Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.133 keer bekeken

De poes op het spek binden!

16 november 2018,

geschreven door

Deze pussy strap-on kan zowel door mannen als door vrouwen gedragen worden. Het enige wat je nodig hebt is een lichaamsopening om de strap-on voor te binden en you’re ready to go!

Strap-on vagina

Is jouw partner fan van penetratie? Dan wordt hij vast blij van dit seksspeeltje! Doe de pussy strap-on om als vrouw en je partner heeft in één keer twee poezen om te penetreren. Heeft hij ineens zin in een wip, maar heb jij geen zin om de poes te fatsoeneren (lees: scheren), dan is deze voorbindpoes de oplossing! 😉

pussy strapon

Ook voor mannen

Maar ook mannen kunnen gebruik maken van de vagina. Misschien wil je jouw vriend wel penetreren met een echte strap-on, maar wordt je niet vrolijk van de aanblik van zijn anus. In plaats daarvan penetreer je dit mooie siliconen kunstkutje, om uiteindelijk toch in zijn anus te belanden. Double dippen yo!

De strap-on is huidkleurig en dankzij de verstelbare bandjes kan de strap-on pussy voor een ieder op maat gemaakt worden. Je stoutste dromen worden werkelijkheid met dit seksspeeltje! Voor € 39,95 heb jij een voorbind pussy in huis!

Zou jij een strap-on pussy in huis willen hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Deze keer zijn wij specifiek op zoek naar kinky seksblunders! Probeerde je bijvoorbeeld een rollenspel, maar liep het uit op een hilarisch drama? Raakten jullie de sleutel van de handboeien kwijt en moest de brandweer je komen bevrijden? Deel jouw gr…
1.894 keer bekeken