Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

4.768 keer bekeken

Valentijnsdag: lingerie setjes om mee te verrassen!

4 februari 2021,

geschreven door

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor Valentijnsdag? Say no more! Jij in een verleidelijk lingerie setje is het leukste wat jij je partner op deze liefdesdag kan geven. Omdat elke vrouw anders is, zochten we de meest verleidelijke én sexy lingerie setjes uit per stijl. Hoe wil jij er uit zien op Valentijnsdag?

Kies uit één van de volgende stijlen en lees welke setjes daar uitstekend bij passen:

Romantische lingerie

Ben jij op zoek naar een elegante, verzorgde en misschien zelfs wel een tikkeltje geheimzinnige uitstraling? Dan is romantische lingerie helemaal jouw ding! Je bent een vrouw die bijvoorbeeld geniet van etentjes bij kaarslicht, diepgaande gesprekken en lekker samen op de bank een filmpje kijken. Jij bent nog niet zo ver dat je onthullende en pikante setjes om je lijf doet. Jij houdt de spannende delen van je lichaam liever nog even een verrassing wanneer je op het moment suprême de slaapkamer binnenstapt.

“Jij houdt de spannende delen van je lichaam liever nog even een verrassing wanneer je op het moment suprême de slaapkamer binnenstapt.”

Suggesties voor romantische lingerie

Voor een speelse en unieke uitstraling zit je goed met satijnen strikjes, terwijl je met een babydoll meer neigt naar een lieflijke en comfortabele look. Met een jarretelsetje van klassieke kant doe je het vrijwel altijd goed!

Erotische lingerie

Erotische lingerie is niet zomaar sexy lingerie. Deze setjes gaan net even een stapje verder; ze zijn namelijk gemaakt van doorschijnende stof, hebben een open kruisje of open cup. Hierdoor geven erotische setjes de meest opwindende delen van jouw lichaam bloot. Pikante lingerie is geschikt om te dragen wanneer jij eens iets meer gewaagde lingerie wilt dragen. Jij wil niet langzaam de seksuele spanning opvoeren, maar meteen zijn verlangen doen oplaaien wanneer hij je ziet. Jij bent een vrouw die bijvoorbeeld graag eens wat nieuws probeert en het niet erg vindt om haar grenzen op te zoeken. Misschien heb je de meer verhullende setjes wel gedragen, maar ben je nu toe aan wat meer pit in de slaapkamer!

“Jij bent een vrouw die bijvoorbeeld graag eens wat nieuws probeert en het niet erg vindt om haar grenzen op te zoeken.”

Suggesties voor erotische lingerie

Bij een erotisch lingerie setje ligt de nadruk op de opwindende delen van je lichaam. Wij kozen daarom voornamelijk setjes die jouw borsten en/of tepels bloot te laten. Wanneer je ondanks een open cup graag nog wat ondersteuning van je borsten wilt, is het goed om te kiezen voor een setje met kwart cup. Zo worden je borsten gelift maar blijven je tepels wel te zien.

Vind je het toch nog iets te spannend om meteen met ontblote borsten te verschijnen? Je kan natuurlijk ook voor een setje met open kruisje of lingerie van see through netstof kiezen wanneer je op zoek bent naar een uitdagende en niets verhullende uitstraling.

Luxe lingerie

Luxe lingerie is lingerie met een opvallende, verfijnde en chique uitstraling. Daarnaast zijn luxueuze setjes van goede kwaliteit en hebben ze vaak prachtige details die meteen in het oog springen. Je ziet er graag verzorgd uit en vindt je uiterlijk belangrijk. Voor een sexy verrassing in de slaapkamer wil jij er onvergetelijk uitzien. Hoewel kanten lingerie setjes in de buurt komen van wat je zoekt, wil jij graag dat je lingerie setje net dat beetje extra heeft. Luxe lingerie is daarom perfect. Naast dat luxe setjes er prachtig uitzien, zitten ze ook als gegoten. Jij bent goud waard en dat straalt luxe lingerie ook uit!

“Hoewel kanten lingerie setjes in de buurt komen van wat je zoekt, wil jij graag dat je lingerie setje net dat beetje extra heeft.”

Suggesties voor luxe lingerie

Luxe lingerie onderscheidt zich van andere setjes door een verfijnde en opvallende uitstraling. Daarom kozen wij setjes die gemaakt zijn van kant en/of satijn met bijzondere details: denk aan barokachtige patronen en satijnen linten.  Heb je wat meer te besteden? Dan bereik je de ultieme luxe uitstraling met een klassiek korset. Ten slotte zijn er de setjes die kant en satijn combineren. Deze lingerie setjes zorgen ervoor dat je behalve luxe ook een romantische uitstraling krijgt. Ze combineren immers het beste van twee werelden!

Kinky lingerie

Zoek jij lingerie met een gewaagde uitstraling? Dan is kinky lingerie perfect vanwege zijn donkere, stoere en dominante uitstraling. Deze lingerie is dan ook vaak gemaakt van leer, lak, latex of wetlook en in een donkere of zwarte kleur. Jij bent een vrouw die in de slaapkamer wel eens de touwtjes in handen wilt nemen. Maar toch hoef je bij kinky lingerie niet altijd te denken aan (soft) sm, want wat jij met je uitdagende setje in de slaapkamer doet is geheel aan jou! Je deinst niet snel terug voor een seksueel experimentje hier en daar. Lingerie setjes van kant doen jouw brutale karakter geen recht, dus waarom zou je ze dragen? Voel je daarom zelfverzekerd en goed in kinky lingerie!

“Lingerie setjes van kant doen jouw brutale karakter geen recht, dus waarom zou je ze dragen?”

Suggesties voor kinky lingerie

Wij hebben gekozen voor zwarte setjes die zowel uitdagend als heel sexy ogen. Wil je een dominant setje, maar niet met teveel een fetish uitstraling? Dan kun je het beste gaan voor een setje van stof, eventueel met doorschijnende delen. Maar voor iets meer een spannende soft-sm-look zit je goed met lingerie van wetlook of (nep)leer.

Ben je op zoek naar iets wat een speelse en stoere uitstraling combineert? Kies dan een rokje en topje. De kledingstukken ogen vrouwelijk, terwijl het leer of wetlook een gewaagde tint geeft aan het setje. Ten slotte kun je kiezen voor een wetlook catsuit wanneer je echt de stoute schoenen aan wilt trekken…

Ondeugende lingerie

Deze lingerie setjes zijn speels, stout en een tikkeltje geheimzinnig. Ondeugende lingerie is daarom geschikt om je partner mee uit te dagen of om een rollenspel mee te spelen. Het geeft je de kans om even in de huid te kruipen van iemand anders en dat kan heerlijk bevrijdend en spannend zijn! Lijkt ondeugende lingerie je daarom wel wat? Dan is de kans groot dat jij een echte levensgenieter bent die op speelse wijze haar grenzen opzoekt. Met ondeugende lingerie kun jij op een sexy manier eens goed out of the box denken.

“De kans is groot dat jij een echte levensgenieter bent die op speelse wijze haar grenzen opzoekt.”

Suggesties voor ondeugende lingerie

Ondeugende setjes zijn makkelijk te onderscheiden van andere lingerie setjes: ze zien er speels, uniek en soms heel opvallend uit! Wil jij je geliefde met een rollenspel verrassen? Ga dan voor een sexy serveerster pakje en bedien je lover op zijn wenken. Wanneer je het wat milder wilt aanpakken kun je kiezen voor lingerie met bijvoorbeeld een dierenprintje. Je kiest dan niet voor een specifieke rol, maar je laat wel zien dat je speels en uitdagend bent.


Welke categorie is jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

30.411 keer bekeken

Geschreven door

Het is helemaal niet zo’n slecht idee om je partner om de zoveel tijd aan een spannend vragenvuur te onderwerpen. Het helpt jullie beiden met het ontdekken van elkaars wensen en fantasieën op seksueel gebied. Hoe lang jij en je partner ook bij elkaa…
30.411 keer bekeken