It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

1.557 keer bekeken

Feederisme: seksuele opwinding door (het zien van) overgewicht

8 mei 2020,

geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag zetten wij een fetisj in de spotlight, want in iedereen schuilt toch wel een beetje een fetisjist. Deze week bespreken we de fetisj feederisme. Benieuwd wat deze fetisj inhoudt? Lees dan snel verder!

feederisme:
zelfst.naamw. (o)

Het (seksuele) verlangen hebben om in gewicht aan te komen of de partner in gewicht zien aankomen.

Feederisme is een vertakking van vetfetisjisme, waarbij zich iemand seksueel aangetrokken voelt tot mensen met overgewicht of obesitas. Bij feederisme heeft iemand de sterke wens om de partner (fors) in gewicht te zien aankomen, of dat die persoon zelf graag toeneemt in gewicht. Een partner die zijn of haar partner graag ziet aankomen, wordt ook wel een Feeder genoemd. De partner die in gewicht toeneemt, is de feedee.

Over het begrip fenomeen ‘feeders en feedees’ bestaat nogal wat controverse, gezien overgewicht en/of obesitas (ernstige) gevolgen voor de gezondheid kan hebben. Echter zal feederisme verder niet strafbaar zijn, wanneer sprake is van wederzijdse instemming met het ‘feeden’.

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.964 keer bekeken

Geschreven door

Het idee van een one night stand is natuurlijk prachtig. Een wilde nacht beleven met een wildvreemde om deze vervolgens nooit meer te zien. In de praktijk gaat het vaak ietsje anders. Denk aan legendarische katers, teleurstelling en chlamydia. Wil ji…
1.964 keer bekeken