Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

7.625 keer bekeken

20 soorten zoenen die jouw seksleven een boost geven!

18 oktober 2018,

geschreven door

Zoenen is fijn, het is goed voor je relatie, voor je gezondheid en zelfs voor je tanden. Zoenen is vooral iets dat je doet in het begin van een relatie, maar wist je dat er verschillende soorten zoenen zijn die onwijs spannend kunnen zijn? Met deze 20 soorten zoenen geef jij jouw seksleven een dikke boost!

20 soorten zoenen die onwijs spannend zijn

1. De vlinderzoen

Een zoete en zachte kus zonder lippen. Beweeg jouw gezicht dichtbij het gezicht van je partner, zo dichtbij dat jullie ogen elkaar bijna raken. Fladder dan met je oogleden en je hebt de vlinderkus.

2. De zuigzoen

De hickey is eigenlijk niet een echte kus. De zuigzoen laat een rode vlek achter en niet iedereen is daarvan gediend, dus check het even voordat je je lippen tuit en je jouw geliefde opzuigt!

3. De ademkus

Als het al een kus is, is het een speelse kus: de ademkus. Adem diep in, en sluit jouw lippen met de lippen van je partner. Je partner ademt in, jij ademt uit in haar of zijn mond. Een mooi romantisch liefdessymbool die jullie meer verbindt.

Let op! De ademkus is een stuk romantischer dan de kiss of life (mond-op-mond-beademing).

4. De luchtkus

De luchtkus is een van de meest schattige uit dit rijtje. Waar je ook bent, op afstand elkaar een kusje sturen is ontzettend cute en romantisch. Op een feestje en niet bij elkaar in de buurt? Even oogcontact en een luchtkus. Zo ver weg maar toch dichtbij 😉

5. De bijtende kus

Knabbel zachtjes aan de onderlip van je partner. Geef kusjes en bijt speels, het effect mag er zijn!

6. De nieuwsgierige kus

Wil je weten of de chemie er is? Geef een intieme knuffel met de juiste kus. Begin met gesloten mond en open daarna je lippen voor een vleugje passie. Houd tijdens de nieuwsgierige kus lichaamscontact zodat je kan voelen hoe hij of zij reageert op jouw kus.

7. De ijzige kus

Nee, niet omdat je verandert bent in een ijskoningin. Maar met een ijsblokje geklemd tussen je tanden. Deze koude variant kan een aardige opwarmer zijn.

8. De ondersteboven kus

Doe eens gek, kus je partner eens 180 graden gedraaid. Echt een totaal andere ervaring.

9. De navelkus

De navelkus is zoet, lief en sexy. Wil je je partner zien kronkelen? Gebruik dan je tong en lik de navel…

10. Een kus op je voorhoofd

De meest geruststellende kus die er bestaat: een kusje op je voorhoofd. Vaak is dit lieve zoentje een teken van tederheid en respect!

11. De Franse kus

De Franse kus kreeg zijn naam vanwege de passie en liefde die hier deel van uitmaakt. De Fransen zijn tenslotte zeer gepassioneerd. Neem je partner in de armen, houd hem of haar stevig vast en kus je partner hartstochtelijk terwijl je ook wat tong toevoegt.

Wist je dat… tongzoenen ook wel French kissing wordt genoemd?

12. De handkus

Het kussen van de hand van jouw partner is vergelijkbaar met het kussen van het voorhoofd. Ze voelen allebei geweldig en zijn erg lief en liefdevol.

13. De oorkus

Fluister in het oor van je partner en verras met een kus. Even je tong langs de oorlel laten glijden en misschien licht bijtend?

14. De nekkus

Iedereen heeft zijn favoriet, en dan mogen de nekkusjes zeker niet ontbreken. Opwindend en bij sommige een gegarandeerd succes.

15. De peniskus

Een leuke teaser voordat je een pijpbeurt geeft. Kus en lik om het puntje van de penis van je partner, dit zal hem laten steigeren.

16. De kus op de wang

Hoeft zeker niet afstandelijk te zijn. Juist de wangkusjes kunnen liefdevol, ondersteunend en geruststellend zijn. Je partner zal zich geliefd en speciaal voelen.

17. De tepelkus

Dit is iets waar vrouwen van houden. En het is zeker iets om je seksleven een boost mee te geven. Kus met of zonder tong op verschillende snelheden of bijt zachtjes in de tepel. Absoluut een kus om nu direct uit te proberen.

18. De bil en dij kus

Het kussen van de billen van je partner is geweldig. Het kan zoet, sensueel en heel sexy zijn, afhankelijk van hoe je het doet. Deze soort zoen is heel intiem en ook onthullend. En als je dan toch bezig bent… kus de dijen voor nog meer stimulans.

19. Een kusje op de rug

Op een andere manier dan de titel doet vermoeden, levert de zogenaamde ruggengraatkus gegarandeerd een kippelvel-momentje op!

20. Eskimo-kus

Veel gedaan door ouders, maar ook in liefdesrelatie is deze neusaanraking, oftewel de Eskimo-kus, populair. De kus komt oorspronkelijk uit Noord-Canada, waar het zo koud was dat alleen de ogen en neuzen onbedekt waren. Elke keer als ze iemand ontmoetten waar ze om gaven, wreven ze de neuzen tegen elkaar als blijk van liefde.

Welke soorten zoenen lijken jou het meest opwindend?

1 reactie

  1. Persoonlijk ben ik erg dol op verschillende soorten kussen (ligt ook aan het moment en wat we aan het doen zijn) en dat is voor mijn kersverse partner hetzelfde! Belangrijkste is dat we samen genieten en dat we elkaar laten merken hoeveel we van elkaar houden maar tussen de lakens is het natuurlijk allemaal wat spannender en anders getint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.370 keer bekeken

Geschreven door

Zoenen is toch wel echt het meest intieme wat jij en je partner kunnen doen. Toch wordt zoenen tijdens een vrijpartij vaak overgeslagen en dat is zo, zo, zó zonde! Niet alleen komen er talloze goede endorfines vrij, naar mijn mening staat geen vlugg…
7.370 keer bekeken