It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

6.965 keer bekeken

De beste standjes voor mensen met een beperking

13 oktober 2019,

geschreven door

Iedereen heeft recht op een gezond en bevredigend seksleven! Een fysieke beperking hoeft intiem contact en seks zeker niet onmogelijk te maken. Net als de meeste dingen in het leven, kan ook seks een beetje worden aangepast. Of jezelf nu een handicap hebt, je partner of jullie beiden, er zijn tal van manieren om het gezellig te maken in de slaapkamer!

1. Aangepaste doggystyle

aangepaste doggystyle
Als jij degene bent die zit maar moeite hebt met het stoten, is dit standje ideaal! Vraag je partner om het bed of een meubel als steunpunt te gebruiken en zich vervolgens op en neer jouw schoot te laten zakken.

2. Zijwaartse 69

zijwaartse 69
Als orale seks problemen oplevert, kunnen jullie het op je zij proberen. Dit standje is handig voor mensen die spasticiteit hebben in de heupen of benen, waardoor het moeilijk is om de benen uit elkaar te houden. Dit standje geeft jou en je partner voldoende mogelijkheden om jullie ding te doen zonder dat je hierbij pijn ervaart.

3. The Sidecar

sidecar
Nog een variant op doggystyle! De ontvangende partij kan zijn of haar benen aan weerszijden van de rolstoel plaatsen en naar voren op het bed leunen. Het gewicht wordt dan bijna volledig door de rolstoel ondersteund, waardoor het voor haar makkelijker wordt om het standje vol te houden.

Tip! Je kunt een sjaal of ander voorwerp onder de heupen van de ontvangende partij laten glijden en deze aan beide kanten vasthouden. De sjaal kan je gebruiken om jezelf aan op te trekken.

4. De Italiaanse Kroonluchter

italiaanse kroonluchter
Je kunt ook prima bovenop plaatsnemen wanneer iemand niet (volledig) gebruik kan maken van zijn benen of buikspieren. De persoon bovenop kan zijn of haar knieën gebruiken om zichzelf omhoog te liften. De penetrerende partner kan zijn of haar armen om je heen wikkelen en jou als het ware naar beneden trekken. Je kunt tijdens het standje een beetje achterover leunen om diepere penetratie mogelijk te maken.

5. Vuurtje maken

vuurtje maken
Voor een heerlijk solo-momentje, kan je een vibrator tussen je benen schuiven terwijl je zit, waardoor je clitoris wordt gestimuleerd. Een kleinere wand vibrator is in dit geval een goede optie, omdat je speeltje goed tussen de benen blijft zitten. Wil je samen met je partner van een sextoy genieten? Dan kan een vibrerend eitje ook uitstekende optie zijn! Het eitje wordt ingebracht en kan met behulp van een draadloze afstandsbediening door je partner worden bediend!

Tip! Ga voor een grotere vibrator in plaats van een clitoris vibrator, zodat het speeltje goed blijft zitten tussen je benen.

Heb jij een lichamelijk beperking? Dan zijn wij erg benieuwd naar wat voor jou werkt in de slaapkamer! Deel het met ons in een reactie!

1 reactie

  1. Ik doe het morgen voor de eerste keer met jongen in bed wat doe ik als hij me te hard neemt in de anus achteraan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.553 keer bekeken

Geschreven door

Standjes, rollenspellen en seksspeeltjes zijn een hele fijne toevoeging aan je seksleven. Maar soms heb je wat extra hulp nodig om het naar een nog hoger niveau te tillen. De kleinste dingen kunnen namelijk een groot verschil maken! Met onderstaande …
1.553 keer bekeken