door SassySue

Seksmagie: wat is het en hoe werkt manifesteren & masturberen?

29 mei 2022 door SassySue

Seksmagie; óf je vindt het reuze interessant klinken, óf je denkt: welke hocuspocus richting gaat EasyToys nu weer op? Het woo-woo gehalte valt echter reuze mee, want we gaan het hebben over manifesteren tijdens het masturberen. Iets manifesteren terwijl jij een hoogtepunt ervaart, klinkt dat niet als iets wat jij écht wilt leren? Voor mij wel!

Manifesteren, wat is dat?

Misschien heb je geen flauw idee wat manifestaties precies inhouden en heb jij tot nu toe alleen nog maar vraagtekens bij dit hele verhaal. Geen zorgen, er zijn genoeg mensen die geen flauw benul hebben van dit prachtige breintrucje.

Manifesteren is iets wat wij eigenlijk ons hele leven al doen. Helaas vooral in de negatieve vorm. Een manifestatie is heel simpel gezegd het werkelijkheid laten worden van jouw gedachten. Stel, jij staat in de ochtend op met de gedachte ‘Ik heb het zo onwijs druk vandaag en ik ben al zo moe”, dan manifesteer je dat je het nog drukker krijgt. Je gaat de dag met een heel andere energie tegemoet dan wanneer je denkt: ‘Ah, ik heb een lekker drukke dag vandaag en ik heb er zin in!’ Onbewust of bewust manifesteren we dus de hele dag door. Net als goed kunnen koken is ook manifesteren een skill die je kunt oefenen, zodat je het manifesteren voor je kan laten werken om zo je eigen droomleven te creëren.

Hoe moet je dan manifesteren?

Manifesteren bestaat uit drie stappen. Je begint met het zetten van de intentie: wat wil je manifesteren? Wil je niet meer zo uitgeput thuis komen aan het eind van de werkdag? Stap twee is dan om tijdens een meditatie jezelf voor te stellen hoe het zou zijn als je dit hebt bereikt. Hoe voelt het thuiskomen na een lange dag nu voor je?

Als derde en laatste stap zet je de stappen om zo de manifestatie werkelijkheid te maken. Je hoeft echt niet meteen door te hebben welke stappen je precies moet nemen. Zorg ervoor dat je je ogen open houdt en aanwijzingen ziet. Onthoud wel: manifesteren is natuurlijk niet alleen een wens doen en dan verwachten dat het aan komt waaien. Zou makkelijk zijn, maar zo werkt het niet.

Manifesteren en Masturberen

Nu je weet wat een manifestatie inhoudt, gaan we ons verdiepen in het échte interessante werk: seksmagie. Om eerlijk te zijn dacht ik eerst dat het ging om het manifesteren van een orgasme van heb-ik-jou-daar, maar niets blijkt minder waar. Seksmagie draait om jouw manifestatie uitspreken wanneer je aan het masturberen bent. Tijdens het masturberen komt er namelijk een bepaalde seksuele energie vrij (no shit, Sherlock) en deze energie gaat door het dak wanneer jij tot een hoogtepunt komt.

“Het centrum in onze hersenen voor gedragsbeheersing sluit tijdelijk af en daarom ben je in een staat tot volledige overgave.”

Deze energie is een van de meest krachtige energieën. Denk er maar eens over na; seksuele energie creëert leven. Fysiek gezien weten wij wel wat er gebeurt tijdens een orgasme. Een man geeft zaadvocht af en de baarmoeder van een vrouw trekt samen. Je ademhaling versnelt, je hartslag gaat sneller en je bloeddruk gaat omhoog. Het centrum in onze hersenen voor gedragsbeheersing sluit tijdelijk af en daarom ben je in een staat tot volledige overgave. Máár dat zijn slechts de fysieke gevolgen van een orgasme. Tijdens een orgasme is er een onbeperkte stroom van energie door het chakrasysteem en is je lichaam in een staat van ultieme ontvankelijkheid. Op het hoogtepunt ben je één met je hogere bewustzijn, daarom kan niemand het gevoel echt beschrijven. Seks en climax worden al eeuwenlang gebruikt als methode om verlichting te ervaren, zoek maar eens meer op over Tantra.

Het Stappenplan

Jij bent vast nieuwsgierig geworden naar deze combinatie. Gelukkig helpen wij jou graag een handje door een stappenplan voor jou op te stellen. Volg deze stappen en maak je klaar voor jouw eerste seksuele manifestatie.

Stap 1 – Bepaal je doel

Wat is het wat jij wilt manifesteren? Schrijf het op, visualiseer het of doe het allebei. Door jouw doel te visualiseren zorg jij ervoor dat je een heel duidelijk en gedetailleerd beeld hebt van jouw verlangen. Probeer tijdens de visualisatie ook jouw emoties toe te laten, zodat jij voor jezelf nagaat hoe jij je zou voelen wanneer jij je doelen hebt behaald.

Stap 2 – Bouw je energie op

Probeer een orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Masturbeer bijvoorbeeld minimaal een week niet of ga edgen wanneer je wel masturbeert. Wanneer je écht die tinteling voelt down there en je écht niet meer kan wachten op een orgasme, mag je het toelaten. Sluit je ogen en visualiseer de energie die zich opbouwt en hoe deze geabsorbeerd wordt door al jouw chakra’s. Je zal het gevoel ervaren als een soort vuurbal die jouw lichaam verwarmd. Terwijl je dit doet probeer je je zo veel als mogelijk te focussen op jouw manifestatie (en dus je doelen).

Stap 3 – Geef je over aan het universum

Laat je manifestatie los en geef deze over aan het universum. Kies de juiste dag om deze vrij te geven. Let op: ga hier wel heel zorgvuldig mee om! Kies bijvoorbeeld een dag waarbij het een volle maan is. De natuurlijke energie is in deze tijd namelijk op zijn hoogtepunt. Concentreer je tijdens het overgeven aan jouw doel en de emoties zoals ook is benoemd bij stap 1.

Stap 4 — Vertrouw het universum.

Vertrouw het universum. Verwacht inspiratie en motivatie en handel hiernaar.

Succes! 😉

Heb jij wel eens gemanifesteerd tijdens het masturberen?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid