door NaughtyNick

Sex in het openbaar, zorg dat je niet gepakt wordt!

6 september 2020 door NaughtyNick

Seks in het openbaar. You love it or you hate it. Sommige mensen kicken om op seks in openbare ruimten omdat het extra spanning meebrengt omdat jullie betrapt kúnnen worden. Denk aan een donker bioscoopzaaltje, een pashokje of lekker in de buitenlucht. In dit artikel leggen wij je uit hoe je buitenseks kunt hebben, zonder écht betrapt te worden.

Houd het spannend

Het geheim van een goed seksleven is; spanning. Je moet het spannend houden en voorkomen dat jullie in een sleur belanden. Elke week dezelfde standjes of nog erger, hetzelfde enkele standje, is natuurlijk niet echt motiverend. Jullie moeten elkaar seksueel blijven verrassen. Dit kunnen jullie doen door seks op een openbare plek te hebben. Op deze manier voegen jullie direct extra spanning toe aan jullie seksleven. Seks in het openbaar is zo spannend omdat de kans bestaat dat jullie betrapt kunnen worden, maar toch willen de meeste mensen niet écht betrapt worden. Lees in dit artikel waar jullie op moeten letten.

“Seks in het openbaar is zo spannend omdat de kans bestaat dat jullie betrapt kunnen worden, maar toch willen de meeste mensen niet écht betrapt worden.”

Autosex

Altijd seks op dezelfde plaats kan na verloop van tijd een beetje saai worden. Een hele populaire plek om buitenshuis seks te hebben is de auto. Je hebt toch een soort van privacy (vergis je niet hoe goed pottenkijkers van buiten naar binnen kunnen kijken trouwens). Maar in de auto heb je niet zo veel plek dus je moet een beetje creatief zijn. Meestal kiezen stellen voor de achterbank, máár als je de voorstoelen helemaal naar achter schuift kan je daar ook best plezier beleven. Zijn jullie op een heel rustig plekje, dan kunnen jullie ook gaan voor seks óp de auto. De vrouw kan dan op de motorkap zitten en haar benen om de man slaan die voor haar staat of zij kan voor de auto gaan staan en haar bovenlichaam over de motorkap leggen zodat hij haar van achteren kan nemen zoals bij de staande doggy.

Sex in de bioscoop

De biosoop: het leukste cadeautje in het donker, zeggen ze toch? Wij raden het wel af om dit te doen in een volle zaal. Kies bijvoorbeld een ochtend of middagvoorstelling op een doordeweekse dag, want dan zijn ze zalen heel rustig. Kies een plekje achterin en begin rustig met een hand in elkaars broek. Als jullie merken dat jullie beiden stil kunnen blijven, kan je een stapje verder gaan. Geef hem bijvoorbeeld een lekkere blowjob. Alleen als er echt niemand anders in de zaal is kunnen jullie gaan voor penetratie. Seks in het openbaar is spannend, maar je moet andere mensen natuurlijk nooit tot last zijn.

Het pashokje

Het pashokje is ook een topper als het aankomt op seks in openbare plaatsen. Niemand kijkt gek op wanneer jij als vriend of vriendin de nieuwe outfit van je liefje komt ‘goedkeuren’. Over het algemeen zijn de pashokjes ruim genoeg om comfortabel bezig te kunnen gaan. En door de muziek in de winkels hoeven jullie niet muisstil te zijn. Een pashokje met een spiegel is daarnaast erg sexy omdat jullie elkaar zo goed bezig kunnen zien.

Sex op de wc

De wc is nou niet de meest romantische plek, toch wordt er regelmatig gesekst. Stel jij en je partner (of een sexy verovering uit de club) kunnen écht niet langer wachten, tsja, wat doe je dan? De wc is dan een rustig, afgesloten plekje waar jullie lekker je gang kunnen gaan. Het is wel een  beetje krap en je moet oppassen dat je niet ineens in een wc-borstel of prullenbak stapt, maar het is beter dan niks toch? Oh en pluspunt; jullie hebben papier binnen handbereik om de boel na afloop even schoon te vegen.

Buitensex

Ga er eens lekker op uit met je partner. Seks in de frisse lucht is dubbel gezond want; beweging én buitenlucht. Alle staande standjes zijn heel geschikt voor seks in het bos of in het park omdat je dan makkelijk kan doen of er niks van de hand is als er toch ineens ongewenste bezoekers langskomen. Als de vrouw dan een rokje of jurk draagt is het helemaal makkelijk. Door een picknickmandje en een kleedje mee te nemen zal niemand zich afvragen wat jij en je partner midden in het bos aan het doen zijn. In het picknickmandje kun je natuurlijk ook een aantal seksspeeltjes verstoppen!

Bekijk ook:

Hoe denk jij over buitenseks? Laat het weten in de reacties!

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op Sex in het openbaar, zorg dat je niet gepakt wordt!

  • ik vind buitensex spannend omdat je betrapt kan worden als je betrapt wordt kan je altijd de persoon of personen laten mee genieten door ze te laten mee doen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid