Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Valentijn tips: zo kies de juiste lingerie voor haar!

5 februari 2019,

geschreven door

Valentijnsdag staat weer om de hoek en zoals elk jaar zijn we weer aan het nadenken over een leuk cadeau voor ons liefje. De meeste mannen kommen na een lange brainstormsessie echter niet verder dan een bosje bloemen of chocolade. Wil jij niet bij deze groep horen en je vriendin echt eens verrassen op Valentijnsdag? Ga dan voor een sexy lingeriesetje! Omdat we weten dat veel mannen geen flauw idee hebben waar ze moeten beginnen, hebben we een aantal tips voor je verzameld.

1. Ga op onderzoek uit!

Wacht tot je partner van huis is of even met iets anders bezig is en trek een klein sprintje naar haar kledingkast. Bekijk verschillende bh’s en slipjes om haar maat te achterhalen. Wil je het helemaal slim aanpakken dan stel je voor om de was deze keer te doen en dan zie je de lingerie vanzelf wel voorbijkomen. Slips hebben gewoon de standaard maten die je gewend bent. Met bh’s noteer je zowel het nummer (de borstomvang) als de letter (cupmaat). Notitieblokje meenemen, mannen!

bh-label

2. Achterhaal haar favoriete kleur

Nu je toch door haar lingerie aan het doorspitten bent kan je alvast kijken welke kleuren je het meest tegenkomt. Draagt ze veel rode lingerie, dan ga je haar geen plezier doen met iets groens. Kijk bijvoorbeeld ook eens welke kleuren make-up ze draagt en je hebt een mooie indicator van welke kleuren lingerie ze waarschijnlijk wil dragen.

3. Achterhaal haar stijl

Je komt er snel genoeg achter of ze bijvoorbeeld liever strings draagt, of een sexy slip. Wat betreft bh’s: let op of ze volle cups, halve cups, strapless (zonder bandjes) of hemdjes draagt.

  • Geen producten gevonden

4. Kies iets uit wat past bij haar figuur

Zij gaat jouw cadeautje alleen maar dragen wanneer het voor haar ook comfortabel zit. Zorg dat haar beste punten naar voren komen in de lingerie die je wilt aanschaffen. Blijf uit de buurt van lingerie die delen van haar lichaam onthullen waar ze niet trots op is. Zegt ze vaak dat ze niet trots is op haar billen, dan ga je natuurlijk geen setje halen die haar hele achterkant onthult.

5. Houd rekening met haar persoonlijkheid

Weersta de verleiding om alleen maar iets in huis te halen wat bij je eigen fantasieën en voorkeuren past. Draagt jouw vriendin bijvoorbeeld normaal geen hele kinky lingerie, dan loont het waarschijnlijk niet om iets met een open kruis in huis te halen. Ben je met haar in de stad en zie je iets wat je leuk vindt, vraag dan gelijk ook naar haar mening. Pijl eerst subtiel haar reacties, voordat je één of ander kinky setje in huis haalt. Anders is het een beetje zonde van het geld..

6. Leer de termen uit je hoofd

Kan je net onderscheid maken tussen slips en bh’s? Dan is het aan te raden om eerst even op een lingeriewebsite rond te kijken en zo bekend te raken met de verschillende categorieën. Waarschijnlijk heb je nog nooit gehoord van termen als babydolls, catsuits, chemises, teddies en bustiers. Het kennen van deze termen gaat je zeker helpen om te achterhalen wat ze nou eigenlijk precies in haar lade heeft liggen.

7. Bekijk wat ze nodig heeft

Als je eenmaal een goed beeld hebt van wat voor soort lingerie ze graag draagt, ga dan opnieuw door haar la. Kijk goed hoeveel je ze van alles heeft liggen en let ook op de staat waarin de setjes zich bevinden. Heeft ze bijvoorbeeld wel evenveel slipjes als bh’s? Moet er iets aangevuld worden? Zo ja, dan weet je precies wat ze nodig heeft!

Met wat ga jij jouw Valentijn verrassen dit jaar? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.659 keer bekeken

Geschreven door

De seksspeeltjes van Womanizer kan je eigenlijk helemaal geen vibrator meer noemen. De speeltjes vibreren niet, maar stimuleren door middel van luchtdrukgolven. Door de enorme populariteit zijn er inmiddels diverse modellen op de markt gebracht. De s…
5.659 keer bekeken