NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

11.123 keer bekeken

Zo wordt zoenen een fantastisch voorspel!

16 juni 2016,

geschreven door

Vooral in het begin van een relatie doen we niets liever dan zoenen! Een heftige zoensessie mondt dan regelmatig uit in een stomende vrijpartij. Klinkt fantastisch, maar na verloop van tijd zal een vurige zoen steeds minder deel uitmaken van jullie voorspel. Maar een mens is niet gemaakt voor routine, dus af en toe gepassioneerd zoenen kan een behoorlijke boost zijn! Lees hier de beste tips om van zoenen het perfecte voorspel te maken!

Maak van zoenen een geweldig voorspel met deze tips!

Er zijn verschillende technieken die jij kunt toepassen om van die ene tongzoen de allerheetste te maken. Wedden dat jullie na deze heerlijke zoen zo opgewonden zijn, dat jullie meteen klaar zijn voor meer?

Zoentip 1:  de lippen verkennen

Een tongzoen is zoveel meer dan alleen maar simpel ‘rondjes draaien’. Verken daarom niet alleen de binnenkant van je partners mond, maar ook de buitenkant. En met de buitenkant bedoelen we vooral de lippen van je partner! Laat je tong over je partners lippen glijden. Begin bij de bovenlip, lik daar zachtjes overheen en ga verder met de onderlip. Vergeet ook de binnenkant van de mond niet. Het is helemaal niet gek om je tong langs de binnenkant van je partners lippen te laten gaan. O, en zachtjes zuigen kan ook zeker geen kwaad!

Zoentip 2: zachtjes bijten

Bijt op de bovenlippen van je geliefde, of op de onderlip. Maar doe het wel zachtjes. Je wilt de ander niet mee hoeven nemen naar de eerste hulp voor een hechting. Bijten doe je niet alleen op je partners lippen, je kunt je lippen tijdens het zoenen ook even terug trekken om vervolgens in zijn of haar tong te bijten en er op te jagen. Wedden dat je lief het snel warm krijgt.

zoenen

Zoentip 3: liphappen

In de lippen zitten de meeste zenuwuiteinden. Zelfs nog meer dan in de clitoris of eikel. Een leuke manier om de lippen te stimuleren is liphappen. Tease je partner door hem of haar zachtjes met jouw lippen over de zijnde of hare te gaan. Ga niet meteen over tot actie, maar laat hem of haar steeds een beetje dichterbij komen. Laat jullie lippen zachtjes over elkaar glijden. Van links naar rechts en boven naar beneden. Zo verken je jouw partners mond op een andere manier en worden jullie bewust van jullie ademhaling en de chemie. Liphappen kan dus enorm opwindend zijn!

Wist je dat… in de lippen nóg meer zenuwuiteinden zitten dan in de clitoris en eikel?

Zoentip 4: afwisseling!

Afwisseling is toch wel de beste tip die wij je mee kunnen geven als je gaat zoenen. Wissel niet alleen af tussen bovenstaande tips, maar wissel ook af wanneer je daadwerkelijk je tong in iemands mond hebt gestoken. Bijt en hap tussendoor. Geef een normale kus op de mond of wijk uit naar andere lichaamsdelen zoals de nek of je partners oren. Kom daarna weer terug naar de mond om hem of haar verder te zoenen. Beweeg je hoofd ook eens naar links en daarna weer naar rechts.

Wat is jouw favoriete manier van zoenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Beste Talitha, sinds kort heb ik een relatie met mijn nieuwe vriend, met wie ik een fijn seksleven heb. We genieten van elkaar en experimenteren veel, maar toch komt vrijwel al het initiatief van zijn kant. Hij heeft al eens aangegeven dat hij wil da…
6.573 keer bekeken