De 10 slechtste sex locaties verzameld!

4 september 2017 door NaughtyNick

Ooit in een relatie gezeten met iemand die de seks wat avontuurlijk wil maken door het op onverwachte plaatsen te doen? Als dat het geval is, dan weet je dat niet alle plekken even succesvol hoeven te zijn. Om die reden hebben we voor jou deze lijst samengesteld, zodat jij je deze 10 slechte seksplekken in de toekomst kunt vermijden!

Gevangenis

De gevangenis is sowieso geen beste plek om te verblijven. Wanneer je onverhoopt een zeepje in de douche laat vallen, kan je zomaar eens de meest slechte seks van je leven beleven…

In het bos

‘Het bos is toch geen rampzalige sexlocatie?’, horen we je denken. Je bent immers samen in de buitenlucht, de kans dat iemand je tegenkomt is minder groot dan in andere openbare ruimtes en met een beetje geluk pak je ook nog eens een lekker kleurtje mee. Minder opwindend is het wanneer jullie per ongeluk bovenop een mierenhoop bent gaan liggen, of wanneer teken door je bilnaad kruipen. Goed opletten dus!

Bij oma thuis

Seksen bij opa en oma thuis hoort zeker in deze top 10 thuis. Veel mensen hebben het wel eens bij hun grootouders gedaan, maar voelen achter gevoelens van schaamte en schuld. Het huis van je opa en oma draagt toch een bepaalde onschuld en nostalgie met zich mee. Een stomende vrijpartij kan deze gevoelens zomaar om zeep helpen. Het idee dat die oudjes elk moment in de slaapkamer kunnen staan, is ook niet bepaald een opwindende gedachte. Voordeel: wanneer opa of oma een beetje dementeert, zijn ze het waarschijnlijk binnen 10 minuten weer vergeten 😉

In de douche

Sex onder de douche lijkt op het eerst gezicht heel aantrekkelijk: jullie staan dicht op elkaar, je kunt elkaar heerlijk inzepen en zijn of haar lichaam ziet er nat nog een stukje lekkerder uit. Anders dan de stomende seksscènes die je misschien kent uit films, valt seks onder de douche in de realiteit vaak behoorlijk tegen. Verschillen jullie in hoogte? Dan is het seks al bijna onmogelijk. Het water zorgt daarnaast voor extra wrijving doordat haar natuurlijke ‘glijmiddel’ door het water wordt weggespoeld. Dat dit niet fijn is voor haar ‘lady parts’ hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen. Ook is het risico op een glijpartij met al dat gedoe onder de douche ook nog eens hoog.

Op een festival

Na drie dagen op een festival gebivakkeerd te hebben, staat je persoonlijke hygiëne er zijn zachts gezegd vaak wat minder voor. Wanneer je geen fan bent van een sterke vislucht of grammetje kopkaas, is voorspel om deze reden dan ook af te raden. Lekker verder zweten in een veelste warme tent maakt het er ook niet veel beter op. Als dan ook nog eens iemand over je tentlijnen struikelt weet je genoeg: dit doen we volgend jaar niet meer!

In de whirpool / zwembad

Seks in een whirpool of zwembad lijkt misschien een leuk idee, maar valt in de praktijk vies tegen. Doordat het bacteriën en chloor tijdens penetratie in de vagina wordt geduwd kan je hier gemakkelijk een infectie aan overhouden.

Op het strand

Er mag dan misschien een heerlijke cocktail naar vernoemd zijn, seks op het stand is een stuk minder aangenaam. De kans is groot dat je weken later nog steeds zand tussen je billen en schaamlippen vindt…

In de kerk

Zelfs wanneer je niet religieus bent, is de kerk geen sexy plek; de geur, de omgeving en de vele afbeeldingen van Jezus zorgen nou niet bepaald voor de nodige opwinding. Daarnaast kan deze heiligschennis een slecht karma als gevolg hebben. God ziet alles, dus ook jullie twee godslasteraars!

In het vliegtuig

Lid worden van de Mile High Club staat bij veel mensen hoog op de bucketlist. Hoe spannend het ook mag lijken, met alle terroristische dreiging van de laatste tijd kunnen we het jullie zeker niet aanbevelen. Voor je het weet lig je met je broek op de enkels en met handboeien om beide polsen op de grond. Niet zo heel charmant…

Openbare toiletten

Dat dit geen beste sexlocatie is zou eigenlijk iedereen moeten weten. Toch zijn er maar al teveel mensen wel eens op de wc hebben lopen rampetampen. Probeer je piemel maar eens omhoog te houden wanneer de dampen van ontlasting je neus binnendringen, of de ‘buurman’ naast je die alles laat lopen.

Heb jij ook nare ervaring met een van bovenstaande seksplekken? Of heb je eentje die absoluut in deze lijst moet? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 keer gestemd)
Loading...

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

© 2017 EasyToys / EDC Internet