Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

10.809 keer bekeken

Waar laat jij je sperma kwakje?

17 januari 2019,

geschreven door

Het is geen geheim dat iedereen wel eens masturbeert! Masturberen kan ook altijd en overal, bijvoorbeeld als je op het toilet zit, lekker op de bank ligt of als je een wandeling maakt. Er is geen sterveling te bekennen in de wijde omgeving en de gedachte om te spelen met je penis dwaalt door je hoofd. Waarom ook niet? Maar, waar laat je nou al die miljoenen nakomelingen?! Hieronder vind je enkele opties op een rijtje!

Papier hier

De keuze is reuze in de wereld van de papiertjes! Tissues, vochtige (toilet)doekjes, wc-papier, keukenrol, schoolboeken. Stuk voor stuk is het een effectieve oplossing om je kwakje in te deponeren. Bedek je buik met papier. Of je gehele bed, whatever. Pak je anaconda stevig vast en ga er helemaal voor! Je kunt met papiertjes alle kanten op, maar het blijft echt aan alles plakken. Als je meerdere soorten papier uitprobeert, dan ontdek je vanzelf jouw favoriet. Dit zorgt voor minder rotzooi en meer spuitplezier!

Fappen op de pot werkt ook erg goed op je werk of op school!

Je kunt de pot op

Waar anders kun je rustiger rukken dan op de wc? Je kunt zittend gaan fappen op de troon der behoeftes, maar staand aan de pielenmuis trekken kan ook. Probeer in beide gevallen wel goed te richten. Fappen op de pot werkt erg goed op je werk of op school. Het is een prima moment van ontspanning!

Klam in de douche

Wie doet of heeft het niet gedaan? Je kunt, naast het zingen, echt even je speel momentje pakken onder de douche! Waar jij je witte goud ook heen kwakt, je spoelt het zo weer weg. Als je van een extra warme douche houdt moet je even opletten. Bij te warm water stolt je sperma namelijk en gaat het wegspoelen ietwat lastiger.

Afdrogen en aftrekken

Na het douchen droog je jezelf natuurlijk af. Logisch. Maar die handdoek hè, die kun je natuurlijk mooi bij de hand houden om je zaad op te vangen! Je kunt de zogeheten “faplap” vasthouden, maar je kan hem ook op je buik leggen en zo klaarkomen. Goed richten is dan wel weer een must. Zorg overigens wel dat je de handdoek op ten duur niet stijf uitslaat. Spoel de handdoek uit of gooi hem in de was!

Was-kwak-bak

Staand sjorren aan je penis is niet voor iedereen fijn. Jezelf aankijken in de spiegel is ook niet het meest prettigste als je aan het trekken bent. Als het je ding is dan kan dat best kinky zijn. Net als onder de douche druipt je kwakje zo het putje in. Even wegspoelen en was gelijk je penis eventjes. Wel met koud water trouwens, sorry in advance!

Doe het in je broekje

Naast een handdoek is je onderbroek natuurlijk ook een handig kwakbakje. Meestal heb je toch al iets van ondergoed aan op bed of op je werk. Je sperma kun je dan gemakkelijk opvangen in/op je onderbroek. Natuurlijk kun je ook klaarkomen op je buik en het daar weer van af vegen met je broekje! Ook voor je onderbroek geld dat hij niet rechtop moet gaan staan!

Stijve sokken

Als je moeder stijve sokken tegen komt in de was, weet ze over het algemeen genoeg. Het is een echte klassieker! Een sok is stiekem een prima masturbator en je hebt gelijk een oplossing voor die ene overgebleven sok. De sok kun je daarna zo in de wasmand gooien. Of gewoon in de container. Verwijder naderhand wel even alle pluisjes van je genotsknots.

Waarom moeilijk doen als je het ook gewoon zelf kunt opvangen?

Niet lullen, maar jezelf vullen!

Ja, we zijn echt super serieus. Waarom zou je moeilijk gaan doen met toiletpapier, gekke plekken of doekjes, als je het ook gewoon zelf kunt opvangen! Om jezelf oraal te bevredigen is enige lenigheid natuurlijk wel een vereiste, maar je kunt ook enkele ribben laten verwijderen. Het zal ook geen verrassing zijn dat je veel dichter bij je penis komt als er niet een (dikke) pens in de weg zit, maar de lengte van je penis kan natuurlijk ook bijdragen. Goed idee, toch?

Heb jij wat aan deze tips? Of heb jij andere tips om van je kwakje af te komen? Laat het ons in een reactie weten!

9 reacties

  1. Hooiii,

    vaak waneer ik klaarkom doe ik dit in een palstic handschoentje en die deponeer ik dan weer in de prullenbak. Echter blijft er dan altijd wat sperma op mijn eikel achter. Nu ben ik bang dat als ik ga plassen (zittend) dat er wat sperma ol de bril terechtkomt en dit zo bij mijn naasten terecht komt.

    Hoe doen jullie dit? Wassen jullie je na het masturberen of niet?

    Groetjes!

    1. Dat is inderdaad een prima oplossing! De laatste tijd zijn we ook wat zuiniger geworden met ons wc-papier 😉

    1. Hi Frank!
      Je kunt je lichaam laten rusten op je schouders terwijl je je rug tegen de muur of bedrand legt. Of ga op je rug op bed liggen en beweeg langzaam je benen omhoog tot ze boven je hoofd hangen. Op deze manier zou je jezelf oraal kunnen bevredigen! Het vereist ontzettend veel oefening en enige vorm van lenigheid. Indien de orale bevrediging niet lukt, zou je ook kunnen proberen om jezelf te penetreren.

  2. Ik kom vaak klaar op me hand en leg het op me buik en smeer ik het uit dat geeft mij een heerlijk gevoel en soms op me benen en me voeten ik wou een keer proberen dildo met me eigen zaad in me anus gaan kan dat kwaad of kan dat geen kwaad want ik heb geen ziektes

    1. Dag Johan,

      Dat kan geen kwaad hoor, infectie-vrij sperma komt immers uit jouw eigen lichaam, en kan prima op andere plekken terecht komen zonder daar schade aan te brengen.

      Groet,
      Talitha

    2. Klaar komen op mijn hand doe ik ook vaak. Het is leuk om je kwakkie te zien en idd ook ik proef er eigenlijk altijd aan en soms lik ik het helemaal op. Altijd verrassend, die smaak, eigenlijk steeds anders. Van weeïg tot wat pittiger en ook nog wel eens bijna smaakloos. Het blijft te lekker om het niet te doen!

  3. Ook soms in de wasbak of vang het op in mijn hand en lik het op. Ook soms een heerlijk gevoel en blijkt nog gezond te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.339 keer bekeken

Geschreven door

Als je van alle gemakken van een echte vrouw gebruik wilt maken, heb je gelijk al drie verschillende masturbators nodig. Prima, maar het geld groeit ons niet op de rug natuurlijk. Gelukkig hebben een hoop mannen hun wens naar een alles omvattende mas…
1.339 keer bekeken
1.254 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij klaar voor een heel nieuw avontuur? De machtige Anal Rangers zijn er in ieder geval helemaal klaar voor! Het zijn ontzettend schattige buttplugs, welke natuurlijk geïnspireerd zijn op de Power Rangers. Perfect voor elke liefhebber van anale …
1.254 keer bekeken