door SassySue

Energy-gasme: zó kan jij klaarkomen zonder aanraking!

26 juli 2022 door SassySue

Je zou het misschien niet verwachten, maar wist je dat je kan klaarkomen zonder aanraking?! Ja, het bestaat echt en wordt ook wel een ‘energygasm’ genoemd. Met mentale training en een gecontroleerde ademhaling is het mogelijk om jezelf tot een heerlijk orgasme te laten komen zonder jezelf aan te raken. Wij leggen je uit hoe. 

Energygasm: klaarkomen zonder aanraking

Het concept is simpel. Een handsfree orgasme bereiken met enkel de kracht van je eigen geest. In deze context is een orgasme niet wat je zou verwachten dat het is. Bij de man kan het namelijk zo zijn dat er geen sprake is van ejaculatie. Een energygasm – of mindgasm – is een orgasme dat je beleeft door puur een focus te hebben op het orgastisch genot. Je komt dus eigenlijk klaar in je hoofd! Dit is een onderdeel van tantrische seks.

“Een energygasm – of mindgasm – is een orgasme dat je beleeft door puur een focus te hebben op het orgastisch genot.”

Hoe kan dat, zo’n mindgasm?

Je vraagt je vast af hoe dat dan überhaupt kan. Goede vraag! We linken een orgasme namelijk altijd aan het stimuleren van onze intieme delen. Zonder deze aanraking komen we ook niet klaar. Althans, dat denken we. Toch spelen de hersenen een zeer belangrijke rol bij de totstandkoming van een orgasme. De prikkels die normaal nodig zijn om klaar te kunnen komen, worden namelijk eerst naar de hersenen gestuurd voordat we iets ervaren. Dat geldt ook voor onze fantasieën en gedachten. Ons brein is dus eigenlijk het centrum van alle prikkels.

Fun fact! Onderzoek toont aan dat hoe wij een orgasme beleven meer psychologisch dan fysiek wordt bepaald.

Een handsfree orgasme bereik je zo!

Iedereen die dat graag wil, kan een energygasm bereiken. Met deze aandachtspunten kun je tot een heerlijk mentaal hoogtepunt komen, mits jij ervoor openstaat.

Adem in, adem uit

Ademhalingsoefeningen spelen een belangrijke rol bij tantrische seks. Met jouw eigen ademhaling kun je een seksuele energie in je aanwakkeren én sturen. Deze energie kun je naar ieder gewenst deel van jouw lichaam sturen. Dus ook naar jouw intieme delen. Adem in via de neus en adem uit via de mond. Visualiseer hierbij dat je jouw adem naar je vagina of penis laat stromen. Op deze manier stuur je de energie naar jouw intieme plek.

Focus op je gedachten

Onze gedachten spelen een belangrijke rol bij het klaarkomen zonder aanraking. Om een goede focus op deze gedachten te hebben, is het dus belangrijk dat je je er volledig voor openstelt en weinig tot geen afleiding hebt. Kies een fijne ruimte op een goed moment van de dag. Zorg ervoor dat de afleiding zo beperkt mogelijk is. Neem een comfortabele houding aan en wees bewust van jouw gedachten.

Vóél je gedachten! Zeg tegen jezelf: “Ik ben sexy!” of “Ik ben orgastisch!” Misschien voel je dit niet direct, dus neem hier rustig de tijd voor.

Move those hips

Het is niet alleen belangrijk om je te richten op je gedachten, het is ook van belang om bewust te worden van je eigen lichaam. En dan met name: je bekken! De bekken staan symbool voor een seksueel centrum, dus breng al je aandacht naar dit fijne gebied. Om dit te vergemakkelijken, kun je gaan spelen met heupbewegingen. Maak lichte stootbewegingen, vorm een ‘8’ met je heupen en speel met de spieren in dit gebied.

Visualiseer

Bij dit aandachtspunt komen eigenlijk alle bovengenoemde punten samen: door middel van je gedachten en bewegingen kun je visualiseren dat jouw intieme delen worden aangeraakt. Deze ‘aanraking’ kun je, al visualiserend, gaan voelen. Overtuig jouw brein ervan dat jij heerlijke seks hebt en een orgasme krijgt. De energie van het bewegen en de gevisualiseerde gedachten blijf je sturen met je ademhaling. Als jij je hier eenmaal aan overgeeft, kom je daadwerkelijk tot een bijzonder hoogtepunt!

Lijkt het jou wat om eens een energy-gasme te krijgen? Of ben je al ooit eens op zo’n manier tot een hoogtepunt gekomen? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

9 reacties op Energy-gasme: zó kan jij klaarkomen zonder aanraking!

 • Het is echt ongelooflijk geil is.. Net als een prostaat orgasme is het krijgen van een Mind-orgasme of blijkbaar ook wel Energy-gasme genoemd een zeer heftige ‘cum’ ervaring er is bijna geen orgasme mee te vergelijken.
  hoewel ik eigenlijk niet helemaal begrijp hoe dit artikel erbij komt dat het klaarkomen zonder ejaculatie is… Ik kom er altijd mee en niet zo’n beetje ook en de naweeën zijn zo intens. Pff haha ik krijg er gewoon zin aan nu haha. Maargoed.. Ze AANRADER!

 • Lijkt mij heerlijk om zo tot een orgasme te komen, nee dat heb ik nooit gedaan of geprobeerd. Kom wel op de ‘sexuele’ manier tot meerdere orgasme.

 • Mijn vriendin kan dit in een korte tijd. Ze dacht vroeger dat het iets heel geks was en schaamde zich ervoor. Nu weet ze dat het heerlijk kan zijn en ligt soms in mijn armen terwijl ze een heerlijk zelf orgasme beleeft zonder aanraking..
  Nu ik dit lees zou dat dus ook voor mij kunnen gelden… ben benieuwd. ga het proberen.

 • Haha ja soms heb ik t ook dan tril ik zonder aanraking en moet ik mezelf vasthouden en rustig ademhalen om bij te te te komen☺

 • Anonieme man 61 jaar ik heb het vaak dat ik zonder aanraking een orgastme krijg wel in de vorm van dat er een paar druppels voorvocht uit mijn pennis komt

 • Ik heb ontdekt, dat je eigenlijk een spier laat klaarkomen. Ik kan nu willekeurige spieren tot een hoogtepunt laten komen. Buikspieren, kringspier, prostaat, penis, je kan ze allemaal apart laten klaarkomen. Een heel bijzondere en lekkere ervaring.

 • Dat lukt mij inderdaad ook echter alleen als je een paar dagen niet tot eek hoogtepunt gekomen bent, zelfs als ik dan bijvoorbeeld sochtens in de auto zit lukt het gewoon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid