#3 Cockpit

Volgens stewardessen is het eigenlijk helemaal niet gebruikelijk dat passagiers proberen om lid te worden van de Mile High Club. Meestal zijn het de stafleden zelf!
Bij veel vliegmaatschappijen is het verplicht dat er altijd twee mensen in de cockpit zitten. Wanneer de piloot even een pauze neemt, is het vaak één van de stewardessen die de co-piloot gezelschap houdt. En dát resulteert wel eens in de nodige vrijpartijen…

#4 Vrij veilig

Een mannelijke passagier vroeg één van de stewardessen of ze condooms aan boord hadden. Hij legde uit dat hij toevallig naast een knappe dame zat en tja… de nood was hoog. De man werd vriendelijk uitgelegd dat ze geen condooms hadden en dat ze maar naar het wc-hokje moesten gaan om daar te gaan genieten van een blow-job. De twee hebben dit advies van harte aangenomen.

Tip! Gaat seks hoog in de lucht jou iets te ver, maar vind je het idee wel opwindend? Overweeg dan eens een Mile High Club rollenspel!

#5 Ambitieuze vlucht

Een jong, aantrekkelijk meisje vloog eens eersteklas richting Madrid  voor een sollicitatiegesprek. Haar potentiële toekomstige werkgevers waren ook aan boord. Nog voordat het vliegtuig opsteeg, had deze meid zichzelf al voorzien van een dubbele whiskey, champagne en slaappillen. Deze combinatie leverde een bijzonder tafereel op. Niet veel later lag ze namelijk wijdbeens te masturberen. Crewleden gooiden maar gauw een dekentje over haar heen. Die baan ging trouwens niet meer door!

#6 De achterste rij

De laatste rij in een vliegtuig is een populair plekje om eens pikante praktijken te verrichten. Vaak zijn deze stoelen leeg en er lopen weinig mensen langs. Perfect dus! Zo dacht een speler van een voetbalelftal er ook over. Hij verdween met een medepassagier naar de achterste rij. Daar bouwden ze een heus tentje op en gingen flink seks hebben. Toen ze eenmaal geland waren en de stewardessen het lege vliegtuig gingen opruimen, konden ze nog de sekslucht ruiken.

#7 Ieder nadeel heeft zijn voordeel

Tijdens een vertraagde vlucht, waarbij de passagiers al in het vliegtuig zaten, viel het op dat een jongen en meisje het wel erg goed met elkaar konden vinden. Ze stelden zichzelf aan elkaar voor, werden samen dronken en doken meerdere keren samen het wc-hokje in. Tijdens de landing zat zij bij hem op schoot en ze vertrokken hand in hand uit het vliegtuig. Zouden ze inmiddels getrouwd zijn!?

Ben jij al lid van de Mile High Club? Of zou je graag lid willen worden? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

239 keer bekeken