Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

Sekshoroscoop Juni 2020

1 juni 2020,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van juni? Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Toys, kaarsen, de goede lingerie.. je gaat het deze maand groots doen, Waterman. De nieuwe maan op de derde van juni, is in je vijfde huis van romantiek. Dit betekent dat dit het perfecte moment is om de zaken een tandje hoger te zetten (of twee). Die rijke fantasieën die je hebt gehad, maar niet durft te delen met je bedpartner? Het is tijd om actie te ondernemen! Je zult ook merken dat je veel aan het dagdromen bent over je ideale relatie en seksleven. Maak aantekeningen, Waterman. Je kan serieus geïnspireerd raken door de willekeurige gedachten die in je opkomen.

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Luister goed, Vissen. Je weet wat er in je hoofd omgaat, maar je partner kan je gedachten niet lezen. Gelukkig gaat Venus door een sector van je kaart die communicatie vertegenwoordigt. Als je iets wilt, bespreek het dan alvast. Net een nieuw iemand ontmoet? Wees open en eerlijk over wat je wel en niet leuk vindt in bed. Gaandeweg zal dit je een hoop gedoe besparen.

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Je begint de maand met een serieus denkfestijn over wat je echt wilt in een relatie. Als je een nieuwe relatie begint, wees dan niet bang om dit ook aan te geven bij je nieuwe partner. Als je al een relatie hebt, geef dan aan wat je mist en wat je graag anders zou willen zien. Wanneer Venus op de 8e naar Tweelingen verhuist, is het tijd om samen met je partner of scharrel eens lekker achterover te leunen met een goed fles wijn, fijn gesprek en je goed te laten verwennen. Het zal je verbazen wat je van elkaar kunt leren op zowel lichamelijk als geestelijk vlak.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Voel je je sexy, Stier? Natuurlijk ben je dat ook, maar het is ook het universum dat speelt. De volle maan op de 17e zorgt voor veel sensualiteit. Je voelt je 24/7 super sensueel en klaar om te gaan. Mars, de planeet van actie, is in juni in je communicatiehuis. Dit is dus een goed moment om je bedpartner precies te vertellen wat je wensen zijn. Wanneer je single bent, aarzel dan niet om op die knappe vreemdeling af te stappen, het kan leiden tot iets nieuws en verbazingwekkends!

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Je seksdrift is dit jaar nog niet zo hoog geweest en je bent constant op zoek naar intiem contact met je partner. Pas op dat jouw gedrag niet als vervelend en opdringerig gezien wordt. Het gevaar bestaat jij je afgewezen kunt voelen wanneer je partner een keer geen gehoor geeft aan jouw wens om het samen tussen de laken gezellig te maken. Probeer desnoods een keer stoom af te blazen met een goede solo-sessie en laat je partner ook een keer het initiatief nemen. Wanneer jullie wel seks hebben, kan je natuurlijk extra uitpakken. Denk niet alleen aan je eigen plezier, maar leg ook je partner tijdens deze momenten in de watten. Hierdoor wordt de kans op veel seks deze maand alleen maar groter!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De maand juni geeft jou enorm veel energie, waardoor je veel dingen gedaan krijgt. Dit heeft een positieve invloed op jouw humeur en zelfvertrouwen en dat blijft zeker niet onopgemerkt. De kans is groot dat je regelmatig complimentjes van je omgeving ontvangt en ook je partner zal jouw verhoogde aantrekkingskracht niet kunnen weerstaan. Wil je het al een tijdje ergens anders doen dan in de slaapkamer of wil je met andere dingen experimenteren tijdens de seks? Deze maand is het de tijd om jouw wensen en fantasieën op het gebied van seks kenbaar te maken. De kans is namelijk groot dat er eentje of meerdere in vervulling gaan!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

De afgelopen periode heb je een hoop aan je hoofd gehad, waardoor het goed is om begin deze maand even een pas op de plaats te maken. Je bent nodig toe aan wat ontspanning! Natuurlijk is het goed om veel leuke dingen met je partner te organiseren, maar vergeet niet om af en toe ook even een moment voor jezelf in te plannen. Pak dat ene boek erbij wat je al een tijd wilde lezen of probeer je hoofd leeg te maken door te gaan sporten. De energie die je hier voor terug krijgt, kan je namelijk ook weer goed gebruiken in je relatie.

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Het lijkt wel alsof je opnieuw verliefd bent geworden op je partner. Je bent de laatste tijd je relatie nog meer weten te waarderen en wil dat het liefst zoveel mogelijk uiten. Het liefst door zoveel mogelijk seks te hebben of op een andere manier intiem te zijn met je partner. Plan iets leuks in waar jullie je samen op kunnen verheugen en jullie band nog meer mee kunnen versterken. Een leuk (erotisch) cadeau kan natuurlijk ook een manier zijn om je om hem of haar geeft. De single Maagd legt makkelijk contact en flirt er hevig op los. Door soms iets brutaler te zijn dan je normaal bent, bereik je een hele hoop deze maand!

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Het lijkt wel of je in een bad met feromonen bent gevallen, want jouw aantrekkingskracht deze maand is ongelofelijk. Je hoeft maar een keer met je ogen te knipperen en de aanbidders liggen aan je voeten. Omdat je totaal niet hoeft te “jagen”kan je je op seksueel gebied een beetje verveeld voelen en dit kan leiden tot een lager libido. Echter, eind juni zal je toch een seksuele piek beleven. Het ideale moment om nieuwe partners en/of speeltjes uit te proberen dus!

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

Single schorpioenen opgelet: Je soulmate zal deze maand in je leven verschijnen. Dit wordt niet zomaar in je schoot geworpen, dus let goed op! Sta open voor nieuwe uitdagingen en ervaringen anders kan je hem/haar nog wel eens mislopen en dat zal eeuwig zonde zijn. Schorpioenen in een relatie zullen merken dat ze deze maand extra opgewonden zijn. Komt door het zonnetje, veel bloot op straat, maar ook door de stand van de sterren. Wees dus voorbereid op awkward boners en glibberige glijpartijen down under.

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Voor jou is juni een vrij saaie maand. Je bent niet heel actief met je partner en je hebt niet zoveel zin en behoefte een wilde sekpartijen. Daarentegen merk je dat je wel wat vaker dan gemiddeld zin kan hebben in wat zelfpleasure. Af en toe wat meer tijd besteden aan seks met jezelf in plaats van met een partner is helemaal niet erg. Let er wel op dat je duidelijk blijft communiceren zodat je partner niet het gevoel krijgt dat er iets aan de hand is.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Jij bent ontzettend gedisciplineerd en kan je keihard op je werk storten. Het resultaat is dat je het goed doet op financieel gebied, maar dat je jezelf en je omgeving dan soms vergeet. Ook deze maand. Het is niet raar om quality-time in te roosteren. Beter gepland, dan niet, toch? Probeer ook wat meer naar je lichaam te luisteren anders zal je daar later spijt van krijgen. Weet je wat een hele fijne manier is om wat stoom af te blazen? Seks, heel veel seks. Vrijgezelle steenbokken zullen in juni geen gebrek hebben aan aandacht, dus dat komt mooi uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.674 keer bekeken

Geschreven door

Wat als je verliefdheid langzaam afzwakt en plaatsmaakt voor houden van? Veel koppels weten niet goed wat ze daarmee aan moeten. Feit is dat je gevoelens gedurende een lange liefdesrelaties golven, maar wat als jullie zee steeds ondieper wordt en zic…
1.674 keer bekeken