17 penis weetjes waar je mond van open valt

29 november 2018 door ToyRoy

Ongemakkelijk? Nee hoor! Stiekem zijn wij allemaal geïnteresseerd in het mannelijk geslachtsdeel. Leuters komen in verschillende soorten en maten. En wat is er allemaal nou echt waar over de penis? Ik ben op onderzoek uitgegaan en heb een interessante lijst samengesteld.

“Nu, wat ik verlang is feiten… In het leven worden alleen feiten verlangd.” – Charles Dickens

1. De schoenmaat van de man heeft niks te maken met de grootte van zijn piemel

De lengte van je lichaam heeft er trouwens ook niks mee te maken. En haal het fabeltje over de handen ook maar gelijk uit je hoofd.

2. De kleinste penis ooit gemeten is 5 cm (in erectie)

De trotse eigenaar is, je raad het al, onbekend. De langste willy is van John Falcon uit New York, met een lengte van 33,2 cm! Wij Nederlanders hebben gemiddeld een lengte van 15,87 cm in enthousiaste toestand.

3. De penis van een homoseksuele man is groter

Volgens een onderzoek is de penis van een homoseksuele man groter dan die van een heteroseksuele man.

4. Geboren worden met meerdere piemels

Het is een aandoening genaamd diphallus en het is extreem zeldzaam. De extra penissen worden verwijderd zodra de baby geboren is. In sommige gevallen laten de doctoren ze zitten, zoals bij DoubleDickDude. Of er een voordeel van meerdere piemels is? Wij hebben geen idee…

5. IJsland heeft een huge piemelmuseum!

De IJslanders zijn vast en zeker fan van piemels. Waarom zou je er anders een geheel museum aan wijden? In het museum staan 238 piemels ten toon, van 93 verschillende (dier)soorten. Japan is trouwens ook helemaal in de ban van piemels. Het land heeft elk jaar een heus penis festival. Dit evenement is om aandacht te vragen voor aids.

6. Als een man lijdt aan het Koro syndroom is hij…

… doodsbang dat zijn penis zich terug in het lichaam trekt. Er zijn zelfs mannen die in zijn geheel bang zijn voor hun eigen penis.

Wist je dat… de angst voor penissen ook wel fallofobie wordt genoemd.

7. Een op de 1000 mannen kan zichzelf oraal bevredigen

Zonder operatie is het vrijwel onmogelijk om jezelf te oraal te bevredigen. Hier heb je al snel hulp bij nodig. Het schijnt dat één op de 1000 mannen ontzettend lenig is én daardoor kan hij zichzelf pijpen. Herken jij je flexibele zelf?

8. Duitsers vergroten het vaakst hun penis

Volgens onderzoek lijken onze oosterburen het vaakst hun penis te vergroten, in vergelijking met andere Europese mannen. Ook lijken ze dat pas op latere leeftijd te doen.

9. Knappe mannen hebben beter zaad

Het is nou eenmaal zo. Deze mannen hebben gemiddeld beter en sterker zaad. Daarentegen wordt dit met rap tempo afgebouwd als deze mannen zouden roken. Het blijkt dus dat roken ook nadelig is voor de penis! Roken kan de penis tot zo’n 1 cm doen krimpen en het vermindert de zin in seks.

10. Kou en stress groeit ‘ie ook niet van

Iedereen weet natuurlijk dat de penis van een fris briesje gaat krimpen, maar dat lost zich vanzelf wel weer op zodra het warmer wordt. Stress is trouwens nog erger; dan kan leiden tot erectieproblemen en een laag libido.

11. Cheaters hebben grotere ballen!

Verschillende onderzoeken wijzen uit dat mannen met grotere testikels vaker vreemd gaan! De ballen van je partner checken is op eigen risico. Het is trouwens niet zo dat je ballen gaan groeien als je vreemd zou gaan.

12. Slechts 6% van de mannen is groot geschapen

Thans, volgens condoomfabrikanten. Zo’n 6% heeft extra grote condooms nodig tijdens de daad. Waaronder jij, natuurlijk 😉

13. Je raakt dagelijks 15 penissen aan

Ook al heb je geen man in je leven, toch kom je toch elke dag in aanraking met heel wat piemels. Zo’n 15 per dag! Je handen komen indirect in aanraking met al deze leuters. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het schudden van handen, deurkrukken, allerlei knopjes en wc-brillen. Niet alle testosteron-bommen wassen hun handen…

14. Condooms zijn niet te groot voor piemels

Het is één grote fabel! Condooms zijn er in verschrikkelijk veel maten en voor elke willy is er wel één die past. Condoomallergie is overigens geen fabel, het bestaat echt! De allergie is voor latex en gelukkig bestaan er latexvrije condooms. Als iemand je in beide gevallen anders wil laten geloven, heeft hij naar alle waarschijnlijkheid niet de aller beste bedoelingen.

15. Het beste zit van binnen

Iets meer dan de helft van je penis zit nog in je lichaam, intern dus. Oftewel; je pielemuis is dubbel zo lang! Dit argument kun je als man nu gebruiken als je commentaar krijgt op je lengte.

16. De gemiddelde man ejaculeert 7200 keer in zijn leven

Daarvan is zo’n 2000 keer door zelfbevrediging.

17. Seksuele onthouding maakt orgasmes intenser

Zou jouw man dat aankunnen? Volgens onderzoek heb je na ongeveer 3 weken intensere orgasmes.

Feitje: pinguïns komen maar één keer per jaar klaar!

Weet jij nog verrassende penis weetjes? Laat het ons weten!

Reageer

Gerelateerde berichten

2 reacties op 17 penis weetjes waar je mond van open valt

    • Goed om te horen Hans! De penis is een veelbesproken op onze website en er zullen zeker meer artikelen bij komen over dit onderwerp. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op het woord penis, in de zoekbalk, op de website voor alle artikelen over het mannelijke geslachtsdeel 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid