Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

22.677 keer bekeken

10 dingen die je nooit met een piemel moet doen

29 april 2021,

geschreven door

Het mag voor zich spreken dat we allemaal wel een dingetje hebben die we niet prettig vinden tijdens de seks. Hoewel mannen soms overkomen als door seks geobsedeerde beren, vinden ze echt niet alles leuk wat je met hun piemel doet! In deze blog benoemen we 10 dingen die je nooit met een penis mag doen!

1. Buig nooit een stijve penis!

Een penis mag dan best flexibel zijn, in stijve toestand moet je hem zeker niet te ver proberen te buigen. Ook al houd je man van een beetje ruig spel, buig de penis nooit verder dan 30 graden!

2. En ook niet bijten!

Ja, het is soms best geil als je partner even op je lippen of oorlel bijt. Dat betekent echter niet dat je ook in zijn penis kan bijten dames! De huid rondom de penis is super gevoelig. Mocht je er doorheen prikken kan dit leiden tot een ernstig letsel. Dat wil je natuurlijk niet op je geweten hebben!

“De huid rondom de penis is super gevoelig. Mocht je er doorheen prikken kan dit leiden tot een ernstig letsel.”

3. Doe niet alles na wat je op tv ziet

Geloof niet alles wat je in films of op tv ziet. Je penis in een warme appeltaart stoppen lijkt misschien erg stimulerend, maar is vanwege het risico op infectie waarschijnlijk geen goed idee 😉

4. Gebruik geen schoonmaakmiddelen

Urineresten en talg onder je voorhuid kunnen ervoor zorgen dat de penis een beetje gaat ruiken. Wat je ook doet, gebruik in ieder geval geen huishoudelijke schoonmaakmiddelen om je penis te reinigen! Ook de geparfumeerde zeep die je gebruikt om de rest van je lichaam te reinigen, is niet aan te raden. De zeepresten kunnen bacteriegroei stimuleren waardoor je alleen maar met meer klachten achterblijft. Maak de penis elke dag schoon met behulp van water en je handen of gebruik een pH-neutrale zeep.

“De zeepresten kunnen bacteriegroei stimuleren waardoor je alleen maar met meer klachten achterblijft.”

5. Geen strijkijzer

Ook zo zat van al die rimpels en plooien op zijn balzak? Met een strijkijzer krijg je deze er in ieder geval niet uit! Vrede hebben met de look van zijn scrotum is een betere en veiligere oplossing! 😉

6. Niet wrijven

Hoewel een beetje wrijving wordt aangemoedigd, kan te hard wrijven ervoor zorgen dat er brandwonden (tot bloedens toe!) op de penis ontstaan. Voorkom dat je tekeer gaat alsof je een vuurtje probeert te maken.

7. Oogcontact

Sommige vrouwen denken dat er iets mis gaat wanneer de man af en toe naar beneden kijkt, terwijl hij oraal wordt bevredigd. Een veel gemaakte fout. Veel mannen vinden het opwindend om tijdens orale seks oogcontact te maken. Of je dat prettig vindt om te doen of niet, vraag hem in ieder geval niet of er iets aan de hand is. Dit brengt hem alleen maar uit de stemming!

8. Ga niet ineens iets anders doen!

Geeft hij aan bijna klaar te komen terwijl jij hem met de hand of oraal bevredigd? Een veel gehoorde klacht van mannen is dat hun vriendin op dat moment vaak juist net iets anders gaat doen. Of het tempo gaat omhoog, of de grip veranderd bijvoorbeeld. Dit kan mannen net even uit hun zone halen, waardoor een orgasme vaak langer op zich laat wachten of minder bevredigend is. Het beste wat je kunt doen, is gewoon doorgaan met wat je aan het doen was. As simple as that!

“Dit kan mannen net even uit hun zone halen, waardoor een orgasme vaak langer op zich laat wachten of minder bevredigend is.”

9. Geen rodeo

Sommige vrouwen hebben de neiging om, wanneer zij bovenop zitten, zich helemaal uit te leven op het mannelijke geslacht. Kijk uit dames, niet te gekke bewegingen graag. De penis is geen pogostick!

10. Kietelig?

Je zal niet de eerste zijn die een knietje in haar gezicht krijgt omdat ze wat goed bedoelde kusjes op zijn geslacht gaf. Sommige mannen zijn kietelig dames, draag daarom altijd een helm!

Heb jij nog een aanvulling voor deze lijst? Laat het ons weten door middel van een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.243 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij klaar voor een heel nieuw avontuur? De machtige Anal Rangers zijn er in ieder geval helemaal klaar voor! Het zijn ontzettend schattige buttplugs, welke natuurlijk geïnspireerd zijn op de Power Rangers. Perfect voor elke liefhebber van anale …
1.243 keer bekeken