Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.426 keer bekeken

De grootste afknappers voor singles!

18 maart 2019,

geschreven door

Daten is lang niet zo simpel als dat je zou denken. Gelukkig heeft Match.com, een van de bekendste datingsites ter wereld, onderzoek gedaan naar de grootste turnoffs onder singles. Neem de volgende informatie goed in je op en je hengelt straks elk potentieel lekkertje binnen!

Onderzoek Match.com

Voor haar jaarlijkse singles-onderzoek heeft online datingservice Match.com onlangs weer een enquête onder haar leden gehouden. Meer dan 5000 alleenstaande mannen en vrouwen werden gevraagd naar hun liefdesleven. De uitkomsten van het onderzoek zijn inmiddels gepubliceerd en de resultaten zijn zeker handig voor een ieder die op dit moment weinig succes heeft in de liefde

“Ingrediënten voor de perfecte partner? Zorgzaam zijn, goed communiceren en goede zoenskills hebben!”

Dingen waar de meeste singles op afknappen

Ben je single en druk aan het daten? Laat je telefoon dan thuis! 75 procent van de singles geeft namelijk toe dat het beantwoorden van je telefoon op een eerste date een grote no-no is. 86 procent van de vrouwen zegt dat ze je eerder negatief zullen beoordelen wanneer je een gebarsten telefoonscherm hebt.

Teveel praten werd door 82% van de deelnemers genoemd als grootste ergernis wanneer ze aan het daten waren. 74% vond ‘geen passie’ een grote afknapper, gevolgd door 63% van de deelnemers die ‘weinig lichaamsbeweging’ als een obstakel zien.

Wat vinden singles wel leuk?

Waar worden singles dan wel happy van? Uit het onderzoek van Match.com bleek dat 83 procent van de singles het liefst een zorgzame partner heeft. Daarnaast moet een potentiële lover goed kunnen communiceren, maar lekker zoenen is ook een vereiste.

Heb jij nog een andere afknapper? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

863 keer bekeken

Geschreven door

Eens in de zoveel tijd kom je een merk tegen dat zich echt weet te onderscheiden van de massa. De dildo’s en buttplugs van BONQUE vallen op door hun stijlvolle vormgeving en maken gebruik van originele materialen zoals eierschalen, parelmoer en lak. …
863 keer bekeken